bur0 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 nette gezinirken buldum inanamadim adam sövüyordu edit diye ne zaman 68 oldun kardesim bizede ögretin [spo1=bobert]http://img250.imageshack.us/img250/5103/bobert9pg7tb.jpg[/spo][signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:50 np:0 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 www.knightonlineranking.tk forumunda tartışıyorlardı bazılar güzel çalışma diyor bazıları chrisin izinden gidiyor kafam karıştı ^o)[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Chris bildiğim level kastı. Ama kasarken exp scroll kullandı mı kullanmadı mı bilmiyoruz tabi ki. Ama Bobert' in olayı bodoz Edit char. 2 günde 3 level. Selametle.[signature][hline]PwnagE PK movies: ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 chris lvl kastı doğru ama birileri czdeki human ya da orc castle onun için birilerinin obo kestiğini görmüş ^o)[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hadi hadi bağarın şerefsiz bobert kospcu bobert adi bobert kospla adam kesen bobert... bizim suçumuz evet kospla kasıyoruz demek eşşek kafam keşke bende sessiz sedasız yapsaymışım bende kral olsaymışım bende sirbobert olsaymışım[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendi ----- :Stuner: @ Ares ----- Alınık +8 ironbow yada Chitin bow pm :Stuner: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bobert 2 gun once 65 di...[signature][hline]Owned By CamthalionTasardur o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Marl0_on, 05 Ocak 2006 01:46 tarihinde demiş ki: bobert 2 gun once 65 di... aramızdaki tek fark onun nick bobert bizimki stuner... tek kasan biz deilmişiz demekki legit char kasanlar hadi bakalım yazın KO forumlarına bunu[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendi ----- :Stuner: @ Ares ----- Alınık +8 ironbow yada Chitin bow pm :Stuner: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Stuner_Cypher, 05 Ocak 2006 01:45 tarihinde demiş ki: hadi hadi bağarın şerefsiz bobert kospcu bobert adi bobert kospla adam kesen bobert... bizim suçumuz evet kospla kasıyoruz demek eşşek kafam keşke bende sessiz sedasız yapsaymışım bende kral olsaymışım bende sirbobert olsaymışım sende baydin ama ha 2 günde 3 lvl kospla alsana 65-68 arasi bende merak ettim nasil kasacan birde asasinsin her yere yaziyon söylemeseydin söylemene gerekde yok ya edit ya kosp belli zaten seni mi cekecez sana topic acacam aglama duvari diye git oraya vur kafani[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:50 np:0 geliyorum ulaaa:D [Bu mesaj bur0 tarafından 05 Ocak 2006 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 aresde premium aldım lvl 1 ken premium 19 gün kaldı derken lvl 62 %45 +7 chitin set +7 ib vardı genç halada duruyo kosp patchi çıksın 1.5 ay sonra 70 de yaparım ama nickimin bobert olması lazım ban yememem için[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendi ----- :Stuner: @ Ares ----- Alınık +8 ironbow yada Chitin bow pm :Stuner: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 @ stuner bizim memleketimiz insanı kendi insanını karalamasını sever gevura saygı gösterir bizim memleketimiz insanı kendi insanında item çoksa direk duper diye yargılar elin gevurunun itemini sorgulamaz bizim memleketimiz insanı kendi insanına lvl yüksek die kosper der elin gevurunun editini umursamaz ( KO forumundayız söylediklerim elbette KO ile alakalı )[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 genc lvl 62 diyorsun biz diyoz 65-68 2 günde kospla kasacan bende kosp kullandim merak etme ne oldugunu biliyoruz istedigin kadar ugras kasman imkansiz...[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:50 np:0 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Marl0_on, 05 Ocak 2006 01:46 tarihinde demiş ki: bobert 2 gun once 65 di... Bugune kadar yabancilarin bilhassa Kitties clani ve üyelerinin bu oyunu en legit oynayanlarin basinda geldigine inanirdim.Eger Bobert 1 kez daha Kitties e girerse benim gözümde ve inaniorumki cogu insann gözünde en kötü clanlarin basinda gelcek...Ve ondan sonra kimse yok Türkler Kospcu duper die gelip burda aglamasin..Oyunun Legit lgine ve dürüstlügüne inandigimiz adamlar böle yaparsa ya gerisi_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bobert... iyidir, edittir. :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 gm kyagı ne olucak baska %100 phosphor ny la bobertı cok sevıor[signature][hline]::infi:: lvl=65 clan=A_FEW_GOOD_MAN class=karus,rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben bobertle cz de çok exp kastım. ben 62 iken oda 62 idi. adam helal olsun diodum. neredeyse her gece kasıoduk partyde. way be adam lvl up yaptırmıo süper diodum. ben 65 oldum o 64 du sonra ben lvl kasmayı bıraktım. 3 gun once baktıgım zaman 65 olan bobertın bugun 68 oldugunu duyunca SUX KE demekten baska biş bulmuom[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 57k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Aynen... daha 2 gün önce 65 YENI OLMUSTU... Kitties den cikmasinin sebebi belli oldu... 2 günde aldigi lvl i millet e göstermemek... Helal olsun adam gibi kasan nadir kisilerden dedigim elemandi :D[signature][hline]nick : RazoR Server : Ares Class : Rogue NP : 320k+ Clan : Justice LvL : 63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: RazoR, 05 Ocak 2006 02:36 tarihinde demiş ki: Aynen... daha 2 gün önce 65 YENI OLMUSTU... Kitties den cikmasinin sebebi belli oldu... 2 günde aldigi lvl i millet e göstermemek... Helal olsun adam gibi kasan nadir kisilerden dedigim elemandi :D Evt Kral s...di cemaat napar simdi bilemem..Artik benim gözümde bu saat den sonra yapabilene hersey helaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben gecen gün bobert birzman hacklandıgını duydum bu dogrumu ? yani birzaman dedigim cokda eski deil bir ara hacklanmış sora tekrar almış[signature][hline]Areste Alınık 65+ warrior barbar satan veya satanlar Özel msj atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben diez oyuncuyum,bobertin dürüst biri olduğunu duymuştum,yazık[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: NightHunter666, 05 Ocak 2006 01:51 tarihinde demiş ki: @ stuner bizim memleketimiz insanı kendi insanını karalamasını sever gevura saygı gösterir bizim memleketimiz insanı kendi insanında item çoksa direk duper diye yargılar elin gevurunun itemini sorgulamaz bizim memleketimiz insanı kendi insanına lvl yüksek die kosper der elin gevurunun editini umursamaz ( KO forumundayız söylediklerim elbette KO ile alakalı ) İLk defa seni takdir ediyorum. Çok doğru bir karar bravo..[signature][hline]now kasing.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 biraz daha tanısan daha çok takdir ederdin ama neyse :D bunada şükür :-P[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 stuner sen millete kendini acarak en buyuk hatani yaptin... Herseyin bi siniri vardir.Anliyorum taninmak istedigini ama hatan anlasildi.. Bu arada lYcos daki HellRule guzel[signature][hline]Server:Olympia Nick:101101110 <<<[emin olun nickim bu] Level:56 Char:Rogue Clan:******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 10 gün önce seekingde gördüm bobert lvl 64 dü 68olması imkansız :S bobert 70 skilini çıkarırsa kimse tutamaz onu nychrisi 3 e katlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Aware3___, 05 Ocak 2006 08:56 tarihinde demiş ki: bobert 70 skilini çıkarırsa kimse tutamaz onu nychrisi 3 e katlar :) saygısını yitirdikten sonra neye yarar?[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Aware3___, 05 Ocak 2006 08:56 tarihinde demiş ki: 10 gün önce seekingde gördüm bobert lvl 64 dü 68olması imkansız :S bobert 70 skilini çıkarırsa kimse tutamaz onu nychrisi 3 e katlar :) kimse tutamaz 1.ikincisi ny yi 3e katlar 5 e de böler 2yle çarpar..töbe töbe.... töbe töbe......[signature][hline]now kasing.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar