Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

said:
Masteis, 20 Ekim 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
ben üyelik kısmı göremedim. Ama bi yerde Clan adı, clan üyeleri msn falan diyorduda. Oraları nası doldurcaz?_

O bölüm fi tarihinde yapılması planlanan turnuva için üyelerin listesi, clan adı ve iletişim için mail şeysi idi.[signature][hline]G 3 N K f t w
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Clan sitemize girip üye olsun clandakiler. Galeriyi açtık şuan sorun yok. Kendi resminiz ve oyunda çektiğiniz screen shot lar için 2 adet resim galerisi oluşturduk. Burda istediginiz ilgili resimleri paylaşabilirsiniz. Ayrıca sitede haber eklemek için moderatör de alınacak. İlgilenebilecek üyeler bana özel mesajla ulaşabilirler.

iş alımı yapıyoruz ya inglizce bilenler tercih sebebidir :)[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

battle nette [ds] dim cok kolay oldu bi sureden sonra oyun :( biraktik biz de ama patiden oynayan varsa oynarım tekrar.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Sosyal ağlarda paylaş

:P neden cıkardın simdi. Adsl almıs babam kablodan vazgeçip lanet okuyorum bozulup bozulup duruyor allah belasını versin. O kadar para alıyorlar birde serefsizler 512 yide sadece limitlilere vermisler. Arıyosun ne lan ne var benim hattımda diyosun adama 2 sey ezberletmisler böyle böyleyse modemi aldığıız firmayla görüşün böyle böyleyse sizi 24 saat içinde arayacağız (48 saat geçer ve tık yok şerefsizlerden) böyle sürüyor.. Allah belalarını versin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...