Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Paticik Cup =o= II [Managerzone]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Paartesi Knights teamle macim var , Yenersem onu simdi yenerim zaten bu firsati bol golle degerlendirmeye calisacagim ;)[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk

[signature]Mz Team: Catford City
Mesaj tarihi:
said:
Mumu, 10 Aralık 2005 18:23 tarihinde demiş ki:
nameless 15inde otelimin inşaatı bitiyo.16sında senle macimiz var. otelimin ilk misafiri olucan :P ehae otelde eziyet edicem sana iskence falan oyuncularını psikolojik olarak göcerticem ahsdg..
:D otele kari cagir bence :)
Mesaj tarihi:
deplasmanda oynadığım lig maçını 14-0 kazandım severinus 13 tane attı (keşke bu taktiği daha önceden kullansaydım), cm'de olduğu gibi burda da taktik dehası olduğumu kanıtladım :p[signature][hline]i'm a spy in the house of love
Mz : Prekazi United FC
Mesaj tarihi:
said:
Mumu, 11 Aralık 2005 01:36 tarihinde demiş ki:
ya yalcin yalandan merak ediyorum falan yazma suraya yazi yazmis olmak icin
sdguhsdughdsh

10mılyonunu unut nokta ushughsuhdghu[signature][hline]Myth Busters FS
Mesaj tarihi:
benim taktik kralmış yalnız kim kullansa 10ar 15er atıyo, bi de mumu karşında oynayan adamın taktiği ne öyle ya rofl[signature][hline]i'm a spy in the house of love
Mesaj tarihi:
mumu karşıdaki adam resmen yatmış taktiğiyle biri şikayet ederse yanarsın =)
belkide senin grupta başka bi eleman yaptı o taktiği ona.bilemicem.sen şikayet et :)

hem az atmışsın. 30 tane falan atman gerek o taktiğe.
senin taktikte çok kötü belirteyim[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 11 Aralık 2005 16:56 tarihinde demiş ki:
hem az atmışsın. 30 tane falan atman gerek o taktiğe.
senin taktikte çok kötü belirteyim

benim taktik diil ki eahe o prekazi nin taktii ona söyle :P

ya bariz öylede banane ben ciktim macima yendim yani gerisi beni ilgilendirmez ..[signature][hline] Sex Machine
MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II
Mesaj tarihi:
hmm berabere kalmışım takımda bir kan kaybı var anlamsız birşey çözemedim formlar kötü olduğundan herhalde.
ya şimdi bu formları nasıl düzelticem hpesi oynamak istiyor bazıların form 9 da
kadroyu aynen tutmammı gerekiyor[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
A taktigine oynamak isteyenlerle formu iyi olanlari karistirip hazirlik maclarinin yarisina cikar.B taktiginde sadece oynamak isteyenleri koyup diger yarisinada onlari cikar.[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk

Mesaj tarihi:
said:
Qaniel, 10 Aralık 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
bahceliyle macım var cok merak edıyorum gecen sezon bi o yendi bi ben sanırım cok merak edıyorum sonucu

2 Macıda ben kazandım :) 5 0 ve 4 1[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler
Syra - Burning Legion - Rogue

[Bu mesaj aKuMa tarafından 12 Aralık 2005 09:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hörü 2. dakikada 1-0 yaptı benden daha çok gol pozisyonuna girmiş, gitti namalupluk
ahanda 38. dakkada 1-1 oldu
ve 72. dakikada durum 4-1'e geliyor, bende artık gönül rahatlığıyla okula gidebilirim :)[signature][hline]i'm a spy in the house of love

[Bu mesaj nameless13 tarafından 12 Aralık 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj nameless13 tarafından 12 Aralık 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ilk yenilgimi aldım myth a karsı :) tebrik ederim.
bahcelievler 1 - myth busters 2
Forvetlerim bu aralar iyice kazmalastı. Paralarını alamadıklarından heralde :)[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler
Syra - Burning Legion - Rogue
Mesaj tarihi:
Knights team yeni 10bin kisilik stadimda benden bir puan koparmayi bildi tebrik ediyorum 3-3 mac sonucu.[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk

Mesaj tarihi:
said:
aKuMa, 12 Aralık 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
ilk yenilgimi aldım myth a karsı :) tebrik ederim.
bahcelievler 1 - myth busters 2
Forvetlerim bu aralar iyice kazmalastı. Paralarını alamadıklarından heralde :)

valla ucundan almışım çekişmeli olmuş bu seferde ben 2 maçı alıyım bahceli :D[signature][hline]Myth Busters FS
  • Yeni Oluştur...