256 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 "Aga UP pls" :D[signature][hline]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet :D ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Kasmaya devam ediyoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Herkesin okuması gereken bir başlık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Aga baba saol bu programlar cok guzel :-D[signature][hline]World is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Topic başlığını okuduğum anda açan kişiyi yerin dibine sokmak için girdim topice sonra bi baktım bayaa bi kişi msj atmış, dedim "Nası olduda bu kadar kişi msj atana kadar kilitlenmedi bu topic". Sonra bi baktım açan murtazaymış ve içerikse benimde son zamanlarda son derece rahatsız olduğum şeylermiş. Ellerine sağlık Murtaza umarım bu, sağa sola küfrederek tarışma başlatanlara, hangi clan/player/server iyi diye topic açıp insanları tartışmaya sürükleyenlere ve milliyetçi olduğunu göstermek için yüzlerce küfür içeren topicler açanları biraz olsun durdurur.[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Murtaza nın isi gucu dupe ks trade fln zati baska isi yok bide ayda yılda bi cz de slm almak :D[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 şimid +1 yazssam post kasmak içinmi oluyor bu aslında amaclarımdan biride bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bu başlık kaybolacak yazimde cıksın ortaya :D[signature][hline]LVL 62%35 human rogue itemsiz 28 Gb satlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 eyyya agaLar gorsunda okusun=)[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PETEK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 mrb ben gold uye olmak istiyorum ne yapmam gerekıyor cok acıl bılen bırısı varsa bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: PETEK, 28 Aralık 2005 22:26 tarihinde demiş ki: mrb ben gold uye olmak istiyorum ne yapmam gerekıyor cok acıl bılen bırısı varsa bekliyorum öncelikle kredi kartın la paypal a üye olman lazım sora oyunda P tıklayıp Gold premium dan paypal seçip üyeligini alman lazım[signature][hline]LVL 62%35 human rogue itemsiz 28 Gb satlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 anlaşılan bu topic birçok kişi okumamış bir pach gelio 10 tane başlık zaten bitane acılıyor ondan devam edilse olmuyormu neyse yine bu başlıkda okunmadı sanırım..[signature][hline]LVL 62%35 human rogue itemsiz 28 Gb satlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Herkesin okuması için UP UP UP[signature][hline]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet :D ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Kasmaya devam ediyoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 AGA eline sağlık çok güzel olmuş Dupe yapmayı öğrendik sayende +rep ini gönderdim :D (Şaka bi yana muhteşem işe yarıcak bu topic :D)[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kospu nasıl kurucam beyler? yardım plss yeniyim yardım edin lütfen hiç itemım yok [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 29 Aralık 2005 11:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Murtaza sen varya [spo1=...]büyüksün [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Senin böyle bi post attını görünce insan ister istemez bakıyo ama çok iyi olmuş herkes okur bu sayede :D[signature][hline]Server: Diez x 3 LvL: 56 / 56 / 53 Race: Mage / Rogue / Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Murtaza bu topigi iki format arasinda yazdigini farzediyorum :) o kadar uzun ve özenilerek yazildigina gore . Eline saglik umarim mesaj yerine ulasir. Bende kisisel olarak ahuahueha iakfnjknnn tarzi mesajlardan hic hazzetmiyorum. Forum güzel hos ama bazen bir topic iki kisi arasinda chat donusuyor. O ona pas atiyor , oteki ona .. topic 5 sayfa bakiyorsun 4 sayfa iki kisi arasinda chat seklinde gecmis .. MSN var, Yahoo Messenger var , Gtalk var , ICQ var, paltalk var , irc var , pm var .. var oglu var .. Lütfen bu konuda biraz daha özen gösterin .[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Eklemek istediğim başka bi konu daha var; son zamanlarda kosp kullanıp da "ehahahuahahe giremiyorum artık oyuna, bakalım KOSP un yeni versiyonu ne zaman çıkacak?" diye mesajlar yazılmaya başlandı. Defalarca "KOSP, dupe vs.vs. hakkında konuşmak yasak" dememize rağmen, aleni biçimde yaptığını anlatan arkadaşları da forumdan uzaklaştırmaya çalışacağız. O yüzden sonra "ben naaptım ki?" demeyin. Kullanıyosanız bu zıkkımı, susun... Umarım gayet açıklayıcı olmuştur.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cem_024 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ellerine sağlık murtaza abicim çok güzel olmuş:)kimin memleketlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bu topik, üstteki sticky'den fazla görüntülenirse şaşmam =)[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 murtaza aga seni 1 kesemedim czde gitti yaw :D Şaka makada kafayı yicem kesemedim gitti :P inş kesecem bir gün ßen CeeK :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 murtaza T____T ?????? çok güzel bi cewap anlamı ne ben cewap istemiştim yeni bir topiçte kuralları değil konuşabilirsin heralde sende insansın merak etme başka konu kurmayacam bu bölümde töwbe ettim çok yardımcı oldun teşekkürler.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zayl Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 evet böyle şeyler anccak bu baslık altında okunur sagolasın bunları hatırlattığın için[signature][hline]Büyü sanatı gizemlidir ve genellikle yanlış anlaşılmıştır. Necromancer olarak kendimiz ne aydınlığa ne de karanlığa teslim etmişizdir ve kendi dünyamızın dışındaki insanlar sanatımızı yine de kara sanat olarak nitelendiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
farketmez_3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 şifremi deiştireyim dedim gitti char:(nasıl geri gelicek yeni şifren..?bana yardımcı olsun biri:((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cHi_cHi_TR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Helal olsun gercekten tebrikler gerçi oyunda sana kıl oluyorum (kesemediğim için) ama burda ki yetkini cok iyi kullanıyorsun basarışarıın devamını dilerim (cok politik konusma oldu ) puhaha;)[signature][hline]Nick : cHi_cHi_TR Nation:El MoraD Clas :BladeMaster LvL :6x Np :1xxxx Clan :ChosenS Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar