perfi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 1. sini sevdim hatta wallpaper yaptim . cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 çok güzel son 2 foto yalnız bişey sorcam güneşin siyah de gerçek renginde çıkmasını nasıl sağlıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 2 si de çok güzel 1. sini daha çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 yarim istanbul,gel öpeyim gerdanından. özledik valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 2 sinide begendim 1. sı daha guzel ama 2. de hava o kadar nasıl mavı olabılıyor ya bı kızıllık cokmesı lazım degılmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 süpersin olm telfii varmı kullanabilirmiiz bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 son iki fotografin renkleriyle fln oynadin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 iki fotograf da muthis ama gozume takılan birseyi belirtmek istedim ikincisinde gunesin ic kısmındaki keskin sarı basitlik katmıs fotografa ya da karar veremedim gozlerim bana oyun oynuyor. ikisi de super yine de [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 21:34 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 renkleriyle oynama... şindi geniş bi konu :) ikincisinin doygunluunu artırdım biraz. birincisinde bişi yok. teşekkür ediyorum herkese. numb, elbette kullanamazsın. ha ama borcuna sayarım diyosan o olabilir :) bunnar "temiz" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 gözlere bak:) super olmus bunlarda tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Sondan bir önceki resim inanılmaz güzel... Ellerine sağlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ne yapın o duvarı boyadınmı öle? ikinci fotoraftaki sen değilmisin neresi orası? bide hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 eline sağlık. ben her gün bakıyorum valla merakla yeni resim var mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 hoşbulduk :) fotoğraftaki benim evet. orası merzuga / fas. inanılmaz bir yer. iki fotoğraf daha koyayım oralardan: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 horas ağa gelmiş hosgelmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ikisi de cok guzel ama sonuncuda isik pek bi guzel durmus o sebepten torpil gecip, en cok onu begendim diyorum. uzun zaman ara vermis biri olarak 2 foto ile kurtulmak olmaz, more! more!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Fas ne alaka ya horace? :) Bu arada fotolar çok güzel tebrikller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Fas hep guzel derler, gezmek görmek gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 harika fotoğraflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 fas ne alakaa... valla kafamıza esti gidelim dedik gittik hanımlan :) doğrusunu söylemek gerekirse orada görebileceğiniz herşeyi türkiyede de görebilirsiniz. şimdilik -toplumsal mesaj- çöl hariç. ama güzel oldu. nelere şükretmem gerektiğini anladım. biraz daa koyiim di mi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 ilk fotorafta alan derinliği iraz daha fazla olsaymış keşke, ama sanırım buhar yuzunden öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 yoo alan derinliği kısık gerçekten. ama bana kalırsa tam olması gerektiği gibi. bu gibi çekimlerde biraz izolasyon seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 hmm musluman mahallesinde salyangoz satmaca. hosgelmissen horasan efendi hem de cok hos gelmissen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 horace, çık internetimden. ya da msn'de online olunuz vesayre. [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 03:49 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar