Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mekan tavsiyesi lazim (ist-anadolu)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkese meraba,
ilk maaşımı almamın heyecanı ve sevinciyle aile büyüklerimi yemeğe çıkarmayı planlıyorum ama anadolu tarasında hiç bi yeri bilmiyorum. Bildiğiniz güzel yerler varsa yazar mısınız (adresi de yazarsanız iyi olur, gerçekten hiç bi yeri bilmiyorum bu tarafta)

Nezih güzel ve hafif tuzlu bir aile mekanı arıyorum, tercihen Kadıköy ya da İçerenköy civarında. Ama tüm parama mal olacak kadar tuzlu olmasın :D Dünya mutfağı tercihimdir, ama kebapçı da olabilir sonuçta yaşlı insanlar belki yemezler alışık olmadıkları yemekleri.

Son çare olarak da, Taksim geliyor aklıma. Limonlu bahçeye yazın gitmiştik hep, orası açık mı hala? Kapalı mekanı var mı kış için?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya bnce kadıköy dersen, pek nezih yer bulamazsın..
çiya cık! yemekler gzl de ölle akşam gidilicek ciddi bi yer diil sanki.
koza var kuyubaşınn oralarda, sanırsam çok çok çok pahalı diil.

cadde dicem de boşver kasma:)
Mesaj tarihi:
Asma Altı diye bi yer var. Minibüs yolu üzerinde, yerini tam hatırlamıyom ama Ayşe Kadın denen yerin biraz gerisinde (Kadıköy'e doğru) olması lazım.
Mükemmel bi yer, hele bi ezme salataları var, of offf!!!

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 11:10 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir]
  • Yeni Oluştur...