Smoke Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Grafik tasarımla alakam olmadığı halde çalıştığım şirketin bir yıllağa rica üzeri vereceği bir ilanı benden yapmam istendi. Haliye ben de elimden geldiğince bir şeyler yaptım. Yalnız düzeltmem gereken şeyler olduğunu belirtmişler, ben de buraya sorayım dedim :) Benim gönderdiğim RGB modundaymış, CMYK olması gerekiyormuş nasıl yapabillirim? Çözünürlük 300 Dpi olmalıymış, Direk olarak image size dan 72 pixel/inch gözükeni 300 yapsam olur mu? Bilen varsa -ki vardır yardımcı olabilirse sevinirim.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Resmi photoshop'ta açarsın, ImageModeCMYK Color yolunu izlersin bitti.[signature][hline]Today has born the seventh one Born of the woman the seventh son And he in turn of the seventh son He has the power to heal He has the gift of the second sight He "is" the chosen one So it shall be written So it shall be done... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Photoshop Elements 2.0 kullanıyorum sanırım baya bir hafifletilmiş Photoshop sürümü image>mode>içinde sadece RGB Color, Grayscale, Bitmap ve Indexed Color seçenekleri var. :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 o zaman bir ps cek netten :) aslında o programdada vardı diye hatırlıyordum ma yok diyorsun mecburen cekicensin photoshop artık dpi konusunda bende merak içerisindeyim valla 72 lik şeyi 300 e cıkarsan oluyormu uyuyormu bilmiyorum.[signature][hline]DeviantArt gallery [Bu mesaj Daesu tarafından 06 Ocak 2006 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 dpi konusu şöyle 72dpi bir şeyi 300 dpi yapmanın iki yolu var. misal veriyorum 10 inch x 10 inch 72 dpi olan bir çalışma 720 piksel x 720 piksel olacaktır. bunu a: 10" x 10" 300 dpi a upsample yapabiliriz. yani 720x720 lik çalışma 3000x3000 lik bir çalışma olacak. bunu yapınca kaliteden feragat etmek gerekir ki o zaman aslında pek bir manası kalmaz 300dpi ın. b: 2.4" x 2.4" olarak 300dpi hale getiririz. baskıda daha küçük görünür, lakin 300dpi kalitesi korunmuş olur. o halde dua edelim ki gerçekten büyük çalışmış ol :) image size bölümünde resample image tickbox ını kapatırsan b şıkkını, aksi takdirde a şıkkını gerçekleştirmiş olursun. geçmiş olsun :)[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar