Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla takılan fazla shaman yok fakat shaman seçilcekse bi kac önerim olabilir shaman için ...

peon -grunt -shaman - chief olarak gider clanda yetki sırası chief her şeyi yapabilir clanda shaman sonra ki yetkili chieften baska bir tek shamanlar clana adam alıp atabilir....

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 21:26 tarihinde, Narstil tarafından güncellenmiştir ]
  • Admin
Mesaj tarihi:
hiç değişme yok yani bildiğimiz noob
oyun farklı ster aynı

shamanlık yapabileceğini düşünen kendine güvenenler varsa 1-2 kişi alayım.

benimaru, anten fln giriyomu ?
Mesaj tarihi:
spadina-wish-anten-dynun dan biri olabilir, bunların haricinde de çok online olan olabilir yapıcak kimse kalmazsa ben de ilgilenirim fark etmez ...
  • Admin
Mesaj tarihi:
uzun süredir clan üyesi olmasını ve grunt oldugunu da göz önüne alarak anten i shaman yaptım
gerekli görülürse 1-2 kişi daha alabiliriz
teşekkürler
Mesaj tarihi:
Ya beyler su chanel olayı hakkında daha duyarlı olmanızı istiyorum.Servera girdikmi herkes ayrı telden calmasın toplasalım ya.g3nk kanalına girin direk oyuna atlamayın ya.lütfen
Mesaj tarihi:
Anten'e başarılar!!! :) Hayırlı olsun ya da herneyse :)

Bu arada clan çok kopuk buna katılıyorum. Bir de selam veriyorum arkadaşlar hepinize, 1 kere bile a.s gelmedi, çok bozuldum açıkçası. Artık ne desem..Clandaki arkadaşlardan başka herkesle oynuyorum valla.

ps: bu arada grunt olmuşum, teekkürlerimi sunarım :)

[ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 20:38 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Evet kopuk gercekten ve insanlardan kotu seyler duymaya basladim clan hakkinda oyundan cikip kacmak gibi seyler....

Ayrica birsey sormak istiyorum Shaman olmadan clan daki tüm online lara msj nasil atiliyor /help ten bi kaç bisey denedim ama beceremedim . Oyle bir sey yoksa Guilddeki herkesi friend list e ekliycem sizde beni ekleyin :/
  • Admin
Mesaj tarihi:
clan sitesine moderator fln filan alıncak
mambo kullanmayı bilen var ise benimle irtibata geçsin
(özellikle admin panel i iyi bilen birisi lazım)

site admini ve site moderatörü alımları yapılacak.

G3NK
  • Yeni Oluştur...