only_devil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 BOB NEREDE evet bu fıkrayı kısa 1 süre önce okudum ajayip beğendim.sizinle paylaşayım dedim.Cidden çok hoşş.. George Bush bir ilkokulu ziyaret eder. Çocuklara: -"Sorusu olan var mı?" der. Ve kücük Bob sözü alir. -"Benim üç sorum olacak: 1- Seçimlerde daha az oy almanıza ragmen nasıl oldu da Başkan oldunuz? 2- Hiroshima'ya atılan atom bombasi sizce dünyanin en büyük terör faaliyeti değil midir? 3- Hiçbir neden yokken neden Irak'a saldırmak istiyorsunuz?" Aniden zil çalar ve çocuklar tenefüsse çıkarlar. Çocuklar geri döndügünde bu sefer sözü küçük Tom alır. -"Benim beş sorum olacak: 1- Seçimlerde daha az oy almanıza rağmen nasıl oldu da Başkan oldunuz? 2- Hiroshima'ya atılan atom bombası sizce dünyanın en büyük terör faaliyeti değil midir? 3- Hiçbir neden yokken neden Irak'a saldırmak istiyorsunuz? 4- Bugün neden zil 30 dakika erken çaldı? 5- Bob nerede?(!!!)"[signature][hline]aLL oF tHi§ HaTe AnD aLL oF tHi§ pAiN , i'LL ßuRn iT aLL DoWn , a§ mY aNgEr rEigNs , TiL EvErYtHiNg ßuRn§... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 güzelmiş :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 AHaHA[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ahahaha iyimiş:D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Önceden okumuştum ama hakikaten de her hatırlandığında güldüren fıkralardan :)[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bob nerde harbi :D[signature][hline]Nerf Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hahahh super =))[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 daha uzundu bu hatırladığıum kadarıyla ama güzel[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 akıllıca ve çok güzel=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ABD'de Yilin Fikrasi Secildi Amerika'da adamin biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadır. Bir süre sonra arabasının yan camına birisinin tıkladığını görür ve camını açar. -Ne var, ne olmuş acaba ??? -Teröristler Bush'u yakaladılar.... Eğer 1 Milyar dolar verilmezse,üzerine benzin döküp yakacaklarmış. -Haa şimdi anladım bu trafiği... -Yaa işte onun için herkesten biraz yardım topluyoruz. -Insanlar ne kadar veriyor ortalama olarak ? -Valla yaklaşık olarak 5'er litre...!!! ( buda başka bi fıkra:horace:)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ehehe 2 fıkrada güzelmiş :)[signature][hline]-- hmmmmmmmmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hehe 2. si çok hoş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Emivoz, 05 Ocak 2006 15:55 tarihinde demiş ki: hehe 2. si çok hoş çoşturmayn bni mail listemi boşaltacam şmdi:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ahahah 2 side super.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 2. fıkra efsane cıdden :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 >>> >>STAR - Açın mekiklerimizin önünü! durduramazsınız... >>> >> >>> >>HÜRRİYET - Uzanlara rağmen... >>> >> >>> >>MİLLİYET - İstikbale eriştik >>> >> >>> >>SABAH - İlk biz duyurmuştuk.. >>> >> >>> >>ZAMAN - Ve mümin uzayda >>> >> >>> >>TÜRKİYE - Allah'a şükür.. >>> >> >>> >>VATAN - İşte Hezarfenin torunları. >>> >> >>> >>BULVAR - Uzaya da girdik biz de milli olduk >>> >> >>> >>STAR - Uzayın ulen >>> >> >>> >>HÜRRİYET - Aydın doğandan Türk astronotlara jest >>> >> >>> >>AKİT - Uzayda duyulan ezan sesi >>> >> >>> >>SABAH - Aydın doğandan büyük şantaj >>> >> >>> >>STAR - Güneş ufuktan şimdi doğar yürüyoruz uzayaaaa >>> >> >>> >>STAR - Welcome to space >>> >> >>> >> >>> >>YABANCI BASINDAN BAŞLIKLAR :) >>> >> >>> >>WASHİNGTON POST : Insanlı ilk Türk uzay aracı astronotu almadan uzaya çıktı.. >>> >> >>> >>LE FİGARO : Astonotlar arasında hiç Kürt yok.... >>> >> >>> >>DİE ZEİTUNG : Verhaugen : 'Büyük başarı, eğer mekiği sağ salim indirirlerse,2034'de müzakerelere başlarız' dedi.. >>> >> >>> >>DİE WELT : Aya gitmesi gerekirken mars'a yönelen insanlı ilk Türk uzay aracı İstanbul üssünün yardımıyla Jüpiter'e indi.. >>> >> >>> >>Corierra Della Serra : Incedibile..Berlusconi, Türk Astronot'un >>>çocuğunun >>> >>sünnetinde kirve olacak.... >>> >> >>> >>ELEFTEROS RİMOS : Yunan hükümetinin büyük hezimeti.... >>> >>İlk Türk uzay adamı na ne denir acep : astronot mu denir, kozmonot mu denir, >>> >>uzay fatihi mi denir bilinmez ! uzaya çıktığında neler başımıza gelir burada ( buda ilk türk uzay gemisi ile ilgili basn haberleri:D )[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yanlış topicmi :D[signature][hline]Nerf Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yok fıkar alanına döndüde bunuda yazm dedm:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human [Bu mesaj Ji_Ber tarafından 05 Ocak 2006 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ehehe amerikan kafası :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 2 fıkrada çok güzelmiş :)[signature][hline]Kurt gibi uluyarak vatan sevgisi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 süper hepsi[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 harbi süpermiş .. Bush me Push me haha kabul ediyorum çok kötü oldu :)[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 2 si de efsane[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 2.ye öldüm bittim :D[signature][hline]Yeniden Neverwinter Nights mı Oynamak İstiyosun? Tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 güzel :)[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar