Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Lag sadece Earthshaker da oluyo bide sand king in 1 buyusunde onlarda Map i yapanin aptalligi . 5.84 bug dolu ya neden oynuyorsunuz anlamiyorum . Uo gibi bug abuse hosa mi gidiyoda oynaniyo anlamis degilim. Hadi derler ya Sphere i oynanir kilanda buglari zaten diye[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

5.84c'nin oynanmasının nedeni daha sade olmasıdır. Bende 6 serisine alışamayanlardanım. Haritanın renk paleti bile hoşuma gitmiyor. Bir adamda çıkıp 5.84c'deki bug'ları temizlemiyor. Şöyle 5.85 falan çıksa harika olur mesela.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 6.12b taraftarıyım :) , 5.84 de bazı herolarda(Earthshaker,Sand king) bug olması yanında bazı herolar abartı olmuş(Rikimaru vs...) , itemların bazılarının fiyatları bile fazla , tekli hp tek seferde 400g verip 4lü almak gibi bir zorunluluk var fln.612b biraz daha uzun sürüyor yüklemesi ama bana kalırsa çok daha iyi bir sürüm.Birde ben birşey sorucam tüm wc3 modlarını indirebileceğimiz bir site var mı?Bazı haritalar olmadığı için ve download etmemize izin verilmediği için girip oynama şansı bulamıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 19 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
ben derim ki dyna map yapımı örensin
84c yi editlesin
mapi aynı yapsın
birkaç bugi fixleyebilsin
üstüne 2-3 yeni hero ekleyip sürsün

Bende super olur derim ama Map i bastan yapman gerekli diye biliyorum onu anca Map i hazirlayan kisi yapabilir diyebiliyorum senin yaptigin baska bir oyun olur anca :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

beyler madem bu kadar istek var
bi tane harita yapalım kendimiz
ugrasırız iyice
2 3 hafta ugras ugras kral bı harıta yaparız
bi hoca tahtaya yazmıs "why"
bütün sınıf sallamıs falan her bıseyı yazmıs kımse not alamamıs
ama bi ogrencı sadece sunu yazmıs
"why not"
aha bu da onun gibin
neden olmasın
bizde yaparız dimi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Masticore, 19 Ağustos 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
Bende super olur derim ama Map i bastan yapman gerekli diye biliyorum onu anca Map i hazirlayan kisi yapabilir diyebiliyorum senin yaptigin baska bir oyun olur anca :)

yoo edited by true rus u görüyorsundur 84c üstünde
ortak degiller 84c yi yapanla editleyen
benim yapacagım iş de editlemek yani
vardır yolu az araştırmak lzm[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

malesef o kadar kolay degil.
sahsen bir iki map yapmisligim var ancak dotada ki buyulerin hepsini adamlar kendileri yapmis bir cok bugin duzeltilememesinin sebebi nasl duzeleceginin sadece onlarin bilmesi ve yeni versiyonda kesfetmis olmalari.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
aquila, 19 Ağustos 2005 18:03 tarihinde demiş ki:
uo map yapıyodun sen, o noldu?

yaptım baya sonra bi sorun cıktı sıkıldım bende bıraktım
lotr dünyasına uyumlu ama onun mapinden farklı bişiler yapıyodum hehe neyse uo la alakamız yok bu topicde[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi klanından birine önce noob noob diyip sonrada arkadaşı çağırdık yer kalmadı diye oyundan atan biriyle üstelik o oyunda 4-5 tane daha g3nk in buna göz yumup "abi naptın adam bizim klandan ayıp diil mi " demeyip sanki hiç birşey olmamış gibi oyuna başlamaları beni dün fazlasıyla üzdü,kızdırdı.
Bu klanda sırf paticik forumunda olduğumdan katılmıştım ama görüyorumki insanlar çok çabuk satış koyabiliyolar birbirlerine herkesin kötü oynadığı oyunlar olmuştur ama sonraki oyunlarda bu noob diyip atıp siz G3NK lere hiç yakışmadı.. Klanda artık yokum. Size iyi oyunlar diliyorum eyvallah
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Kafanıza buyruk iş yapacaksanız bişi diyemem ama sorun oldugunda bana bildirilmesi gerekiyor.

bert in yaşadıgı sorun nedir ne degildir bilemiyorum ama sizin başınıza öyle bişi gelirse önce bana bildirin( bert in yaptıgı gibi ben clanda yokum diyip rest çekmeyin)
bert sanada güle güle diyim ozaman.

ps: olay ne bilgim olmadıgı içinde üyelere uyarı falan yapmıyorum.[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşların hepsinin bir anda dota oynamaya başlaması(kaç aydır inat ediyordum, pes ettim), sevmememe(oha ne çok meme?!!) rağmen beni de dotaya başlattı ki artık seviyorum :D lakin 2 günlük dota oyuncusuyum, yardım dilenirim sizden.

- yahu komik gelicek belki şimdi size ama ben deliricem, "Leragas the Vile" nerde kardeşim? hani energy booster, ring of health'i falan bulunduran seller. yok itemlerın çoğunu alamıyorum sonra komik oluyor - noobie rullz yani :) -

- hero'lar hakkında tabiiki pek bi bilgim yok. lakin sentinel'lerden "lina inverse, the slayer"ı sevdim. scourge'da buna benzer bir hero var mı? slayer'ın scourge versiyonu yani? [ noobum tabii, -ar bana gelmiyor :) ] [ayrıca hero tavsiyesine açığım]

- hadi şimdi bir bomba daha; bana komutları öğret master! repick falan işte, nedir genel komutlar?

- the slayer için temel item'lar neler olabilir? ya da slayer tarzı intelligence based hero'lar için?...

birde şu ana kadar eurobattle.net te 5 oyun falan oynadım. 2 tanesi türklerle idi ve illallah ettim valla. her türlü küfrü yedim (tamam noobumda bi yere kadar...), oyuna girersin atarlar, bir şey sorarsın cevap vereceklerine terslerler, vs. vs... diğer mmo'larda yaşadığım durumun wc3 içinde geçerli olduğunu öğrendim ve yabancı alemlere akma girişimlerinde bulunuyorum artık. tabii g3nk ile alakalı bir durum değil bu ama yine o kadar rahatsız oldum ki belirtmek istedim...

üstadlardan sorularıma yanıt bulmak üzere esen kalın :D
Sosyal ağlarda paylaş

bert sana tamamen katılıyorum
bn deki g3nk klanının adamlarını onceden "aa ne güzel patidenler arklar falan dedık" sonra adamlarla oynamaya basladıkca ne kadar bencil ve kendini beğenmis olduklarını anladım
onlar kendılerını bılıyolar
hatta bert
bı ara oynadıgımızda sende vardın bana balanar geldıı oyunda
hatırlıyosundur kesin orda bana nasıl davrandıklarını
şaşırmıştım ya
bi insan yeniliyo dıye bu kadar laf atmaya kalkar birine
ayıplamıştım ama yine de üstlerine gitmemeye çalışmıştım
işte
ben bu yuzden
aylardır g3nk klanına girmem diyorum her seferınde soyluyorum
g3nk de
adam gibi adam diye sayabılcegım bi kaç kişi var
dynamick , bolanir var , bert var başkaları hep yalan
ben bi klana girceksem eger o klanın arkadaşlık duygusu iyi olmalı bencil olmamalı
ama işte g3nkte basından beri bunu hisstemedım girmedim.
mesela bi ara g3nk ten bi arkadasla diablo düel oynuyoruz
adam diablo kesti bende o diabloyu kestıkten sonra onu kestim.
ustundekı item dustu.aldım
neyse sonra bu bana durmadan bana ver onu ben o kadar ugrastım benım o versene lan haydaaa gibisinden şeyler solemeye basladı
zaten başta o şaşırttı benı
diyom bu oyun ne alakası var neden veriyim falan .....
neyse ya
daha anlatmama gerek yok
işte ben boyle ıslerde klan işine karşıyım.
realden tanımadıım adamlara pek guvenemıyorum artık.
bundan once bi çok şeyde öylelerin arkadan vurduklarını gordum :(
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar oyun bitmeden önce kapanırsa veya bittikten sonra bazen "your connection to battle.net has been lost" diyor listede hiç bir server gözükmüyor ve beni oyunun ana ekranına atıyor battle.net e girmeye çalıştığım zamanda "unable to connect battle.net" diyor.Tekrar deniyorum yine aynı mesaj çıkıyor ve bu olay 30dk - 1 saat kadar sürüyor.
Sizinde başınıza geliyor mu?
Yapabileceğim/düzeltebileceğim bir şey var mı?

Birde server kurmak için port ayarları fln gerekiyormuş sanırım net ten indiriyormuşuz adresi bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...