Soulless Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paartesi Knights teamle macim var , Yenersem onu simdi yenerim zaten bu firsati bol golle degerlendirmeye calisacagim ;)[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk [signature]Mz Team: Catford City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bahceliyle macım var cok merak edıyorum gecen sezon bi o yendi bi ben sanırım cok merak edıyorum sonucu[signature][hline]Myth Busters FS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya yalcin yalandan merak ediyorum falan yazma suraya yazi yazmis olmak icin sdguhsdughdsh[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Mumu, 10 Aralık 2005 18:23 tarihinde demiş ki: nameless 15inde otelimin inşaatı bitiyo.16sında senle macimiz var. otelimin ilk misafiri olucan :P ehae otelde eziyet edicem sana iskence falan oyuncularını psikolojik olarak göcerticem ahsdg.. :D otele kari cagir bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 deplasmanda oynadığım lig maçını 14-0 kazandım severinus 13 tane attı (keşke bu taktiği daha önceden kullansaydım), cm'de olduğu gibi burda da taktik dehası olduğumu kanıtladım :p[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Mumu, 11 Aralık 2005 01:36 tarihinde demiş ki: ya yalcin yalandan merak ediyorum falan yazma suraya yazi yazmis olmak icin sdguhsdughdsh 10mılyonunu unut nokta ushughsuhdghu[signature][hline]Myth Busters FS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 10 attım ligde :D[signature][hline]Myth Busters FS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 1 - 12 yendim bende. 2. lig e son 4 maç.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ligde deplasmanda 12-0 yendim.. şuna bi bakar mısınız :[signature][hline] Sex MachineMZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 benim taktik kralmış yalnız kim kullansa 10ar 15er atıyo, bi de mumu karşında oynayan adamın taktiği ne öyle ya rofl[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 mumu karşıdaki adam resmen yatmış taktiğiyle biri şikayet ederse yanarsın =) belkide senin grupta başka bi eleman yaptı o taktiği ona.bilemicem.sen şikayet et :) hem az atmışsın. 30 tane falan atman gerek o taktiğe. senin taktikte çok kötü belirteyim[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben ona bakmamistim yafs aheahea.. ama hakkaten senin taktikte tek forvete yükleniosn adam mecburen atıyo ahae..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Fistan, 11 Aralık 2005 16:56 tarihinde demiş ki: hem az atmışsın. 30 tane falan atman gerek o taktiğe. senin taktikte çok kötü belirteyim benim taktik diil ki eahe o prekazi nin taktii ona söyle :P ya bariz öylede banane ben ciktim macima yendim yani gerisi beni ilgilendirmez ..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hmm berabere kalmışım takımda bir kan kaybı var anlamsız birşey çözemedim formlar kötü olduğundan herhalde. ya şimdi bu formları nasıl düzelticem hpesi oynamak istiyor bazıların form 9 da kadroyu aynen tutmammı gerekiyor[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 A taktigine oynamak isteyenlerle formu iyi olanlari karistirip hazirlik maclarinin yarisina cikar.B taktiginde sadece oynamak isteyenleri koyup diger yarisinada onlari cikar.[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk [signature]Mz Team: Catford City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Qaniel, 10 Aralık 2005 23:26 tarihinde demiş ki: bahceliyle macım var cok merak edıyorum gecen sezon bi o yendi bi ben sanırım cok merak edıyorum sonucu 2 Macıda ben kazandım :) 5 0 ve 4 1[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue [Bu mesaj aKuMa tarafından 12 Aralık 2005 09:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Takımım iflasa gidio acilen oyuncu satmam gerek. valentin raphael Satılık.[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 6. maçların başlamasına yaklaşık 20dakika kaldı, heyecan dorukta[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hörü 2. dakikada 1-0 yaptı benden daha çok gol pozisyonuna girmiş, gitti namalupluk ahanda 38. dakkada 1-1 oldu ve 72. dakikada durum 4-1'e geliyor, bende artık gönül rahatlığıyla okula gidebilirim :)[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC [Bu mesaj nameless13 tarafından 12 Aralık 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj nameless13 tarafından 12 Aralık 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yok arkadas ben beceremiyorum bu işi. form durumu güzel taktik güzel ama nafile. pozisyona giremiyorum. 3-5 pozisyona giriyorum mac boyunca ancak 1 tanesi gol oluyo. simdi gene ezik bi futbol oynuyoruz kendi evimde 0-1 malup..tum.. 2-2 olmus eheha =)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 3-2 öne geçtim 3-4 yenildim. oynamıyorum ya ben küstüm.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ilk yenilgimi aldım myth a karsı :) tebrik ederim. bahcelievler 1 - myth busters 2 Forvetlerim bu aralar iyice kazmalastı. Paralarını alamadıklarından heralde :)[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Knights team yeni 10bin kisilik stadimda benden bir puan koparmayi bildi tebrik ediyorum 3-3 mac sonucu.[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk [signature]Mz Team: Catford City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 FC Antalya United - Haspa FC 0 - 0 1 puanı cebe indirdik =) gençlerle bu kadar.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: aKuMa, 12 Aralık 2005 13:39 tarihinde demiş ki: ilk yenilgimi aldım myth a karsı :) tebrik ederim. bahcelievler 1 - myth busters 2 Forvetlerim bu aralar iyice kazmalastı. Paralarını alamadıklarından heralde :) valla ucundan almışım çekişmeli olmuş bu seferde ben 2 maçı alıyım bahceli :D[signature][hline]Myth Busters FS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar