Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Masteis, 20 Ekim 2005 23:08 tarihinde demiş ki: ben üyelik kısmı göremedim. Ama bi yerde Clan adı, clan üyeleri msn falan diyorduda. Oraları nası doldurcaz?_ O bölüm fi tarihinde yapılması planlanan turnuva için üyelerin listesi, clan adı ve iletişim için mail şeysi idi.[signature][hline]G 3 N K f t w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 o sitede forumlara gir forumdan üyelik ac war oraya tikla halledersin.[signature][hline]infinite skills create miracles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 online olan üyeler mesaj atsın bana msn den [email protected] sitedeki galeri yi aktifleştiriyorum da test edicez.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 şuan ekledim[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Clan sitemize girip üye olsun clandakiler. Galeriyi açtık şuan sorun yok. Kendi resminiz ve oyunda çektiğiniz screen shot lar için 2 adet resim galerisi oluşturduk. Burda istediginiz ilgili resimleri paylaşabilirsiniz. Ayrıca sitede haber eklemek için moderatör de alınacak. İlgilenebilecek üyeler bana özel mesajla ulaşabilirler. iş alımı yapıyoruz ya inglizce bilenler tercih sebebidir :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 battle nette [ds] dim cok kolay oldu bi sureden sonra oyun :( biraktik biz de ama patiden oynayan varsa oynarım tekrar.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 [Bu mesaj allf tarafından 27 Ekim 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 gay :P oyundayım bu aralar beni klana alırmısın[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben olsam almazdim ztn iyi oynuyamiyor=)oyun aralarinda film izliyor arkadas[signature][hline]infinite skills create miracles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 :P neden cıkardın simdi. Adsl almıs babam kablodan vazgeçip lanet okuyorum bozulup bozulup duruyor allah belasını versin. O kadar para alıyorlar birde serefsizler 512 yide sadece limitlilere vermisler. Arıyosun ne lan ne var benim hattımda diyosun adama 2 sey ezberletmisler böyle böyleyse modemi aldığıız firmayla görüşün böyle böyleyse sizi 24 saat içinde arayacağız (48 saat geçer ve tık yok şerefsizlerden) böyle sürüyor.. Allah belalarını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 türk telekom hizmetleri madurları arasına hoş geldin :)[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 artık kimse bakmıyo bu topice cık cık cık[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bakıyoruz işte, favorilerimde burası hatta.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 benim de favorilerim de sürekli okuyorum ama bişeyler yazamıosun sonucta uygun bişeyler yazcak ki cwp werebilesin dimi :)[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben clandan bir tek benimaru yu görüyorum bu aralar o da çok nadir hoş hala clanda deilim ya neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sensiz clan olurmu peryton a söyleriz alir :)[signature][hline]Why Have You Forsaken Me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 valla ben daha girmiycem 19-20 kasım gibi girerim clana alır cıkarım istersen bi saat yollarım sana[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 dynamickim reisim.. online oluver sana zahmet msn'de.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 özledim yahu bayramda oynadım çok güzeldi :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 beni de geliyorummm :) patchler bitince yeniden oynuycam umarım unutmamışımdır.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 var mı oyunda bulunan?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bir G3NK tc klanına girmiş. Kimse leave yapsın.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Dyna Kara nickli kisi clana alıncakmı ?? vardı önceden sanırım[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 clandaydı zaten istiyorsa alın[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 oleey clana yeniden girdim en sonunda thanks ster & pery.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar