Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Evet arkadaşlar ilk Managerzone dostluk kupası sona ermiştir. Sıralamada ilk 10 şöyle oluşmuştur. Gerek ligdeki takımların dengesizliği, gerek takımların yeterli ilgi göstermemesi nedeni ile lig şampiyonlugu pek zevkli geçmemiştir.Ancak kazanılan tecrübe ile ikinci kupada bunun bu şekilde olmayacağı garanti edilecektir. İlk kupada FC Antalya United ve Hörü'nün bariz üstünlüğü 2. kupada şöyle bir önlem almaya yöneltmiştir. The Paticik Cup =o= II Katılma ve The Paticik Cup =o= III e katılma hakkı kazanma şartları! 1.Managerzone'a en az 1 sezon önce başlamış takımlar, dostluk ligi maçlarında 20 yaş üstü hiçbir oyuncusunu oynatamazlar. 2.Managerzone'a en az 1 sezon önce başlamış takımlar, dostluk ligi maçlarında hiç bir yabancı oyuncusunu oynatamazlar. 3.The Paticik Cup =o= III'e katılmak için The Paticik Cup =o= II'de takımlarınızla ilgilenmek ve en az haftada 8 hazırlık maçı oynamanız gerekmektedir. 4.The Paticik Cup =o= II' katılmak için Managerzone'a üye olmanız gerekmektedir. 5.The Paticik Cup =o= III'e katılmak için The Paticik Cup =o= II de ilk 10 takım arasına girmeniz gerekmektedir.(böylece dışarıda kalan takımlar bir sonraki kupaya katılma şansı yakalayacaktır.Daha sonraki kupaya ilk 10 a giremeyen takımların katılma hakkı vardır) 6.The Paticik Cup =o= III'e katılabilmeniz için 1 EURO katılım ücreti ödemeniz gerekmektedir. 7. 1. ve 2. maddeye uymayan takımlar The Paticik Cup =o= III'e katılamazlar. not:1 ve 2. maddeler sadece The Paticik Cup =o= II için geçerlidir. [hline] Şimdi gelelim işin maddi kısmına.Birinci kupada Mumu herkesin katılım ücreti olan 16 Euro'yu kendi cebinden ödemiştir. 2. Kupada ise bunu ben yapacağım.Yani 16 euro verip herkesin katılım ücretlerini ödeyeceğim.Para konusunda derdiniz olmasın.Ancak 3. düzenlenecek kupada herkes kendi ücretlerini ödeyecektir.Managerzone'a en az 10 euro yatırılabilmektedir.Dostluk lgi katılım bedeli 1 euro'dur.Bu işlem kredi kartı ile yapılabilmektedir. İlk kupada takımlarıyla ilgilenmeyen Karakartallar ULAN!, Ahiret United, Ladik, Dragos ve yasaklanan Weed Cultivaters AFC The Paticik Cup =o= II'ye katılma hakkını kaybetmiştir.Dilerlerse kupanın 3. süne gerekli koşulları sağladıklarında katılabilirler. Dostluk Ligi'ne maksimum 16 takım katılabilmektedir. Katılmak isteyen takımlar kullanıcı adı ve takım isimlerini buraya yazabilirler. Ben takımları inceleyeceğim.Eğer hazırlık maçları eksiksiz ve takımları ile ilgileniyorlarsa Dostluk Ligine ekleyeceğim. Takımları ile ilgilenmeyen kişiler ise katılmak için başvururlarsa ne yazık ki red etmek zorundayız.Çünkü oyun takıma ilgi gerektiriyor.İlgilenilmeyen takım lige girerse zevksiz bir lig olacağndan verdiğimiz 16 euro'ya yazık olacaktır. Bu kupaya bir şekilde katılma hakkı kazanamayan takımlar The Paticik Cup =o= III'e katılabilirler. Managerzone hakkında bilgi almak ve takımınızın daha iyi mücadelesi açısından aşağıdaki topiclere bakabilirsiniz.Managerzone TutorialManagerzone'da taktikManagerzone'da oyuncu formları hakkında ( bu sayfada 10. mesaj)/Mumu)[signature][hline]FİLTHY PLAYwhen it rains the ground gets wet![Bu mesaj Fistan tarafından 25 Kasım 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 count me in yeah baby user : jacabo takım : Haspa FC [signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 25 Kasım 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 i'm always in ;) weed cultivaters afc benim yasaklanan takimim arkadaslar kullanici adim ve takimim degisti dogal olarak cünkü acilmasi durumunda 3.5m euroya batirilacagim söylendi. bende yeni takimla yoluma devam ediyorum. ligde liderim falan filan. bunuda bugün ilk defa acikladim adam akilli.. yasaklanma sebebim illegal transfere girismemdi. tam olarak ben yapmasamda bi arkadasim yeni basladigi oyunda bana yardim edicem dusuncesiyle oyuncumu 110bin euroya almaya kalkinca silindi hesabim.. ne ise.. yeni takimim Atakent JK(takim ismine 22 bin euro vermek istemediimden hala ayni. kismet olursa bi gün deisicek :) ile 2.pati ligindeyim. hepinizi seviyorum. umarim daha saglikli bir kupa olur.. ayrica ben takim sayisinin 12 yada 10a düsürülmesi önerisini sunuyorum..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 pek iyi başlamadım kupaya ama tecrube kazanarak 4.oldum bidaki kupayı iple cekıorum qaniel myth busters FS [Bu mesaj Qaniel tarafından 26 Kasım 2005 04:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stupefy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bende katilmak istiyorum.. kullanici adim : stupefy takim adi : Göztepe Tigers FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bu arada maç saatlerine de itirazim var.. 9 cok gec. aksam en gec 7 de olmasini talep ediyorum.. gerekçelerimde şunlar: 9 da maç çok geç. skorların,puan durumunun ve gol krallığının update olması bazen gece 2 yi buluyordu. o yüzden buraya detayli bilgi birakmak cok zor oluyordu. bunu engellemek icin maclarin saat aksamüzeri 5 e alinmasini talep ediyorum. zaten maç sirasinda müdahale edilemiyor. o anda izleyebilenler izler sonradan eve gelenler skora bakar.. bence daha mantikli.. [signature][hline] Sex Machine [Bu mesaj Mumu tarafından 26 Kasım 2005 05:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bende varım ;) Ominous Amele Birligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: 3.The Paticik Cup =o= III'e katılmak için The Paticik Cup =o= II'de takımlarınızla ilgilenmek ve en az haftada 8 hazırlık maçı oynamanız gerekmektedir dikkat çekerim :)[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 erdem konyaalti yalnız bu takım yeni, eğer oluyosa girmek isterim :)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Count me in Takim adi : Catford City[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 6.ligdeyim 5.ligde ki takımımız bıraktım Horozlu Spor idi user name : arasyuksel[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 solememe gerek yok ama ginede yaziyim nolur nolmaz Takim ismisi:) = Vimpir SK[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Mumu, 26 Kasım 2005 04:54 tarihinde demiş ki: bu arada maç saatlerine de itirazim var.. 9 cok gec. aksam en gec 7 de olmasini talep ediyorum.. gerekçelerimde şunlar: 9 da maç çok geç. skorların,puan durumunun ve gol krallığının update olması bazen gece 2 yi buluyordu. o yüzden buraya detayli bilgi birakmak cok zor oluyordu. bunu engellemek icin maclarin saat aksamüzeri 5 e alinmasini talep ediyorum. zaten maç sirasinda müdahale edilemiyor. o anda izleyebilenler izler sonradan eve gelenler skora bakar.. bence daha mantikli.. maca biz cikmicazki:) yarin bakiveririz:)[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 nameless13 prekazi united fc takımımla ilgiliyim ama son 2haftadır 8 maç yerine 6 maç yaptırdım?![signature][hline]gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 pyasha besiktas jk takım[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 username: sinad club: Siyahbeyaz Fc[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 user: semiaza takım: Real Zamazingo[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya sürekli kupa davetleri geliyor pati davetini nasıl görücez ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ben haber vericem davetler gelince size.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 one_hooijdonk dreamclub fc[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Sanırım 16 dan fazla olucak o zaman ne yapıcağız ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 sen katılmazsın o zaman[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Silphatos Brotherhood of the Ball Ready for action babe![signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 İncelediğim ve kupaya katılmaya hak kazanan takımlar FC Antalya United Vimpir SK Atakent JK Hörü Myth Busters FS Catford City Prekazi United FC Siyahbeyaz Fc Real Zamazingo Brotherhood of the Ball Haspa FC Göztepe Tigers FC Not: Paticik Forumlarından küfür,hakaret vb nedenlerle banlanıp tekrar üye olmuş olan kullanıcılar bu lige katılamazlar. beşiktaşjk,Kayseri,Konyaalti,Amele Birligi gerekli koşulları sağlamadıkları için bu kupada yer alamayacaktır.Bir sonraki kupada aramızda görmekten mutluluk duyarız. Son 4 takım yer kalmıştır.Lütfen özel mesaj atmayın.Buraya kullanıcı adı ve takım isminizi yazın.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 fistan çok kötüsün öle olsun bi dahki turnuvayı mı bekleyecem şimdi .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar