Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Paticik Cup =o= II [Managerzone]

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Kinaye sezdim bu postta!

ya bu 2.ler çıkıcakmı çıkamassam biterim ben.Averajla liderlik gidiyor üstelik lidere 6 atmışken.
Siyahbeyaz ın hakkını veriyorum.Güçlü ama mağdur bi takım olduk.

Bu arada forvet alıcam alırken nasıl bir forvet almalıyım? yaşı güçleri falan ?

birde bizim ligde prekazi unitedın galiba bi oyuncusu var 5 haftada 20 gol atmış.
Nasıl olur ? EDİT VAR ![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mumu, 10 Aralık 2005 16:42 tarihinde demiş ki:
ggrup olayını bende düsündümde cok para harcanır yapılırda iste söyle olur iki tane lig acilir 16sarliktan sonra ilk 8lere bide playoff yapilir sampiyon belli olur falan gibi..

hatta ben lig sistemi düsünmüstüm pati süper lig pati 1.lig diye son 3 düşeer 1.lige ilk 3 süper lige çıkar falan filan..

diymı?

ama cok para lazım
ehae

Finansal desteği FİSTAN B@B sağlar.
parayı düşünmeyin siz.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet guzel basladi bu lig iste hala sikayet edecek birseyler bulabiliyorsunuz :) 3. ye cok var daha dusunulur birseyler.[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk

[signature]Mz Team: Catford City
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ligdeki ayarlar fena olmadi bence.Prekazinin freak forvetini saymazsak iyi.sizde 1-2 tane genc oyuncu satin alsaniz aslinda.Lancelot fistan ve vimpir icin soyluyorum.Hem sonrasi icin takiminiza yatirim yapmis olursunuz hemde bu ligde daha iyi bir performans ortaya koyabilirsiniz.
Sonucta dostluk ligi bu cok hirs yapmayin ;)[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk

[signature]Mz Team: Catford City
Sosyal ağlarda paylaş

Genç oyuncularım var, yatırım yaptığım ama 2-3 genç koysam bile durumu kurtamıyorlar.Ayrıca birde form sorunu var, tüm gençlerimi buraya koysam hazırlık maçlarına çıkan aslarım sakatlanmaya başlar bu da beni bitirir :) Gençleri koyuyorum onlar yerine böylece, sakatlık olursa onlar sakatlanıyor.Elde imkan az olunca, bu tür şeyler yapmak mecburi oluyor.
Lig bence de güzel ama biz biraz eziliyoruz, ne yazıkki altyapıya verdiğim önem minimum düzeyde.Tüm koçlarım aslarımı eğitiyor, altyapıya bakan koçum bile yok, ayıracak paramda :) Süper lig takımları alt lig takımlarından çok daha büyük zorluklar içerisinde, bizi gören, yardım eden yokkk :D[signature][hline]MZ : Knights Team
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...