KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 screwy said: Amerikan futbolu.. +1 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Lisanslı yelkenciy(dim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 KenshinHimura said: screwy said: Amerikan futbolu.. +1 =) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Satranç-Basketbol vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 TAŞINDI said: said: Syn, 11 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki: Eski Sudopçusuyum haudas bnde eski sutopçusy lisansım duruyo hala=)[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you vay bee...o zaman yeni bırakmıştım kaç sene geçti üzerinden sporla alakam kalmadı şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 boksor eskisiyim bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesimist Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Dennis said: boksor eskisiyim bende :) ahahahahhahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 masa tenisi oynadım lisede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ortaokul ve lisede lisanslı futbolcuydum.yeteneklydm de ama devam ettirmedm sonra öss ydi derslerdi fln saldım kendimi,sigara,kilo bi baktım koşamaz olmuşum dolayısıyla da lisansım hatıra kaldı bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Amerikan futbolu(Korumalı Futbol) lisansı ve basketbol lisansı olmak üzere iki adet cici spor lisansım mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar