Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lisansli Sporcu Paticler ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 yıl dsi de lisanslı basket oynadım
suanda bostanlı sporda lısanslı futbolcuyum grubumuzda denızfk,ksk belediye,nergiz gibi takımlar var :P[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
  • Admin
Mesaj tarihi:
yüzme galatasaraydan[signature][hline]Wow:Satanix [PT] 60 NE Rogue of Magt. , Satanix UD Rogue of The Maels.
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Mesaj tarihi:
said:
CythraulAkhera, 31 Ekim 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
lisanslı futbolcuyum + izciyim + kaykaycıyım :P

seni çok amaçlı kulanabılırız:P[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Mesaj tarihi:
futbol ve yüzme vardı küçükken.
sonra basket okçuluk ve kayak a dönüştü. bakalım ilerisi neler gösterecek.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Mesaj tarihi:
Karate-do

Ancak programsız yaşam yapım yüzünden anteramanlarla birlikte öss hazırlığı ve zor bir okuldan mezun olmayı (ki yine de mezun olup olamayacağım belli değil) yürütemiyorum. Yazın da sağda solda sürtüklük yapacağımı düşünürsek önümüzdeki sene üniversiteler açılana kadar antremanlardan uzak kalacağım sanırım.

Devam edebilseydim bu sıralar Prag'da bir dünya şampiyonasına gidiyor olacaktım, geçen sene avrupa şampiyonasına katıldığım gibi.

Çok düşündüm, çok kararsızlıkta kaldım, çok çalıştım ama başaramadım dershane, okul resmen öldürüyor beni. İnanılmaz baş ağrılarıyla antremana gidemiyorum.... :([signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
lisanslı hentbol.. turkie 3.lukleri fln var..
bu senede ilk 5 e gireriz raat turkiede[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Mesaj tarihi:
atletizm gülle ve disk atmada miili takimdayim genclerde sayisiz türkiye 1 ciligi 2 kez avrupa 4 culugum var klup enka[signature][hline]Server: ARES
Nick: OJE
Clan: T®
Character : mage
Lvl: 62
np: 100K
Mesaj tarihi:
said:
Syn, 11 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
Eski Sudopçusuyum
haudas bnde eski sutopçusy lisansım duruyo hala=)[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
eheh lisanslıyım okcuyum cok pis karavana atarım...saka bi yana bu yıl aktif devam edeemiyorum:([signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yuzme , voleybol lisansi var

Yuzmede lisedeykene bireyselde turkiye 1. takimda turkiye 3. lugu
Voleybolda bolgeden ileri gidememistik :P[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Depremden önce Sakaryspor'dan lisansım olacaktı. Yalnız araya deprem girince dağıldığımız için birdah gitmedim :( Ama şimdi pişmanım tabi..[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...