Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Paticik Cup =o= II [Managerzone]

Fistan

Öne çıkan mesajlar

[spo1=tık tık][/spo]

bu ne ya 2 haftadır adama antreman yaptırıyom ki futbol zekası gelişsin diye adam yok gelişmiyo napim ben bu antröörü ya bi yardım edin fistan bak bi ya . satim sana :Pp[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME!
erkek adam renkli takım tutmaz !!
Be$iKTa$

Sosyal ağlarda paylaş

ilerde düzelir demi ya moralimi bouyo . şimdi antrönörde mutlaka olması lazım zaten futbol zekası ama bunda yok .
mauhah kanarda bekliyo mal işte ben dedim mauahah yok koydum şimdi orda öğreniyo bişeyler bakalım bi hafta daha verim alamassam saten ipini çekecem [signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME!
erkek adam renkli takım tutmaz !!
Be$iKTa$

[Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 26 Aralık 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silphatos, 26 Aralık 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
ay abi sana 6 atmışım bugün, kusura bakma :p

Evet bende cok sasirdim ama tebrikler.Belliki gectigimiz birkac haftada benden cok daha iyi gelistirmissin takimini.[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk

[signature]Mz Team: Catford City
Sosyal ağlarda paylaş

antrenöre niye skill kastırıyorsunuz ki
en yüksek skilli neyse o bölgede oyuncuları çalıştırsın.

bu arada ben antrenör bulamıyorum D-C-B sınıf antrenör almak istiyorum hiç çıkmıyor[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Silp çok şanssız bi hokey takımın var. üstün oynamana rağmen yenilmişsin bugun benim takıma.
hazırlık maçlarını aksatma takımın formunu üst seviyede tut iyi iş yapar senin takım ;)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Duke_Guybrush, 26 Aralık 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
bugün lidere 5-2 yenildim ama çok çekişmeli geç(miş)ti maç, kendi oyuncularımı kutluyorum, bahçelievler sipor kulübüne de tebrikleri yolluyorum efendim ;)

ilk yarısı bayaa cekismeli geciyordu. 2 yarı yoruldu senin elemanlar :)[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler
Syra - Burning Legion - Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

Tesekkurler
Lideri yenerek dunku BoTb hezimetinin moral bozuklugunu ustumuzden atmak istiyorduk ve bunu basardik.Bu iki mactan beklentimiz zaten 3 puandi ve istedigimizide aldik yolumuza devam ediyoruz :)[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk

[signature]Mz Team: Catford City
Sosyal ağlarda paylaş

Ben benım maçın skorunu okuyamadım okuyan varsa bi sölesen
1-11 gibi bişey de berabere biticekti maç fazladan mı yazdılar.

çekişmeli başlamış maç ama 1-0 yenikken hakem lehime penaltı vermiş 1-1 olmuş.

İyi futbol oynuyoruz sonuç yok.Du bakalım[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

kapatır giderim bu takımı ben gider Premiere yerleşirim.

Revizyon dediler revizyon
neşter dediler en kralını vurduk
Stad dediler en kralını yaptırdık
Şampiyonluk dediler şampiyon olan adama 6 attık

yinede yaranamıyorum.

Kongreyse kongre ulan

ondan 7 ye ondan 11 ye ne haysiyet kaldı takımda ne şeref bi takım 17 maçta 62 gol yer mi lan?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...