geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 dayıma gel.. uyanık bi lvl 7 olucaktım, level 7 olana kadar sen ühühü mühühü diye ağlıyarak bastın quiti.
geffen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 sadece sen deil ben de yedim.. waxxi patlak sanırım. kajeye gidelim.
geffen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 paticik, rasputin, bolanir , mxzr artık saymadıgım da kaldıysa hep beraber kajeye gidelim.
Syn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Hangi cafeye gidionuz ya Adeks-2 mi?Ben gidince nası anlıcam sizin g3nk olduunuzu.Pembe fular bağlayında anlayalım dimi
spadina Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ahh ahh ist da olmak wardi sizlerle cafede hep beraber dota oynamak :) özledim be int de dotayi..evde oynuyoruz anasini satim daha adsl i baglayamadilar
geffen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 syn kaje dediğim cafe değil. yeni bir server.
raspy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kajeee de 8. yi bile bulamadık ya olm hala ne kajesi diyonn..
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 g3nk-rasputin benim de içinde bulunduum oyunda oldukten hemen sonra quit cekti isteyene replay verebilirim
raspy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bugün öğLen bir oyundan bahsediyosan arkadaşım geLip anlayıp dinlemeden alt f4 koydu lan dan oynucaz diye... eet bu quittir ...hatadır.. başka 1 oyun daha varsa yolla bana ripleyi..
spadina Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 raspy e laf yok quit fln etmez kesinlikle
spadina Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ster bi ara haberleselimde dota atalim be.gece oynamayi cok özledim wala sizinle
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ahha bu arada syn varya syn :D abow ster hakkında neler neler dedi valla söyleyemem
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 biz burda arklarla cafede bayadır dota oynuoruz bende artık battle net ten oynamaya baslayacagım siz katılabilirmiyim nickim g3nk-spectre olur %99 [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 16:58 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir]
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 nedir bu quit olayları yapcaksanız g3nk lı nick kullanmayın cıkın clandan bari la gecen haftalarda adamalar devamlı g3nk lar quiter diyolar bi oyunda arka arkaya 2 g3nk cıkmıs isim vermediler valla isminiz gelmesin.....
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben şimdiye kadar quit yapan g3n karkadaşıma hiiiiç rastlamadım. çoğunlukla ben kurarım hatta. onu bırakın bi g3nkin agzından küfür duymuşluğum bile azdır. senin dediiğinin aksine, aa bu g3nkmiş, bu çıkmaz diye davet edenler oldu beni mesela.
geffen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 evet quitter varsa bir zahmet kendine kıytırık bir nick alsın. realde de g3nk yiyebilir beklemediği bir anda yoksa.
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya ben bana geleni söledim isim verseler zaten sorun olmıycak ya birileri iftira atıyo yada gercek bilemiycem ... cıkcaksanızda pat diye cıkmayın söleyin cıkın neden belirtip geecen biri söledi dedim neden belirrtimi haklı bir neden evet dedi peki dedim yok cıkma diyen oldumu adama hayır dedi dedim bende neresi quiter ozmn adam izin istemis yok cıkma beklew diyen de olmamıs daha ne dedim küfretti :) bazıları direk clandan bi kac kisiye gıcık kapmıs iftira atıyolar bi ara benimde sahtem vardı ben peryton diyomus ortalıkta neyseki bitti .....
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ras yigitse durup dururken oyle sey yapmamistir.. geffen bey, siz de artistlenmeyin. aliriz aklinizi. g3nk nubu seni.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ster şaka yapıyo, clan kuralları dışında haraket eden üye olursa clandan cıkarılır zaten. şuan bana bu konuda bir sikayet te gelmedi. rasp da oyle bisi yapmaz ki zaten kendisi acıklamıs. gereksiz uzamasın mevzu, germeyin arkadaşı.
Öne çıkan mesajlar