Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün öğLen bir oyundan bahsediyosan arkadaşım geLip anlayıp dinlemeden alt f4 koydu lan dan oynucaz diye... eet bu quittir ...hatadır.. başka 1 oyun daha varsa yolla bana ripleyi..
Mesaj tarihi:
biz burda arklarla cafede bayadır dota oynuoruz bende artık battle net ten oynamaya baslayacagım siz katılabilirmiyim

nickim g3nk-spectre olur %99

[ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 16:58 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
nedir bu quit olayları yapcaksanız g3nk lı nick kullanmayın cıkın clandan bari la gecen haftalarda adamalar devamlı g3nk lar quiter diyolar bi oyunda arka arkaya 2 g3nk cıkmıs isim vermediler valla isminiz gelmesin.....
Mesaj tarihi:
ben şimdiye kadar quit yapan g3n karkadaşıma hiiiiç rastlamadım. çoğunlukla ben kurarım hatta.

onu bırakın bi g3nkin agzından küfür duymuşluğum bile azdır.

senin dediiğinin aksine, aa bu g3nkmiş, bu çıkmaz diye davet edenler oldu beni mesela.
Mesaj tarihi:
ya ben bana geleni söledim isim verseler zaten sorun olmıycak ya birileri iftira atıyo yada gercek bilemiycem ...
cıkcaksanızda pat diye cıkmayın söleyin cıkın neden belirtip geecen biri söledi dedim neden belirrtimi haklı bir neden evet dedi peki dedim yok cıkma diyen oldumu adama hayır dedi dedim bende neresi quiter ozmn adam izin istemis yok cıkma beklew diyen de olmamıs daha ne dedim küfretti :) bazıları direk clandan bi kac kisiye gıcık kapmıs iftira atıyolar bi ara benimde sahtem vardı ben peryton diyomus ortalıkta neyseki bitti .....
  • Admin
Mesaj tarihi:
ster şaka yapıyo, clan kuralları dışında haraket eden üye olursa clandan cıkarılır zaten. şuan bana bu konuda bir sikayet te gelmedi. rasp da oyle bisi yapmaz ki zaten kendisi acıklamıs. gereksiz uzamasın mevzu, germeyin arkadaşı.
  • Yeni Oluştur...