skyly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 wepla.com da yazmayı denesene bi sorununu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 passive annenin babanın veya ablanın ne bileyim çevrendeki wepla ile alakası olmayan birinden yapmayı dene aynı işlemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 wepla com a login olabildiğim bi acc olsa ordada yazıcam ama neyse... fin sie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 aga tırnaksız ve boşluksuz yollicaksın sadece kodu yani.numarada +905 filan olur onun herşeyini yazıcan aga.+ sını bile yazıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 passive.. şu an cep telefonunda problem var o mesaj atılan. onu ayarlasınlar ben sana haber vericem.. o zaman da olamazsa sana bi account vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 vay alper... çok verici gördüm seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 olm dotayı bıraktım bak 1-2 yıl oluyor. bu ne lan? böyle esprilerden kurtulamadın mı sen? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 arkadaşlar eski olunca esprilerde bi o kadar eski oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 oke geffen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 dota için ne gerekiyo kankitolar ? hala w3+frozenthorne mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 aynen. bi de patch, ya da serverin setup dosyası 50mb. o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 suan calısıyo olması lazım sistemin unutmadan üyelik isteyen warsa id aralıgına göre fiyatlarıyla hizmetinizdeyim :):):) [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 16:03 tarihinde, DeathLord tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Alper bizi diskoya götür :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Kankitolar ben w3+frozen thorne u kurdum şimdi patch i bulamıyorum yalnız nasıl yapıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 www.wepla.comda war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 yalnız wepladaki 43 mb lik 1.20c patchini indirmen için oraya üye olman lazım. Downloads kısmına girince login olmadıysanız indir diye bir seçenek olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 wepla.com dan hesap alınamıyor msj iletilmiyor napcaz çağrı atıyım mı ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Ben upload etmiştim buraya dayı http://forum.paticik.com/konu.php?id=179663&syf=4 +r3p [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:55 tarihinde, Kenjuro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 kankitomsun +rep tıkladım terazine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yahu geffen olmuyor msjlar iletilemiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 tamam sana g3nk-xter accountumu ve şifresini yolladım passive. shamandı onu guildden cıkardım soylersin bir yetkili arkadaşa alırlar seni ama senden ricam sakın quit, küfür gibi şeylere kalkışma, kendine güvenmiyorsan da oyunlarda çok iddialı oyunlara girme. g3nk lere laf getirme yani. g3nkler noob quitter veya küfürbaz tarzı laflar gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 tamam saolasın acc u en seviyeli şekilde kullanmaya çalışacağımdan emin olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 gel alim seni clana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 g3nk-syn i açtırsam maestroyu isteyene vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 skyly gel al beni clanada sen bana nickini ver online olduğum sürede sana öm atarım...mesela bu akşam olabiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar