Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bob nerde???

only_devil

Öne çıkan mesajlar

Bush limuziniyle bir toplantıya giderken bir kasabanın yakınlarından geçiyormuş.Aniden bir ses gelmiş, şöförü inip bakmış, bir tavuğa çarptıklarınaı görmüşler. Bush ta ayıp olmasın diye "herhalde kasabadakilerden birinin tavuğudur, ben bunun bedelini ödeyeyim, zaten ben başkanım hoşgörüyle karşılarlar" demiş, kasabaya doğru yürümüş...

Birkaç dakika sonra kasabadan çığlıklar, haykırışlar yükselmeye başlamış. Birkaç saniye sonra da Bush, kendisini zar zor arabaya atmış, köylülerin elinden zor kurtulmuş.

Toplantı dönüşünde aynı yoldan dönüyorlarmış, aynı yerde yine bir ses gelmiş, şöför inmiş bakmış; bu sefer bir domuzu ezmişler...
Bush geçen seferi hatırlayarak "Bu manyak insanların arasına gitmem ben.Sen söyle" diyip şöförünü yollamış.Birkaç dakika sonra kasabadan kahkahalar duyulmaya başlamış insanlar dışarı çıkıp parti yapmaya başlamışlar... Birkaç saniye sonra şöför elinde envai çeşit peynir, sebze vb. hediyelerle dolu sepetlerle birlikte gelmiş...

Bush şaşırmış: "Bunlar ben gidince kıyameti koparmışlardı, sen ne dedin de bu kadar sevindiler?"

Şöför şaşkın bir halde cevaplamış:
-Bende anlamadım efendim.Sadece "Ben başkanın şöförüyüm, az önce yolda bir kaza oldu ve domuz öldü" dedim o kadar=)[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 06 Ocak 2006 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahhahaha lol yaa :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...