Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Soulless, 26 Aralık 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Hastaneden para kazanilmiyor ama sakatlanan futbolcularin iyilesme surelerini kisaltiyor. ay abi sana 6 atmışım bugün, kusura bakma :p[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 [spo1=tık tık][/spo] bu ne ya 2 haftadır adama antreman yaptırıyom ki futbol zekası gelişsin diye adam yok gelişmiyo napim ben bu antröörü ya bi yardım edin fistan bak bi ya . satim sana :Pp[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 2 haftada top alamaz zaten. bi de o antrenör kenarda beklemiycek oyun zekası calısılan yerde olacak :) [signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé [Bu mesaj toggie tarafından 26 Aralık 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ilerde düzelir demi ya moralimi bouyo . şimdi antrönörde mutlaka olması lazım zaten futbol zekası ama bunda yok . mauhah kanarda bekliyo mal işte ben dedim mauahah yok koydum şimdi orda öğreniyo bişeyler bakalım bi hafta daha verim alamassam saten ipini çekecem [signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ [Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 26 Aralık 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 antrenor top kazanmaz.oyunculara top kazanması için yardımcı olur. mesela o antrenoru 3 tane pas çalışan adam varya onların yanına koy :P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 oha ben onu gormedim antrenore mi skill kastırıyon sen :) lol[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 he ölemi oluomuş vallah yenihaberim oluyo dur bende adama antreman yaptıryom :Pp[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gibi[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Silphatos, 26 Aralık 2005 19:28 tarihinde demiş ki: ay abi sana 6 atmışım bugün, kusura bakma :p Evet bende cok sasirdim ama tebrikler.Belliki gectigimiz birkac haftada benden cok daha iyi gelistirmissin takimini.[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk [signature]Mz Team: Catford City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 antrenöre niye skill kastırıyorsunuz ki en yüksek skilli neyse o bölgede oyuncuları çalıştırsın. bu arada ben antrenör bulamıyorum D-C-B sınıf antrenör almak istiyorum hiç çıkmıyor[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 D sınıfı antrenor arat ve öyle bırak. 1 hafta sonra sana başvurur antrenorler. tekrar sınıfı değiştirir tekrar arat dersen vakit kaybı olur 1 hafta daha :)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 işte sorunda orda 2-3 hafta öyle kalıyor ama hiç mesaj gelmiyor.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya antrenör bana da başvurmuyor deli oldum, 2 tane ile sürünüyorum. bu arada niye antrenörünün yanına MAL yazdın ya lol :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Silp çok şanssız bi hokey takımın var. üstün oynamana rağmen yenilmişsin bugun benim takıma. hazırlık maçlarını aksatma takımın formunu üst seviyede tut iyi iş yapar senin takım ;)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Evet baya şanssız hokey takımım :), 3 kere berabere kalmış dostluk liginde heah.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Hokey zor iş ve sanırım birazda şans işi.Ben teknik oalrak gece yarısı NHL izlemelerim dışında başka birşey bilmiyorum. :) Diziyoruz kafamıza göre, fark yiyoruz :)[signature][hline]MZ : Knights Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Duke_Guybrush, 26 Aralık 2005 19:14 tarihinde demiş ki: bugün lidere 5-2 yenildim ama çok çekişmeli geç(miş)ti maç, kendi oyuncularımı kutluyorum, bahçelievler sipor kulübüne de tebrikleri yolluyorum efendim ;) ilk yarısı bayaa cekismeli geciyordu. 2 yarı yoruldu senin elemanlar :)[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 catford 3 bahcelievler 2 Takıma takviye yapma zamanı gelmis :) tebrikler.[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Tesekkurler Lideri yenerek dunku BoTb hezimetinin moral bozuklugunu ustumuzden atmak istiyorduk ve bunu basardik.Bu iki mactan beklentimiz zaten 3 puandi ve istedigimizide aldik yolumuza devam ediyoruz :)[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk [signature]Mz Team: Catford City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Knights Team 1 - 0 FC Antalya United dibe demir attık hayırlısıyla :)=[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ben benım maçın skorunu okuyamadım okuyan varsa bi sölesen 1-11 gibi bişey de berabere biticekti maç fazladan mı yazdılar. çekişmeli başlamış maç ama 1-0 yenikken hakem lehime penaltı vermiş 1-1 olmuş. İyi futbol oynuyoruz sonuç yok.Du bakalım[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bi insan 10 gol atarmı ne la bu ! Severinus Kazimierz (4, 13, 26, 40, 44, 59, 62, 66, 78, 91)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 mumu'nun takımda bi dümen var ama çözemedik :)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kapatır giderim bu takımı ben gider Premiere yerleşirim. Revizyon dediler revizyon neşter dediler en kralını vurduk Stad dediler en kralını yaptırdık Şampiyonluk dediler şampiyon olan adama 6 attık yinede yaranamıyorum. Kongreyse kongre ulan ondan 7 ye ondan 11 ye ne haysiyet kaldı takımda ne şeref bi takım 17 maçta 62 gol yer mi lan?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 benim de durum aynı. ligimde maglubiyetsiz gidiyorum şampiyon oldum. ama pati liginde gelen gecen cakıyo. nerde yalnıs yaptıgımı anlayamadım daha. taktikse taktik formsa form.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar