Udinen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Küfür zaten oyunun için etmek demek.Türklere has bişi olduğunu düşünüyorum..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Beyler bizim amarikyalilardan avrupyalılardan ne farkımız var diyip herkes en iyi bildiği heroyu [DotA] tag ini başlığın başına koyarak hafiften bi guide yazsın seçilecek skiller, alınacka itemlar, uygulanacak taktikler diye. Lightning Revenant a zevkle yazarım :)[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ya aslında taktik oyuna gore degisio,dota tamamen takım oyunu oldugundan,takım gidisatına gore,hep farklı taktiklerle oynanabilen bir oyun.Ama eger boyle birsey yapılırsa yazarım bende herolarla ilgili taktikler.[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 yazmayı unutmusun G3NK-Peryton da .... benim[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doomwish Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 abi en sevdiginiz herolar hangisi?benim: 1.lich 2.drow ranger 3.demon witch 4.faceless void 5.dwarven sniper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hmm.hepsini severim[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Lightning Revenant Bone Fletcher Squee and Spleen Pandaren Brewmaster[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 oynamaktan zevk aldıklarım. chaos knight goblin techies lightning revenant slayer shadow shaman[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Drow Sniper Skel King Crestfall Juggernaut Lich bikaç gün giremicem ben oyuna özleyin azcık hehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Aaaaa neden girmiyorsun ki? Bu arada herolar için belli bir taktik yazılması doğru olmaz ama burada n bazı g3nkler için tavsiyede bulunayım kimisi bu hataya düşüyor çünkü: Oyun başında illa power treads yapılması gerekli değil.:)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 oyun başında boots of speed almak zaten yannış biş haeket eğer str hersoyusam direk ogre axe alıyorum onun dışındaki herolar manaya fazla bvağlı oldukları için null talisman alıyorum[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bane Elemental Slayer Crestfall Crestfall Crestfall. Acı çekiyoruz dyna yokluğunda, herkes ayrı dünyalarda oluyor. Gel de toparlayıver milleti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 rikimaru abi çok zevkli meret[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bi ihtimal bu gece olmadı yarın gece girerim :) işleri bi halledeyim de hele ;) bu arada oyun basında boots speed cok lzm olmamakla birlikte aslında gereklidir yani daha baştan bismillah creeplerini almıs rakip creeplere atak ver hold et derken rakşibin g3nk hastası rape squadı arkadan dalarak anında g3nkebilir zaten canda az yavasta kosuyosunuz hemen yatarsınız[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 dresquin, oyun açma çünkü bizim yurtdışı çıkışlarımızdan dolayı senin oyunun da yavaşlama olur. sende türkiye orijinli bir oyuna girdiğinde lag yapma olasılığın var.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: DynamicK, 03 Şubat 2005 19:31 tarihinde demiş ki: evet evet bana lion riku zeus sniper razor nah bu 4 lüden biri denk gelsin ar de of frag manyaa olucam :P onların arasına shade ve slayer ı da eklıyelım...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya arkadaslar ben burdan bı form okudum lınkıne gore o sayfadan bır patch yukledım nettemn frozen oynuyodum ama format attım tekrar kuruyorum ama sımdı o formu bulamıyorum dolayısıyle onunda bana gosterecegı yama sıtesınıde bulamıyorum lutfen ecele yardım[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 aman ılk sayfaya bakmıyomusum dalgınım galıuba :)[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 oyunu kurma hakkında biri detaylı bir bilgi verse gercekten cok iyi olur cok sıkıntı cekiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ilk sayfada anlatmışım işte fazlası zarar[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 sanırım ben yalnıs yazdım anlatmak istedigim crate game olayı.. oyunu kurdugumuz halde kimse giremiyor bunu ayrıntılı bir şekilde anlatabılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 burada anlattım onuda şimdi orayı okuyup port olarak 6112 yaz dedigim yerlere ve açtıgın oyuna herkes girebilsin ;)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 dynamick vnnetction failed dio giremiorum daha 30 dakka ewel girdim girmio şimdi battle.netten w3l den girdim olmuo ama 30 dakka ewel oldu neden oluo bılıomusun?[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 unable connectıon mu ole bışı dıo battle netı tıklıyınca delırcem ya[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 res atmıslardır.arada oluyor[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar