Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hmm ilginç patchleri kurdum şimdi oyun açılmıyor hehe :)[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 tamamdır çözümü buldum onunda bu patchleri yaptıktan sonra warcraft3 dizinindeki w3battle programını calıstırıp patchlemesini sağlayın full seçin zaten hemen yapıyor işini o hallettikten sonra w3l ikonuna tıklayın açılıyor oyun bu sefer[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Dis Perisi sevsin seni benimde okul acılcak acılınca giremem fazla 2 haftada 3 haftada 1 -2 girerim en fazla neyse canım patideyiz :) gay list tutuyon bakıyom sevgili listenmis gibi duruyo :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 alala alal simdide oyuna giremiyom :([signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 war3tft_119a_119b_english winbararsivi 687kb ve war3tft_119a_english 48.4 mb lik 2 tane yi war3 dosyasına attım[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stereo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Beyler waxxinin servera girmek için şu connector vari waxxi.reg lazım..[signature][hline]oo yeğ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stereo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Hayda. Bir ilgilenin yok mu aranızda şu reg i verebilecek?[signature][hline]oo yeğ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stereo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Tamam lan size mi kaldık.. Dyna'dan alıcam msn'den *köprüyü geçer*[signature][hline]oo yeğ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 waxxi reg dosyası çekin bunu unzipleyip çift tıklayın waxxi serverına girmenizi sağlar[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 @lyrent: yanlış dediğin zmn fikrin belli oluyor ama "neden yanlış?" bi düşün forum burası fikrini belirtmene ve "açıklamana" ihtiyacımız var .. yada gidityim duvara konuşayım?[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 beyler bu updateleri yaptıktan sonra waxininkini de kurdum falan registry sini hallettim neyse server secme yerine geldiğimde Sylveria nın serverını da gördüm O_o nası yani Sylveria server mı actı . Waxiyle birliktemi çalışıyolar ??? anlamadım ama eğer öyleyse benim ilk göz ağrım sylveria dır oraya geçerim valla. Dynamicki de ordan biliriz yöneticiyle sylveria da uo da . heyt be ne günlerdi o zmnlar ya. =)))[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 heheh sylveria guzel serverdı gercekten de .. Ama ben oyle birsey gormedim belki de reg yapmadıım icindir. Direk update'i indirdiydim ben (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: LathspeLL, 23 Eylül 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Ya TD demişken, şuan için en iyi TD'ler hangileri? Varsa linkte alayım. Uzun zamandır TD falan oynamadım. Birde Stronghold nasıl bir map? stronghold da 2 tkım birbiriyle savasıyor acıksası sürekli asker yolluyorsun hqs leri geliştirip daha ii askerle yolllayıp daha cok income alıyorsun ve sonunda hqs leri yıkılanlar diskalifiye oluyorlar bi takımın tamamı olursa dierr takım alıyor oyunu[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 yahu arklar ben waxxi den acc alamıyorum her bi şeye kullanılmıstır diyor web sitesinden de almaya calısıyorum ama ondada kayıt yok yada gozukuyor gozume[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 foruma kayıt OlBUNU MOUSELA YAZDIM :P[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 niye kitlendi sonra niye acilip tasindi bunlar ahiretten cikmis sorular soyliyim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Td ci varsa ben green td yi seviyom bu adamı senin yoladıgın td lere dahah alısamadım söylemek gerekirse :( marvel falanda güzel td de[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 td olayına nooblarla girmiyecen ilk saniyeden gg yazıp cıkarsanız[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bu cok dogru noob varsa oyun ilk yada 5. turda bitiyor green td rullz tabi ama stronghold da güzel td nin gelişmişi income lı td :D[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 G3nk-Rion die actım waxxi de girebilir miyim dyna?[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 http://www.dynamick.net/g3nk sitemizde katılım koşulları var bir oku uyuyorsa girebilirsin.[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 okudum zaten baya bi baktım siteye uyuyor tam olarak[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 tekrar selam beyler size :) arada bir giriyoruz dersane var simdi pofur pofur :))) napıyo acaba bizim gayler. peryton kuzenimin dişi çıktı en kısa zamanda yastığının altında birşeyler bulmayı umuyoruz :P baydım valla :D neyse canım sıkkın saçmalıyorum hadi ben akçtım kendinize ii bakın[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bolanir özlettin ya kendini :) abi antakyaya geldim bende acip canım sıkılıyor hiç bi cafede internetten oynuyamiyorm cinnet geçirmek üzereyim..adsl cektirmicez bu sene malum dersler girdi :) nese bende sacmaliyorm kendinize iyi bakin.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 iyi yapmişsiz zipzip seni aramizda gormekten mutluyuz :) hoşgeldin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar