bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Kinaye sezdim bu postta! ya bu 2.ler çıkıcakmı çıkamassam biterim ben.Averajla liderlik gidiyor üstelik lidere 6 atmışken. Siyahbeyaz ın hakkını veriyorum.Güçlü ama mağdur bi takım olduk. Bu arada forvet alıcam alırken nasıl bir forvet almalıyım? yaşı güçleri falan ? birde bizim ligde prekazi unitedın galiba bi oyuncusu var 5 haftada 20 gol atmış. Nasıl olur ? EDİT VAR ![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hayatta oynamam senne :P bi kere öyle bi hata yapmistim zamaninda haeha..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Mumu, 10 Aralık 2005 16:42 tarihinde demiş ki: ggrup olayını bende düsündümde cok para harcanır yapılırda iste söyle olur iki tane lig acilir 16sarliktan sonra ilk 8lere bide playoff yapilir sampiyon belli olur falan gibi.. hatta ben lig sistemi düsünmüstüm pati süper lig pati 1.lig diye son 3 düşeer 1.lige ilk 3 süper lige çıkar falan filan.. diymı? ama cok para lazım ehae Finansal desteği FİSTAN B@B sağlar. parayı düşünmeyin siz.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 oldu jonem. bu dostluk ligi 16 euroya patladı. =P @lancelot; sanada oldu jnmss yaa. as kadroyla çık tabi 3. süne.hatta sen çık tek başına biz tribünde otururuz :D[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 aslinda kredi karti dolandiriciligi yapip baslatmak lazim turnuvalari :P ne bu böyle 16 euro yafs cok para ehae[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Tamam, anlaşalım, yarı as yarı altyapı filan takılayım :P:)[signature][hline]MZ : Knights Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 3. sünde bişeyler düşünecez kural olarak.biz asla çıkalım sen yabancılar + gençlerle çık. nasıl?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 @bilekkeyos: GMLER TANIDIĞIM SİLDİRİRİM TAKIMLARINIZI!!11!!![signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Gayet guzel basladi bu lig iste hala sikayet edecek birseyler bulabiliyorsunuz :) 3. ye cok var daha dusunulur birseyler.[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk [signature]Mz Team: Catford City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 abi fistancim iide siz asla cikarsaniz benim oynamamin bi mantigi yok ki eah[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 işte bi orta ayar tutturmamız lazım ama bizde başa oynamak istiyoruz yani =P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 20likler artı yabancılarla oynayabilirsiniz :P[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bu ligdeki ayarlar fena olmadi bence.Prekazinin freak forvetini saymazsak iyi.sizde 1-2 tane genc oyuncu satin alsaniz aslinda.Lancelot fistan ve vimpir icin soyluyorum.Hem sonrasi icin takiminiza yatirim yapmis olursunuz hemde bu ligde daha iyi bir performans ortaya koyabilirsiniz. Sonucta dostluk ligi bu cok hirs yapmayin ;)[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk [signature]Mz Team: Catford City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya hakikaten prekazinin o forvetini biz niye görmedik ne adam almis herif ya.. her mac 5 gol adam masallah god mode geziyo..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 o adamın cok gol atması adamın süperliğinden değil taktikte tek forvet oynuyorda ondan. hatta iddia ediyorum pati liginde benim altyapı forvetlerimden kötü o adam.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hızı ve şutu iyi sadece o forvetin taktiği iyi verdiğim ve o adama göre oynattığım için takımı deli gol atıyor yoksa pek bi numarası yok[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 şutu 7 hızı 4 mü?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 şut 7 hız 5 dayanıklılık 4[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 iyiymiş.şutu tıkalıdır tahminimce ama yinede seni 2 sezon götürür o adam. top kontrol ve oyun zekası çalıştır derim.ikisinide 4-5 yapmaya çalış.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 teşekkürler tavsiye için :)[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Genç oyuncularım var, yatırım yaptığım ama 2-3 genç koysam bile durumu kurtamıyorlar.Ayrıca birde form sorunu var, tüm gençlerimi buraya koysam hazırlık maçlarına çıkan aslarım sakatlanmaya başlar bu da beni bitirir :) Gençleri koyuyorum onlar yerine böylece, sakatlık olursa onlar sakatlanıyor.Elde imkan az olunca, bu tür şeyler yapmak mecburi oluyor. Lig bence de güzel ama biz biraz eziliyoruz, ne yazıkki altyapıya verdiğim önem minimum düzeyde.Tüm koçlarım aslarımı eğitiyor, altyapıya bakan koçum bile yok, ayıracak paramda :) Süper lig takımları alt lig takımlarından çok daha büyük zorluklar içerisinde, bizi gören, yardım eden yokkk :D[signature][hline]MZ : Knights Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 nameless 15inde otelimin inşaatı bitiyo.16sında senle macimiz var. otelimin ilk misafiri olucan :P ehae otelde eziyet edicem sana iskence falan oyuncularını psikolojik olarak göcerticem ahsdg..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 alt yapıya koç nası assign ediyoruz? benim koclar var bi sürüde hepsi a takımında altyapıya nası geciricem altyapı?[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sahadan al yandaki antrenor yerlerine koy antrenoru kaydet. sonra altyapı antreman bolgesine geç. AAa antrenor yanda :) al onu sahaya koy gencler faydalansın :)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 aa oley aehua..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar