Mumu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 16 takim mi olucak? sezonlar bitmezki ohara aehaue 12 diye biliodm[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Çıkamazsam ama federasyonu istifaya isterim FİFAYA KADAR GİDERİM ÜLE[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ve şampiyon :) yeni lig sisteminde 12 takım olucak haftada 2 maç oynanacak.[signature][hline]Holigan TeamThe Paticik Cup =o= IIRadio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yanı biz çıkamıyacağız =) arkadaşlar stad ve bilet gelirlerinizi yazarmısınız yahu finansal açıdan çok kötü bi durumdayım stad ve bilet gelirleri toplamda 130bin euro yapıyor. ama 2 haftada bir para geldiğinden borçlarımı kapatmaya yarıyor. kasada dönen para 40bin euro oluyor. ne yapıcaz ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 giderler ne durumda[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 giderlerim 80 bin gelirim macim olduunda 160 bin o günden bide hafta ici gelen 80 bin civari hazirlik maciydi bilmemneydi onlarin parasi var.. o hazirlik maclari ve dostlluk kupalarinin maclari giderlerimi karsiliyo iki haftada gleirim 150 bine yakin sanirim..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 giderler 74 bin ayrıca nasıl 80 bin kazanabiliyorsunuz hazırlık maçlarında ya. Maç başına en fazla 10bin vermiyor mu zaten e bütün maçlarını içerde yapman lazım ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hey maşşallah diyorum mumu'dan 5 yedim. 1 pozisyonum var. sabah da gg cup'da myth'e 2-0 yenildim. 0 pozisyonum var o macta da. bırakıcam valla emekli olacam boyle giderse[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 takıma neşter vuralım dedik çok vurduk herhalde allahın hörüsüne 4-1 yenildim.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 toggie 6 yedin atma :P saverio benagas 6 atti ve sakatlandi yine.. neyse hafif iste oynaticaz yine.. Istanbul Tomahawks AFC Saverio Banegas (10, 28, 51, 66, 70, 80) [signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II [Bu mesaj Mumu tarafından 26 Aralık 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: bLackcha0s, 26 Aralık 2005 11:28 tarihinde demiş ki: ayrıca nasıl 80 bin kazanabiliyorsunuz hazırlık maçlarında ya. Maç başına en fazla 10bin vermiyor mu zaten e bütün maçlarını içerde yapman lazım ? bana hazirlik maclarindan günde 12-13 bin civarı geliyor.. tesislerle ilgisi var bununda. artı olarak 4 tane kupada oynuyorum ve günde 6 mac yapiyorum. onlardanda az buz biseyler geliyor. dolayisiyla gunde 15 bini buluyor gelirim..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: bLackcha0s, 26 Aralık 2005 03:23 tarihinde demiş ki: yanı biz çıkamıyacağız =) arkadaşlar stad ve bilet gelirlerinizi yazarmısınız yahu finansal açıdan çok kötü bi durumdayım stad ve bilet gelirleri toplamda 130bin euro yapıyor. ama 2 haftada bir para geldiğinden borçlarımı kapatmaya yarıyor. kasada dönen para 40bin euro oluyor. ne yapıcaz ? Lig Tip: Gelir Tür: Bilet satış geliri Tarih: 2005-12-25 Miktar: 112 391 EUR Tip: Gelir Tür: Maç tesis geliri Tarih: 2005-12-25 Miktar: 42 855 EUR Hazirlik Tip: Gelir Tür: Bilet satış geliri Tarih: 2005-12-23 Miktar: 5 586 EUR Tip: Gelir Tür: Maç tesis geliri Tarih: 2005-12-23 Miktar: 4 132 EUR[signature][hline]vimpir MZ : Vimpir Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Lig Tip: Gelir Tür: Bilet satış geliri Tarih: 2005-12-25 Miktar: 133 095 EUR Tip: Gelir Tür: Maç tesis geliri Tarih: 2005-12-25 Miktar: 46 701 EUR Bu haftasonu oynanan maçtan bu geldi valla. Hazirlik maçındanda 11.200 civarı geliyor. Takım varlıkları: 704 147 EUR Takımınızın kadro değeri: 7 687 619 EUR Hesaplanan haftalık giderler: Oyuncu maaşları: 61 388 EUR Diğer çalışanların maaşları: 29 420 EUR Stadyum giderleri: 26 410 EUR Altyapı eğitim giderleri: 24 000 EUR Toplam 141 218 EUR[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 12/23/2005 Takımın 12. olduğu kupa Top-league - Division 5 Turkey Edition 4. [signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Gelir Sponsor geliri 10 900 EUR Maç tesis geliri 47 029 EUR Bilet satış geliri 143 496 EUR Toplam 201 425 EUR Gider Tesis giderleri 2 881 EUR Stadyum giderleri 17 110 EUR Oyuncu maaşları 46 669 EUR Diğer çalışanların maaşları 3 345 EUR Altyapı eğitim giderleri 17 600 EUR Toplam 87 605 EUR[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hemen hemen aynı niye para birikmiyor anlamıyorum. Bu arada fistan sanırım sen daha yüksek bir div. olduğun için stada daha çok kişi geliyor değil mi? yani 5div. de 10k kişilik stad dolmuyorda. hermaçımda 8-9k geliyor. bu yüzden bilet satışları 90bin euro civarı.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Tip: Gelir Tür: Bilet satış geliri Tarih: 2005-12-25 Miktar: 167 216 EUR Tip: Gelir Tür: Maç tesis geliri Tarih: 2005-12-25 Miktar: 125 853 EUR[signature][hline]MZ : Knights Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 O_o[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 üst üste maç kazandıkça ve lider olunca daha fazla seyirci geliyor.git gide artıyor. bide tesisler önemli.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Macim benim sahamda oldugunda nakit akimim bu sekilde; ---------------------------------------------- Gelir Sponsor geliri 10 900 EUR Maç tesis geliri 49 609 EUR Bilet satış geliri 166 574 EUR Toplam 227 083 EUR Gider Tesis giderleri 1 837 EUR Stadyum giderleri 21 200 EUR Oyuncu maaşları 30 276 EUR Diğer çalışanların maaşları 7 145 EUR Altyapı eğitim giderleri 19 200 EUR Toplam 79 658 EUR Net Gelir : 147 425 EUR -----------------------------[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II [Bu mesaj Mumu tarafından 26 Aralık 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Staddan para kazanmanın en mühim noktası, binalardan geçiyor.Seyirci gelebilir ama gelen seyirciyi iyi bir şekilde işleyemezseniz size para olarak geri dönüşü olmayacaktır. Amma ticari bi konuşma yaptım böyle :))[signature][hline]MZ : Knights Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 tesislesme önemlidir diosn :P hastane ne ise yariyo yapsam mi[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Hastane bende var ama hastaneden para mı kazanılır lol. Ayrıca stad hastanesi görmedim hiç daha, 10 metre karelik hemşireli bir revir gibi bir şey her halde bu :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Hastaneden para kazanilmiyor ama sakatlanan futbolcularin iyilesme surelerini kisaltiyor.[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk [signature]Mz Team: Catford City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bugün lidere 5-2 yenildim ama çok çekişmeli geç(miş)ti maç, kendi oyuncularımı kutluyorum, bahçelievler sipor kulübüne de tebrikleri yolluyorum efendim ;)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi mz:Real Zamazingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar