Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Beyler bizim amarikyalilardan avrupyalılardan ne farkımız var diyip herkes en iyi bildiği heroyu [DotA] tag ini başlığın başına koyarak hafiften bi guide yazsın
seçilecek skiller, alınacka itemlar, uygulanacak taktikler diye.

Lightning Revenant a zevkle yazarım :)[signature][hline]I have grown older, you have grown colder,
And nothing is very much fun, any more.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslında taktik oyuna gore degisio,dota tamamen takım oyunu oldugundan,takım gidisatına gore,hep farklı taktiklerle oynanabilen bir oyun.Ama eger boyle birsey yapılırsa yazarım bende herolarla ilgili taktikler.[signature][hline]icqmsnmutos o'hara
cs:mutos[cVk]
siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
Sosyal ağlarda paylaş

Aaaaa neden girmiyorsun ki?
Bu arada herolar için belli bir taktik yazılması doğru olmaz ama burada n bazı g3nkler için tavsiyede bulunayım kimisi bu hataya düşüyor çünkü: Oyun başında illa power treads yapılması gerekli değil.:)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

oyun başında boots of speed almak zaten yannış biş haeket
eğer str hersoyusam direk ogre axe alıyorum
onun dışındaki herolar manaya fazla bvağlı oldukları için null talisman alıyorum[signature][hline]I have grown older, you have grown colder,
And nothing is very much fun, any more.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bi ihtimal bu gece
olmadı yarın gece girerim :)

işleri bi halledeyim de hele ;)

bu arada oyun basında boots speed cok lzm olmamakla birlikte aslında gereklidir
yani daha baştan bismillah creeplerini almıs rakip creeplere atak ver hold et derken rakşibin g3nk hastası rape squadı arkadan dalarak anında g3nkebilir
zaten canda az yavasta kosuyosunuz hemen yatarsınız[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaslar ben burdan bı form okudum lınkıne gore o sayfadan bır patch yukledım nettemn frozen oynuyodum ama format attım tekrar kuruyorum ama sımdı o formu bulamıyorum dolayısıyle onunda bana gosterecegı yama sıtesınıde bulamıyorum lutfen ecele yardım[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...