Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Paticik Cup =o= II [Managerzone]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

[spo1=tık tık][/spo]

bu ne ya 2 haftadır adama antreman yaptırıyom ki futbol zekası gelişsin diye adam yok gelişmiyo napim ben bu antröörü ya bi yardım edin fistan bak bi ya . satim sana :Pp[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME!
erkek adam renkli takım tutmaz !!
Be$iKTa$

Mesaj tarihi:
ilerde düzelir demi ya moralimi bouyo . şimdi antrönörde mutlaka olması lazım zaten futbol zekası ama bunda yok .
mauhah kanarda bekliyo mal işte ben dedim mauahah yok koydum şimdi orda öğreniyo bişeyler bakalım bi hafta daha verim alamassam saten ipini çekecem [signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME!
erkek adam renkli takım tutmaz !!
Be$iKTa$

[Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 26 Aralık 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
antrenor top kazanmaz.oyunculara top kazanması için yardımcı olur.
mesela o antrenoru 3 tane pas çalışan adam varya onların yanına koy :P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Mesaj tarihi:
said:
Silphatos, 26 Aralık 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
ay abi sana 6 atmışım bugün, kusura bakma :p

Evet bende cok sasirdim ama tebrikler.Belliki gectigimiz birkac haftada benden cok daha iyi gelistirmissin takimini.[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk

[signature]Mz Team: Catford City
Mesaj tarihi:
antrenöre niye skill kastırıyorsunuz ki
en yüksek skilli neyse o bölgede oyuncuları çalıştırsın.

bu arada ben antrenör bulamıyorum D-C-B sınıf antrenör almak istiyorum hiç çıkmıyor[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
D sınıfı antrenor arat ve öyle bırak. 1 hafta sonra sana başvurur antrenorler.
tekrar sınıfı değiştirir tekrar arat dersen vakit kaybı olur 1 hafta daha :)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
Mesaj tarihi:
işte sorunda orda 2-3 hafta öyle kalıyor ama hiç mesaj gelmiyor.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
Silp çok şanssız bi hokey takımın var. üstün oynamana rağmen yenilmişsin bugun benim takıma.
hazırlık maçlarını aksatma takımın formunu üst seviyede tut iyi iş yapar senin takım ;)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
Mesaj tarihi:
said:
Duke_Guybrush, 26 Aralık 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
bugün lidere 5-2 yenildim ama çok çekişmeli geç(miş)ti maç, kendi oyuncularımı kutluyorum, bahçelievler sipor kulübüne de tebrikleri yolluyorum efendim ;)

ilk yarısı bayaa cekismeli geciyordu. 2 yarı yoruldu senin elemanlar :)[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler
Syra - Burning Legion - Rogue
Mesaj tarihi:
Tesekkurler
Lideri yenerek dunku BoTb hezimetinin moral bozuklugunu ustumuzden atmak istiyorduk ve bunu basardik.Bu iki mactan beklentimiz zaten 3 puandi ve istedigimizide aldik yolumuza devam ediyoruz :)[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk

[signature]Mz Team: Catford City
Mesaj tarihi:
Ben benım maçın skorunu okuyamadım okuyan varsa bi sölesen
1-11 gibi bişey de berabere biticekti maç fazladan mı yazdılar.

çekişmeli başlamış maç ama 1-0 yenikken hakem lehime penaltı vermiş 1-1 olmuş.

İyi futbol oynuyoruz sonuç yok.Du bakalım[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
bi insan 10 gol atarmı ne la bu !
Severinus Kazimierz
(4, 13, 26, 40, 44, 59, 62, 66, 78, 91)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
kapatır giderim bu takımı ben gider Premiere yerleşirim.

Revizyon dediler revizyon
neşter dediler en kralını vurduk
Stad dediler en kralını yaptırdık
Şampiyonluk dediler şampiyon olan adama 6 attık

yinede yaranamıyorum.

Kongreyse kongre ulan

ondan 7 ye ondan 11 ye ne haysiyet kaldı takımda ne şeref bi takım 17 maçta 62 gol yer mi lan?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
  • Yeni Oluştur...