-Wissy Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 en cok ben takiliyorum pls. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 nedir bu shaman? happy jaman ile bir bağı var mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Valla takılan fazla shaman yok fakat shaman seçilcekse bi kac önerim olabilir shaman için ... peon -grunt -shaman - chief olarak gider clanda yetki sırası chief her şeyi yapabilir clanda shaman sonra ki yetkili chieften baska bir tek shamanlar clana adam alıp atabilir.... [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 21:26 tarihinde, Narstil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ah bi öss bitse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Hey yavrum hey bizi bi soran yok :( Neyse benim W3 patladı,yükleyip ugrarım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 çok takılan shaman bi ster vardı o da gitti , wow da suyun altında fireball atıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 hiç değişme yok yani bildiğimiz noob oyun farklı ster aynı shamanlık yapabileceğini düşünen kendine güvenenler varsa 1-2 kişi alayım. benimaru, anten fln giriyomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 spadina-wish-anten-dynun dan biri olabilir, bunların haricinde de çok online olan olabilir yapıcak kimse kalmazsa ben de ilgilenirim fark etmez ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Spadina baya takılıyo o olabilir antende genelde girenlerden 2 side olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 uzun süredir clan üyesi olmasını ve grunt oldugunu da göz önüne alarak anten i shaman yaptım gerekli görülürse 1-2 kişi daha alabiliriz teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Ster gecelerin adami siz gormuyorsunz =) biz ster le 3 den sabaha kadar atiyoruz oyun =) sabahlari ama wow da dediginiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Ya beyler su chanel olayı hakkında daha duyarlı olmanızı istiyorum.Servera girdikmi herkes ayrı telden calmasın toplasalım ya.g3nk kanalına girin direk oyuna atlamayın ya.lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Anten'e başarılar!!! :) Hayırlı olsun ya da herneyse :) Bu arada clan çok kopuk buna katılıyorum. Bir de selam veriyorum arkadaşlar hepinize, 1 kere bile a.s gelmedi, çok bozuldum açıkçası. Artık ne desem..Clandaki arkadaşlardan başka herkesle oynuyorum valla. ps: bu arada grunt olmuşum, teekkürlerimi sunarım :) [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 20:38 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 lol syn tr kanalindaki muhabbeti hic bi yere degismem bazen cok komik muhabbetler donuyor orda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Evet kopuk gercekten ve insanlardan kotu seyler duymaya basladim clan hakkinda oyundan cikip kacmak gibi seyler.... Ayrica birsey sormak istiyorum Shaman olmadan clan daki tüm online lara msj nasil atiliyor /help ten bi kaç bisey denedim ama beceremedim . Oyle bir sey yoksa Guilddeki herkesi friend list e ekliycem sizde beni ekleyin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Hosgeldin Anten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 clan sitesine moderator fln filan alıncak mambo kullanmayı bilen var ise benimle irtibata geçsin (özellikle admin panel i iyi bilen birisi lazım) site admini ve site moderatörü alımları yapılacak. G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 edit: saçmaladım biraz boşverin [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 12:05 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Anten abimize basarilar dilerim :) bu arada bi ara gene toplanalimda wish anten kara raspy fln gece oyun atalim baya zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 atın atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kih kih kih gokcede gelcek bgn cok mutluyum özledim bolanirimi..yigit sende gel pls bu gece nolur yalvariyorum doruk la cem de gelir ezer geceriz dasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 beni çağıran yok zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ben cagiririm seni =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Herkes Grunt olcak ben yine peon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Dyna o foto nedir öyle =))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar