bilgehan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 [spo1=thelegbra teot fix]//bu bolum speakshopkeep.scp dosyasında buy speechi altına konulacak. ON=*buy* IF !() SERV.NEWITEM i_fix_teot EQUIP ENDIF IF ( < 0) FINDID.i_fix_teot.TIMER=1 ENDIF //bunlar ise fixi oluşturan internal item ve functionlar. [ITEMDEF i_fix_teot] NAME=TEOT FIX ID=i_memory TYPE=t_eq_ script LAYER=layer_special ON=@Create attr=attr_invis|attr_decay ON=@Equip TIMER=1 ON=@Timer IF !() TIMER -1 ELSE CONT.FIX_TEOT TIMER=1 ENDIF RETURN 1 [FUNCTION FIX_TEOT] OBJ= FORCHARMEMORYTYPE memory_speak IF (> < 10) TIMER=300 ENDIF IF !() SERV.NEWITEM i_backpack NEW.CONT= ENDIF LINK.HASTEOTITEMS ENDFOR [FUNCTION HASTEOTITEMS] LOCAL.ITEMS=0 LOCAL._FOR2=0 FORCONT IF (==0) LOCAL._FOR2 += 1 LOCAL.ITEMS += 1 TRY VAR.TEOT< eva l >= ENDIF ENDFOR IF ( > 0) FOR TRY UID.>>.REMOVE TRY VAR.TEOT< eva l >= ENDFOR ENDIF IF ( > 0) SERV.LOG (), ACC: : is using TEOT //ve buraya yaptirmak istediginiz diger islemler, ban stone vs vs //stone 1 //f_disc //serv.account block 1 //serv.blockip //huehe ENDIF --------------------------------------------------------------------------------[/spo] bu ustteki script i aldim kendi evimdeki sunucuda test etmek icin vendordan bir silah aldim geri sattim tekrar alırken #vendorbuydupe 3 yazdim ve aldim cantama 6000 civarinda o silahtan geliyor thelegbra nin yazdigi script te mi sorun var yoksa ben mi bi yerleri yanlis yaptim ?
bilgehan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 arkadaşlar birde elinizde stok lu buy menu script leri varsa buraya koyarsaniz sevinirim arama yapmama rağmen stok lu bir buy menu script bulamadim stok lu derken item alırken herhangi bir sınır belirtilmemiş bulduklarımda sonsuz alabiliyorsun bunun stoklusunu paylasmak isteyen varsa buraya koysun tesekkurler
Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 //ve buraya yaptirmak istediginiz diger islemler, ban stone vs vs //stone 1 //f_disc //serv.account block 1 //serv.blockip //huehe hiç bişi yaptırmassan doğaldır :)[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ücretsiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ücretsiz Blog Hizmeti
ocean Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Hayır scripte sorun yok şahsen kullandım o kısımları actıgınız taktirde kullana ceza verirseniz acmasanızda teot yapılmaz.[signature][hline]
bilgehan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 actim gene olmadi acmadim gene olmadi item dupe lenior :(
Kortez Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Sende bir sorun var ozaman bilgehan. Menu yap rahatlarsın kafayı sıyırmandan iyidir. :)[signature][hline]fantastic.phpbb3.net
Albert Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 o stock'suz menuleri editle o zaman, butonlarin altina tag ver o tag'ler environchange'da sifirlansin falan?[signature][hline]su daglarda kar olsaydim..
Mr_Magget Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 abi menu iyide #yi kaldırcaksın spherespech e #vendorbuydupe yazıcaksın bunu yazdıında .kick verdirteceksin sonra bakalım yapma girişiminde noluyo :P ben denedim süper oluyo hehehe
bilgehan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hala tatmin edici bi cvp alamadim arkadaslar stoklu menuye sahip olanlar koyabilir mi buraya
Bameso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bunlarla kasıcagına cıdden bı menu yap rahatla bence[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Kojiroh, 25 Aralık 2005 00:51 tarihinde demiş ki: SAMUYAR BASKINI ESKİ SAMUYARLAR GERİ DÖNDÜ, SAVULUN LAN NİNCALAR
bilgehan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 menü mü yapayim legbra nin script ini mi kasayım karar veremedim sizce hangisi saglam olur ?
ocean Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 legbranın ve tazın scriptini birlikte kullan. üstüne bir de client üzerinde özelleştirmeye gidince süper olur.[signature][hline]
bilgehan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 legbra nın fix ini kullanmaya calisiyom ama olmuyor buy kısmına gerekli seyi koydum buy diyince item dusuyor ama hic bir faydasi olmuyor yardim edecek yok mu ya ?
bilgehan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 beyler yazanlarin hepsini yaptim olmuyor calisiyor teot biri msn den yardimci olabilir mi ?
bilgehan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 teot a karsi client imiz ile ne gibi onlemler alabilirim ne gibi degisiklikler gerekli neler yapmam lazım ?
Kortez Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 teot sadece satın almadan ibaret degildir. ama binevi bedava iteme cagredir. sphere.exeden ve clientten halledilebilir sanırım.[signature][hline]fantastic.phpbb3.net
taz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 clienta falan hiç gerek yok, alın bu scriptleri kullanın direk öyle saçma sapan vendor menülerine falan da gerek yok. ben denemedim bu fixi ama çalışması lazım, adam bozuk şeyi koymaz burada fix diye. olmadı benim yolladığım vardı ona bakın :)
taz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 scripti denedim, çalışıyor. ancak şurayı okumakta yarar var. http://forum.paticik.com/konu.php?id=171137
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 @taz, Saçma sapan vendor menüleri demişsin, scplerle kastırmaktansa, köktn çözüm olarak menü de yaparım kariyerde?
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 menülerin neresi saçma ? senin fikrinin zıttını düşünmekte hastalıkmı? ayrıca bu scriptte sorunlu speech hataları sunucunun göçmesine sebep oluyor bi bakışta onuda görmen gerekirdi
go2hell Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kesinlikle hata yok. Bi kac ek yaparsanız tam sonuc elde edersiniz. Menu yapmaya hiç gerek yok @kronos genemi geldin sen ya
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 script in aynısı, satırı satırına şu an sunucumda çalışıyor, 1 seneye yakın bir süredir, nedense tek bir hata veya göçme yok. script i guardianı yapan sphereserver official script erlarından cloud ile birlikte yazmıştık. çamur atmanın alemi yok. vendor menüleri madem güzel, teot olmadan önce üretseydiniz o fikri? teotu nasıl fixleyeceğini sorarlarsa, bunu tavsiye ederiz, clientın hardcoded menülerini kullanmak istemeyenler için bir alternatif olabilir menüler. not: ultraaslan kronos burada herkese muhalefet olup, arkasından yetkililere hakaret edip bölümden süresiz şekilde uzaklaştırılmış, fake accountları yüzünden de tüm accountu tamamen kapatılmıştı. yeni sisteme gelince tekrar gelmiş hoşgelmiş, tavırı tutumu değişmezse eskiden olan şeyler tekrarlanır, taz sanırım onun için önyargıda bulunmuş, neyse.. [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 22:39 tarihinde, thelegbra tarafından güncellenmiştir]
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 :P [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 23:10 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir]
Öne çıkan mesajlar