Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

beyler bu updateleri yaptıktan sonra waxininkini de kurdum falan registry sini hallettim neyse server secme yerine geldiğimde Sylveria nın serverını da gördüm O_o
nası yani Sylveria server mı actı . Waxiyle birliktemi çalışıyolar ???
anlamadım ama eğer öyleyse benim ilk göz ağrım sylveria dır oraya geçerim valla.
Dynamicki de ordan biliriz yöneticiyle sylveria da uo da .
heyt be ne günlerdi o zmnlar ya.
=)))[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

heheh sylveria guzel serverdı gercekten de .. Ama ben oyle birsey gormedim belki de reg yapmadıım icindir. Direk update'i indirdiydim ben (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LathspeLL, 23 Eylül 2005 02:09 tarihinde demiş ki:
Ya TD demişken, şuan için en iyi TD'ler hangileri? Varsa linkte alayım. Uzun zamandır TD falan oynamadım.

Birde Stronghold nasıl bir map?

stronghold da 2 tkım birbiriyle savasıyor acıksası sürekli asker yolluyorsun hqs leri geliştirip daha ii askerle yolllayıp daha cok income alıyorsun ve sonunda hqs leri yıkılanlar diskalifiye oluyorlar bi takımın tamamı olursa dierr takım alıyor oyunu[signature][hline]Old Kingdom...
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar selam beyler size :) arada bir giriyoruz dersane var simdi pofur pofur :))) napıyo acaba bizim gayler. peryton kuzenimin dişi çıktı en kısa zamanda yastığının altında birşeyler bulmayı umuyoruz :P baydım valla :D neyse canım sıkkın saçmalıyorum hadi ben akçtım kendinize ii bakın[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...