Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UFO

punishment

Öne çıkan mesajlar

İlk defa insan var olduğunda görüldü çünkü UFO havada uçan ve insanın bilmediği cismi tanımlar. Uzaylıları değil. Bir meteoroloji balonu siz onun ne olduğunu anlayana kadar UFO'dur, sonra balon olur. Ha olay paranormal fenomenlere kendini kaptırıp heycan duymak ise mevzu farklı yerlere, ne bileyim area 50bilmem kaç'a falan kadar tabi.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion
Sosyal ağlarda paylaş

Ufolar dünyadisi varliklarin dünyayi gözetleme inceleme hatat ve hatta cogu kaynaga göre korumakla görevlendikleri ve bu esnada kulandiklari araclardir biz Türkiyede buna yani türkcede Ucandaire diyoruz cunku Uzaylilar diye bahsettigimiz variklar Ufolari Uzayaraclari olarak kullanmaktadirlar.Uzaylilarin cok cesitlioldugu söyelendigi giibi. Ufo tipleride farklidir (patiick.com un eski üyesi olmama ragmen hala resim koymayi becermiorm afedersinz yoksa feci kyanagim var).Ücgen ufolar ... daire ufolar.. dikdörtgen ufolar ve benim en sevdigim Ucan disk yada bazilarinin Orb dedigi ucan ısıklar enerjisel gemiler yada araclar.. genelde benim kendi yaptiigm arastirmadada anladigm kadariylaa belli basli yerlerle ilgileniyorlar bu varliklar ve o bölgelerde gözküyolar türkiyede cogu yer dahil.. Ufolar..... insanlar korkar evet ama kendimize sunu sormaliyiz belkide Ne zaman Gercekten bilinen gercek bilinecek vee büyük ülke liderleri ufo prototipleri yaptiklarini uzaylilari ele gecirdiklerini ve onlarin bizim hakımzda bir cok bilgiye sahip olmasi gibi bizimda onalr hakkında bircok bilgiye sahip oldugumuzu aciklayacaklar. Hatta bazi ülkeler bu varliklarla anlasmali hareket ettigini vee stratejisini gecmisin kehanetlerine kurdugnu aciklayacak?. İnan yada İnanma Ufoya ama sunu biliyorum Ucandaireler var ..nedenmi cünkü biri tam tepemdeydi hemde tahmin edemicegnz kadar büyüük... simdi eger bilgi istiyorsan bana özel msg at sana biglidim ne varsa bi sekilde postaliym maillym.cünkü buraya sıgrıdamicam resimleri olaylar vs...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Gordum UFO ama kimse bana inanmadı xD

Bir yaz gunuydu hava çok güzeldi ve biz avlanmaya çıkmıştık.Yuksek bir dağın tepesinde kamp kurduk çok harika bir manzara vardı ben uyumadım elimde sigaram gok yuzune bakıyordum ve ne olduğu belli olmayan bir ışık belirdi çok hızlı bir şekilde bulutların arasından geçiyordu sanki birşeyler anlatmak istiyor gibiydi korktum tufeği elime aldım xD izlemeye devam ettim yaklaşık 5 dakka muthiş bir goruntu vardı.Okadar hızlı hareket ediyordiki bulutların yonlerini değiştire biliyordu.ilk başta ruyamı goruyorum acaba dedim su içtim ama gerçekti arada sırada kırmızılaşıyorduu fazla yaklaşmadı ama bulutlara yaklaştığında bulutlar parçalanıyordu artık siz tahmin edin nasıl birşey olduğunu koyumuzun adresini vermek istemiyorum şimdi UFO cular koyluleri rahatız eder xD tabi çoğu insan bana inanmadı ama olsun zevkli idi izlemesi...

Dipnot:O manzarayı izliyince hayatımın akışı değişti.daha farklı bir insan oldum ne gibi derseniz FIRLAMA xD eskiden çok sesiz ve sakındım ama artık ole diğilim bu olayı anlattıklarım benle dalga geçtikleri için bende fırlamalıklar yaptım xD dalga geçenleri korkutmak gibi ve daha heycanlı biri oldum xD

Oo cisim her neyse onu love you :D
Sosyal ağlarda paylaş

punishment arkadaşım sen burda zor kurtulursun geyikten. taksimde ufo müzesi gibi bişi var, oraya git 3-5 foto bişi çek projen şenlensin. orda hatta senin böle bi proje hazırladığını duyan "müze" görevlileri sana "memnuniyetle" yardım ederler zira ufo ile kafayı tozutmuş kişilerdir. ve öyle tahmin ediyorum ki ordan başka bi yerden bilgi almana gerek kalmaz, yeterince ilginç olur projen.

bu arada orayı nasıl bulcam dersen. istiklale meydandan beri dal. soldan 2. veya 3. sokaktı diye hatılıom ama tabelaları var ve istiklalde sokağın girişinde uzaylı kılıklı bi eleman (palyaço) seni görmekten zevk alıcaktır. gerçi istiklalde yürümek zorken o adamı nasıl farketcen ve o adamı kalabalık edio diye dövüp ordan uzaklaştırmadıkları meçhul :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de gördüm diycem hepiniz gülümsiyeceksiniz.

Gördüğüm(üz) şeyin bir uzaylı taşıtı olmadığını düşünüyorum ama UFU idi. üstelik 2 gemi dolusu insan hep beraber izledik.

Yer Hint Okyanusu Sri Lanka nın güney doğusunda biryerlerde. Tesadüfen 2 türk gemisi birbirimize yakın ve ayni rotalı seyrediyorduk, aramızda 4 mill falan vardı (7 kilometre gibi)

Bişii belirdi sabaha karşı 3'de o kadar hollywood tarzı idi ki uzaylı olduğuna BEN inanmıyorum. Rengarenk ışıklar diskomsu spotlar. ama çok hızlıydı.Dürbünle detayları da incelenebiliyordu. Daire şeklinde diycem gene güleceksiniz :D biliyorum.

UFO idi evet ama dünyevi bişey olduğunu düşünüyorum.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Sosyal ağlarda paylaş

EHehehe bari renginide Kırmızı Beyaz Yapta Aaa UFO lar turkmuş desinler :D[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek
Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman
Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman

Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına...

Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık
Sosyal ağlarda paylaş

UFO:

Ufak Fake'ler Organizasyonu..

PHOENIX – Hidalgo Bölgesi’nin eski şerif yardımcısı verdiği raporda, 13 Aralık 2005 gece saat 23:30’ da sigara şeklinde üç büyük ve geniş objeyi gökyüzünde uçarken gördüğünü belirtir. Araçların iki tarafında da mavi-sarı ışıklar, merkezlerinde ise daha sönük ışıklar bulunmaktadır. Bu araçlar önce yavaşlayıp daha sonra birden hızlanarak aşağı-yukarı ve yan yana hareketler yapmaktadırlar. Hareketliliklerine rağmen muhteşem bir düzen içindedirler. “Önce üç helikopter gördüğümü düşündüm fakat bu mümkün değildi. Kuzeyimde, yaklaşık çeyrek mil ötede tamamen durup havada asılı kaldıktan sonra oldukça yüksek bir hızla depara kalktılar. Kuzeybatı yönünde kaybolup gitmelerinin ardından, yaklaşık 5-10 dakika korkunç bir baş ağrısı ve zihin karışıklığı hissettim. Daha sonra evimdeyken yaklaşık birkaç saat boyunca şiddetli bir şekilde kan kustum. Karım da sırtımda kırmızı noktalar olduğunu söyledi.”

gibi bi roportajdan sonra ne derim ya :P[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body...
The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say:
Death isnt hard,if you select real way..

Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün mesele zaten bunun bir "inanç" sorunu haline gelmiş olması.

UFO, bilinmeyen gök cismini tanımlar. Ne olduğunu bilmiyorsanız o UFO'dur. Uzaylı falan değil. Ama hollywood konuya bayılıyor tabi.. Meteoroloji balonu olduğunu anlayınca adı balon olur. Anlamazsanız UFO olur. UFO diye bişey varmı? Var elbette: Amerika havada uçan herşeyden haberdar olacak diye bir kural mı var?

Uzaylılar var mı? Bilmiyoruz, kanıt yok. Area 50bilmem kaçta cesetleri varmış.. "mış" olan birşey bilimsel anlamda tartışılamaz.

Bu konu devamlı magazin yöne kayıyor, tutmak mümkün değil.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion
Sosyal ağlarda paylaş

yaa size ufonun yalan oldugunudirek ispatlıym:

Gecen sene annem ufo gördüm dedi :P daha buyuk ispat olur mu :D[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body...
The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say:
Death isnt hard,if you select real way..

Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...