thearsiv Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 rogue : lordos priest : kelly mage : Lort Mozart war : F9[signature][hline]endurix ARES MORAD Rogue 62 lvl Eternals [Bu mesaj thearsiv tarafından 05 Ocak 2006 10:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ne cabuk unutulmusuz :D neyse geri geldik artık :P[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 en ezik ben ;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Warrior : Soulslayer - Dereque Rogue : Something_Smells Mage : Lord_Mozart Priest : Forrazzi[signature][hline]Nick : SyNe®GeNX LvL : 64 Job : Berserker Hero Server : Ares Nation : Karus Np : 1xxxxx Clan : GODz -------------------------------------------- SyNeRGeNx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Rogue olarak ::PunK:: ı tek geçerim :D[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bazıları sadece karusları yazmıs ama f9devil ve 000000 o yazdıgınız adamların 10 katı daha saglamlar[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 0000 la karşılaşmak nasip olmadı ama Lordos ne sağlam adamdır ya spike ile 400 vurdum adama (Wolf yoktu ama olsun)[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bence f9 çokda sağlam deil bi adm harpy spotunn önnde malmal durarak ölüyorsa bu onun ezkliğini gösterr gözmn önnde harpy spotunda yattı ama acilen gitmem gerekiyordu ss alamadm shouttan yazdm ezk görmek isteyen harpy spotuna gelsn die yani bnce f9devil cok ta sağlam deil;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 f9 bu oyundaki en sağlam comboyu yapan kişi olduğu için güzel oynuyor[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Ji_Ber, 05 Ocak 2006 10:40 tarihinde demiş ki: bence f9 çokda sağlam deil bi adm harpy spotunn önnde malmal durarak ölüyorsa bu onun ezkliğini gösterr gözmn önnde harpy spotunda yattı ama acilen gitmem gerekiyordu ss alamadm shouttan yazdm ezk görmek isteyen harpy spotuna gelsn die yani bnce f9devil cok ta sağlam deil;) haklısın f9 un itemleri o kadar sağlam değil ama ... adam çok iyi combocu videoları izlersen görürsün hiç de eziq deil bunda atağı fazla deil 2300 ama çok seri combo var . En sağlam adama gelince herkes iyi biliyor chrisi . Onun itemlerini çok ama çok merak ediyom[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 59 (çok yakın güzel günler) NP : 7 k (bu da şimdilik) Kılass : o ne la ? aa pirist Kılan : girdik ya gavurların orya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 f9 daha 2 gun once pelerin almak icin 2 centaur kesti ve bu ikisini 5 dk icinde kesti itemleride okadar kotu deil sanırım.[signature][hline]endurix ARES MORAD Rogue 62 lvl Eternals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 niye edit bir charın itemlerini merak ediyorsunki +2 +3 enique shard +9 Lar felan filan :)[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Gene mi aynı konu? Üçüncü sınıf action filmleri gibi. Isıtıp ısıtıp önümüze sunuyorlar :)[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bence oyunculuğa bakmalısınız NYchris = +8 full item hatta +10 dur o açın kime verirsen ver herkes azıcık combo ile ayda 100k np yapar rahat ... F9DeviL = Ownz Videosunu izleyen anlamıştır forazzi = videoda gordum çok sağlam bir priest ... priesstess_pam = bu ayrı bişi zaten ... :Zad: = bu adam xigenonda ama paper olmasına rağmen 12512125143412 kişinin arasından master yakmadan çıkıor...[signature][hline]BırakTım Deneyin Çok Guzel Oluor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: xXTaLkativeXx, 05 Ocak 2006 10:47 tarihinde demiş ki: niye edit bir charın itemlerini merak ediyorsunki +2 +3 enique shard +9 Lar felan filan :) laa ne editii ben f9 u tanıdım tanıyalı adam harpy spotunda cz de harpy kastıı ve 70 oldu level olarak kimse f9 edit diyemez ama itemlerini bilemem ona bakarsa NYCHİRİSN CLANI FULL dupe item +2 +3 +4 takılar kol geziyo nychrisin ustu nasıldır dusunemiyorum bile[signature][hline]karakter: paper mage level:63 ırk: org:) np:168 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM satin almak isteyen ler [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 butun agalar.[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Ojeee, 05 Ocak 2006 17:18 tarihinde demiş ki: said: xXTaLkativeXx, 05 Ocak 2006 10:47 tarihinde demiş ki: niye edit bir charın itemlerini merak ediyorsunki +2 +3 enique shard +9 Lar felan filan :) laa ne editii ben f9 u tanıdım tanıyalı adam harpy spotunda cz de harpy kastıı ve 70 oldu level olarak kimse f9 edit diyemez ama itemlerini bilemem ona bakarsa NYCHİRİSN CLANI FULL dupe item +2 +3 +4 takılar kol geziyo nychrisin ustu nasıldır dusunemiyorum bile O lafım Nychris içindi Ojee cim :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Joey, 05 Ocak 2006 10:34 tarihinde demiş ki: Rogue olarak ::PunK:: ı tek geçerim :D aldım onu clana aldım bende artık o :D[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: New, 05 Ocak 2006 10:48 tarihinde demiş ki: :Zad: = bu adam xigenonda ama paper olmasına rağmen 12512125143412 kişinin arasından master yakmadan çıkıor... master yakmadanda ki kasıt kızarması ise mage hpsi düşünce kızarmıo manası düşünce kızaıro :S[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ahahahhahah :D :D :D tam imzalık ujio [signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo [Bu mesaj JoNyBLaCk tarafından 06 Ocak 2006 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bilinmiyor. en sağlamı.[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 wariror: soul_slayer(priestle) mage : lord_mozart hesbolah (adamlara warıor halımle dokunamıorum asasıans:something_smells archers : walla pıyasada pek yok priest :forazzi bide humanları alırsak warrior: F9devil mage: huricane dicektim ama orc oldugu için kımbupislik diyebilirim priest :priestes pam bide bızım fındık bufs_bunny :P asasians :000000[signature][hline]bu oyun char için deil charın oluşturduğu arkadaslıklar için oynayın ben öle yapıom ve zevk alıom :DIts_My_Life:D [Bu mesaj izmir tarafından 06 Ocak 2006 08:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mage olarak=Hesbolah i tek gecerim Warrior = Cok war ama Bana göre Krakote Sin=Nychris Archer=::V3NoM:: Priest=AresMajere,Melanj ve forrazzi (Bunlar arasinda karar vermek cok zor)[signature][hline] ::gel_pc_pc:: Ares Lvl 65 Elemental lord Clan GODz NP 315k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: PCPC, 06 Ocak 2006 08:46 tarihinde demiş ki: Mage olarak=Hesbolah i tek gecerim Warrior = Cok war ama Bana göre Krakote Sin=Nychris Archer=::V3NoM:: Priest=AresMajere,Melanj ve forrazzi (Bunlar arasinda karar vermek cok zor) mage olarak hesbolahı tek gecerim diorsunda kendine baksana bi be :D[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 :D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]bu oyun char için deil charın oluşturduğu arkadaslıklar için oynayın ben öle yapıom ve zevk alıom :DIts_My_Life:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar