Phyx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya o takıntı nedir anlayamadım.. Allied fazla mı yumuşak gelio ??[signature][hline]Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha tharla streea dal lil alust... Defias Brotherhood lvl 3* Night Elf Rogue Guild: Bregan D'ærthe
huun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 takinti yok . allylar dusmanim sayilari artmasin diye nacizane bir caba benimkisi
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yaa abi aslında ally taraftayım ama warrior kascaktım siz rog guilidyimissiniz ondan horde olca buyuk ihtimal hem efede orda ama rog kasarsam dwarf veya gnome rog olrak gelrim :)[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
preas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Custoyla bende 1-2 hafta içinde bu serverda rogue olarak başlıyacağız...[signature][hline]Gormir->Degoe->Preas Electus
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 uuu süper allied olun gelin bizim guilde bari :) @bulldog warrior olman fazla farketmez sen yinede gel .. :D[signature][hline]Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha tharla streea dal lil alust... Defias Brotherhood lvl 3* Night Elf Rogue Guild: Bregan D'ærthe
preas Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Pff siz alliance mıydınız :) biz horde olarak başlıcaz sanırım bu servera...[signature][hline]Gormir->Degoe->Preas Electus
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 horde adam var preas korkma sen :) bende orc warrior kascam[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bende 0dan burda açmayı düşünüyorum ama gerçekten rp yaoılıyor mu yoksa daha çok pvp mi?[signature][hline]SWG: Lewea Melinan. CoH: Farinal. GW: Farinal Melinan. WoW: Farinal.
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 rp cok dediler bana[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 nomaron,apandal,alfapan,facelex,numerus die deişik lvl larda charlarım var, hangisi uygun gelirse takılırız artık. Bide Turkodead ve Gazrull die arklar var bide spazm ve du bi düşüniim... mirage var(mirage kardeşim pvp ile ilgili baya). Bide huunda çok para var hahahah edit: serverda rp yapana saygı duyarım da rp yapmayanda bissürü insan var. Genelde instance lar ooc (dier türlüsü wipe sorunu yaratıo). Çok dangalak yok ama arada bi kaç tane çıkıo (tyranbilmemne die bi karakter var 3 seferdir istedii loot cıkmayınca direk gitmem lazım diyip gidio kendisi warrior, uyuz etti adam beni sakın aynı partide bulunmayın, sanırım ismi tyranius veya öle bişi) Bide minor beastslaying 50s o da fiyatını karşılamak için. Enchantment 160 olan herbişiyi yapabiliorum o da var işte. Bide ii bi guild biliosanız seve seve girebilirim. [Bu mesaj pandaalf tarafından 30 Aralık 2005 02:10 tarihinde değiştirilmiştir]
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya buraya black listi yazmak ne kadar dooru bilmiorumda sizde muzdarip olmayın diye sölim black poison adlı oyuncu bu gun bfd run da saolsun agamazımbırtı ringi ninjalıkla aldı sora bizi partiden atıp, küfür edip, yüzümüze tükürüp, el hareketi çektikten sora heart la kaçtı. Bide partideki bi kızarkadaşı öptü en çok ona içerledim.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Adam rogue du herhalde =)[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Evt bide işin komik tarafı spirit veren ringi aldı, soulbound olmasına raamen acaip neşelendi, bi o kadar da bizi zor durumda bırakmış havası yarattı. Sen nerden biliosun? =)
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 rogue deil mi hepsi aynı :P[signature][hline]Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha tharla streea dal lil alust... Defias Brotherhood lvl 3* Night Elf Rogue Guild: Bregan D'ærthe
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya ii bi bol instance yapan rp de cok önemli deilde, bol bol action işine giren guild varmı? Bıktım salak ninjalı partilerle takılmaktan. Bu gun boahn's fang adlı axe e bi priest roll attı sora kaçtı. Çok muzdarip olduk bi o kadarda üzüldük, çünkü daha instance a girememiştik, healerımız gitmişti.
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 revenge of the horde guild is looking for new blood... neden ingilizce yazdım, çünkü türk guild i deil ama herkes welcome yani, fluent english olmasada olur, rp şart diil gördüüm kadarıyla (pvp guild die geçio). Bana (nomaron) veya turkodead e whisp atarsanız sizi de alırız. Bölece daha bi toplu olabiliriz. Aktif oyuncuların katılımını beklioruz, lvl önemli diil boost yapılır yani arada. Bu gun yılbaşı sebebiyle şehirden ayrılıorum ama pzt günü daha detaylı bilgi verebilirim. Şöle güzel bi guild yapalım beyaw.
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya Alliance if'te parti yapıomuyuz bu gece..yada yılbaşına özel bi raid..[signature][hline]Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha tharla streea dal lil alust... Defias Brotherhood lvl 3* Night Elf Rogue Guild: Bregan D'ærthe
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 eet actım karakterimi lette lvl1 warrior ama orc rog ss gorursem donebilrim roga sole setleriyle[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Beyler gercekten merak ediyorum...Neden turkler cogunlukla Horde oluyor? Yok yani inanılmaz tipsizler hiçbir asalet yok...Bu server da turkler ally olsun yaw...[signature][hline]Ashes to ashes, dust to the dust... Hope is denial of reality...
pandaalf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bana paladinler gay dediler, bi makale okudum nette bunu bilimsel verilere dayandıran, gayleri seven biri olmadıım için horde açmak zorunda kaldım. Keşke paladinler öle olmasaydı ama napalım işte kader : / edit: bi önceki sayfanın en son mesajına cevaptı [Bu mesaj pandaalf tarafından 06 Ocak 2006 11:22 tarihinde değiştirilmiştir]
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 band of the blackhand ve crushing blade ortak yapimi olaraktan basliyoruz cumartesi mc ye . varsa lvl 60 freelancer aldirayim ceteye . hat safhada priest eksigi var .
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ben de delirdim arada. Her rollu kaybede kaybede BD'de en çok dkpsi olan adam oldum. Artık Ragnarosu kesince 2-3 bişiler alırım.=D
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 realm başlıkları linkinde Defias Brotherhood kırık linke sahip, ilgileniniz lutfen. Bide omeni kestik daa ötesi yok yani lvl 40 da ama o gunden bu gune lvl 47 oldum.
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 blood guard guild (tek türk benim) end game ler için yeni memberlar arıyor. özellikle priest açığımız çok fazla. yavaştan zul gurub yapılmaya başlandı, 4 elemanımız da mc ye gidip boss kesemeden döndüler ama çok çabuk gelişen bi guildiz. öle
Öne çıkan mesajlar