Narstil Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 birandda 6 ya geçti tamamlandık gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 sen gitsen, gibisi kalmıycak tamamlancaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Nereye gitcekmişim ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 up yapalım gitmesin ganklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 e up yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Weplada patiden oynuyan kalmadi pek ne up'u =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 geçenki oyunumuz güzeldi. gökçenin n00blukları gördük hep beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Ben oynuyorum weplada Halkekmek olarak arada giriyor g3nkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Patiden memnunuz galiba..... Nese bakalım patide adam olmayıca waxxiye gireriz HAyırsız Lyrentta gelmiyo zaten sterde 50 tane farklı isimle giriyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Lyrent agar noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Hangimiz noob degilizki birand :D herkezin içinde bir noobluk yatıyor önemli olan düzgün quitersız hakaretsiz oyun oynamak :D noobları dagıtırız takımlara esit esit bi takıma ben bi takıma lyrent gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 evet, dolaylı yoldan g3nk kurallarını tanıtmış oldu sinan efendi. Artık birand da 6 serisine geldi, kuzenleride genç takımdan yetişiyo :) artık güzel bi clan( clanımız zaten güzel, güzelden kasıt burada güçlü) çıkartıp maçlara başlayalım derim. Dinan noobuda weplaya hiç girmiyo kızıyorum biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Birde şuanki güncel g3nk listesi... Dynamick G3NK-Dynun G3NK-Spadina G3NK-Peryton G3NK-Xter G3NK-Lyrent G3NK-Bolanir Ravensight G3NK-Existent G3NK-Mxzr G3NK-Utterable G3NK-Ramo G3NK-Syn G3NK-Raspution G3NK-Darrow G3NK-Ster G3NK-Gilean G3NK-Maestro Zazak Sajahn Blake Luthien Cha_lar Nightwalker_ Killuminati Rcp Xpass Halkekmek-- [_wolflord_] paticik servarında oynayıpta, arada weplada da oynayan varsa, alalım aramıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Lyrent bizi discoya götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 SP3ctr3 eklerseniz aranıza alır mısınız benide nubum ben abi bi an kendimi kücük emrah gibi hissettim waxxide 44k lık bi id war arada giriyorum cafede oynamaya adam yoksa artık önümüz yaz sabahlara kadar dotaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 eurobattle.net te oynuyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Hayır şuan waxxi ve patideyiz eurobattleden cıktık waxxi acılınca üye alımlarını: G3NK-Peryton g3nk-spadina g3nk-bolanir yürütmekte suan onları oyunda görüp forumu sölerseniz bakarlar ve kuralları kabul ederseniz alınırsınız.... http://www.dynamick.net/g3nk/kural.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 O değil de klanda pek bir sosyal aktivite göremiyorum ben.Acaba sadece ben mi göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 spadina'ya yazdım cevap alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Aktiviteden kasıt buluşmak kafe lan partyleri ise pek mümkün değil çünkü aynı şehirde olan pek az kişi var. Phyx giriyorum şimdi "g3nk" kanalındayım bana mesaj atarsan alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Aktiviteden kasıt buluşmak kafe lan partyleri ise pek mümkün değil çünkü aynı şehirde olan pek az kişi var. Phyx giriyorum şimdi "g3nk" kanalındayım bana mesaj atarsan alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Arkadaşların ikiside şu an klandalar. Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hosbulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Aktivite dediğim klan maçları veya toplaşıp oyun oynamak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Onları yapıyoruz zaten buraya yazmaya gerek kalmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar