toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ahaha lol[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Real Zamazingo'yu yendik bugün =P daha son dakikalar oynanıyor ama 3-1 öndeyim.bi terslik olmazsa 3 puan bizimdir =P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bugunku maclar bol gollu geciyor :) 6-0 lar 7-1 ler falan var[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk [signature]Mz Team: Catford City
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Real Zamazingo 2 - 4 FC Antalya United :-)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bende 2-1 lanetini kirdim nihayet. 2-4 yendim Sonmez i deplasmanda.[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk [signature]Mz Team: Catford City
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 off myth'e 2-1 yenildim. ne yapsam olmuyor çok kötü oynuyor takımım. pozisyona bile giremiyorum. 3 pozisyon bulmusum 1 i gol oldu zaten. napcaz ya :([signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Paticik =o= FM @ wj tóqqíé
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 6-0 yenmişiz bizde, nasıl oldu anlamadım :)[signature][hline]MZ : Knights Team
nameless Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 daha yeni kalktım içimde bi tırsma duygusuyla "acaba yenildim mi" diye; 6-1 yenmişim deplasmanda :)[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ulan ben niye yenemiyorum hrrr fıttırcam heaaa...[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Paticik =o= FM @ wj tóqqíé
Qaniel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 5te 4 yaptım bugun ki maçıda aldı bizim oğlanlar güzel maçtı holigan[signature][hline]Myth Busters FS
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 tbr ederiz =)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Paticik =o= FM @ wj tóqqíé
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Guzel lig oluyor.Bir iki takim disinda epey dengeli hepsi.Kimin kimi yenecegi belli olmuyor.[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk [signature]Mz Team: Catford City
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 1 saatir bakmak kısmet olmadı uzun zamandır giremiyordum. Vimpire 2-0 dan maç vermişim inanamadım ya İstanbuldan 7 tane yemişim takımda bi kötü gidiş var toparlamam lazım bu hafta pek bakamadım 2 kazanıp 3 kaybetmişim. du bakalım =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: bLackcha0s, 09 Aralık 2005 19:43 tarihinde demiş ki: İstanbuldan 7 tane yemişim takımda bi kötü gidiş var toparlamam lazım black cim eş dost dinlemiyo bizim cocuklar.. fazla yüklenmisler senin takima :P ehae 7-1 le gectim deplasmanda siyah beyaz'ı sanırım turnuvanın en gollü macida benim oldu.. dolu dizgin gidiyoruz..simdi önümde lig macim var. paf takimla cikmayi planliyorum. yeter 10 gol atmaktan sıkıldım ligdekilere.. p.tesi goztepe maciyla as cocuklar geri geliyor.. :P[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Soulless, 09 Aralık 2005 15:57 tarihinde demiş ki: Guzel lig oluyor.Bir iki takim disinda epey dengeli hepsi.Kimin kimi yenecegi belli olmuyor. benim herkesi yeniceem belli ehauha :P saka maka hakikaten 2.pati kupasi zevkli geciyor. prekaziyle mac yapmak istiyorum :P[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 3. sü böyle zevkli geçmeyecek şimdiden belirteyim :P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ordada kurallar olucak fistandantilus :P baska kurallar olucak belki ama kesin olucak. hem 1 euro verip hemde paramızla rezil mi olucaz ayol aehdsg[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II
nameless Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 mumu sıra sana da gelicek :p bu arada en gollü maç zamazingoyla yaptığım maç 6-3 bittiydi[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 görüşiciiiiz okey en farkli galibiyeti aldim diyebiliyorum gönül rahatliğiyla.. :P[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 3. de Grup sistemi yapsak oluyor mu öyle ? 8 erlik 2 grup yapsak güçlü bi takımları bi yerde toparlarız olur mu ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 olmuyor öyle =/[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mz benim fikirlerimi kaldırabilecek kapasitedeki bir oyun değil bırakmak lazım! altyapısız[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bırakma lütfen black, sensiz oyunun ne zevki kalır :((((8888 lolol[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ggrup olayını bende düsündümde cok para harcanır yapılırda iste söyle olur iki tane lig acilir 16sarliktan sonra ilk 8lere bide playoff yapilir sampiyon belli olur falan gibi.. hatta ben lig sistemi düsünmüstüm pati süper lig pati 1.lig diye son 3 düşeer 1.lige ilk 3 süper lige çıkar falan filan.. diymı? ama cok para lazım ehae[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 3. kupayı full as yapalım.Beni de aranıza kabul edin desem :))[signature][hline]MZ : Knights Team
Öne çıkan mesajlar