Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Aa ben de geleyim buna. Ama WoW beta bitmeden gelemem ya :/ Baya baya genkler oluyo mu?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 süper zevkli abi ben 3 gündür uyumuyom dısarı cıkmıyom oynuyom hehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 oha süper =) gelcem ilk fırsatta ya harika olmuş[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 size bir site vereyim http://fogz.mine.nu/dota/?page=items itemlerin fln ne işe yaradıgı nasıl birleştigi fiyatlar vb yazıyor yazıcıdan cıkartıp önüne koyucan noob ken ehe :P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 şu frozen throne'u elde ediyim bir yerden ben de g3nk camiasına katılcam :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ortamda online g3nk var mı?[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ha bu arada herkes nickini sölesin de ona göre friend list'e ekliyelim. bi tek dyna var su an listemde.ona da ne zaman baksam oyunda. peh[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Batori, hatırlat bi ara cdlerine el koymaya gelicem. G3nk sayısında feci artış var yanlız ?[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bunda 4 gündür battle.net den cıkmayısımın katkısı büyük herhal :) uyumak istiyorum artık ne biçim iş bu ya[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 dyna bi oynayamadık ya denk gelmedi :(.cok nadir giriom gecen seneden beri sıktı.girdiimde de siz oyun acmı oluonuz genelde.umarım yaparız bi ara[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 frozen throne'u şimdi yükledim yağiyim peçleri de haydi bismillah[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 16.00 da açıcam oyun suan online olan varsa msj atsın buraya alayım oyuna actıgım oyunun ismi daima dota 4 Turks =0= ona göre anlarsınız :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Dyna sorununu düzelttin mi?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sorunu anladım ben battle net te oyun actım diyelim bitmeden cıktım belli bi süre izin vermiyo tekrar açmana oyun açıp bittiken sonra cıkarsamda battle.net e baglantımı koparıp tekrar baglanmadan izin vermiyo aksamki olaydan sonra hiç sorun yaşamadım 8-9 civarı oyun host ettim ne lag ne bi problem olmadı :) hatta 3 oyun deli cekismeli gitti valla feci zevklidi kimse cıkmadı acaip cekismeli idi burun farkıyla aldık fln :) açıyorum simdi girecekler whisper atsın[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Veya az daha bekleyek gören olmamıştır topicdeki mesajımı saat 16.10 gibi açıcam[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 şu peç bitmedi inşallah yetişirim edit://ne yetişmesi ya daha 4mb çekmiş :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben [Bu mesaj nameless13 tarafından 03 Şubat 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Server gitmiş derdetme :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hehe şansa bak :) bekleyelim bakalım geldigi gibi açıyom :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ana şansa bak ama hala bitmemiş bu peç :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 server gidik mi hala?[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 arada bir gider ya 10 dakka 15 dakka sonra acılır.oyuna girince kurtuldun demektir dusmessin oyundan server gitse bile :P[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 evet evet bana lion riku zeus sniper razor nah bu 4 lüden biri denk gelsin ar de of frag manyaa olucam :P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Offf ya hala WC3 bulamadım hiçbi yerde yaaa[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bir dahakini de kurarken buraya yazarsanız sevinirim[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 21.30 da kuruyorum hazir olun[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar