-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 merak ediyorum acaba hala bu konuda bazı tabulara mı sahibiz?evet,annemin bi erkek arkadaşı var ve cidden kendisini çok sevimli bulurum.ama son zamanlarda annemi biraz sıkıntılı görüyorum bunun nedenini ise daha dün öğrendim.teyzem ve anneannem bu konuda baskı yapıyorlarmış.annem şehir dışında onun yanındayken benim burda yaptığım bi hatadan dolayı onu sorumlu tutuyorlar.ki suç tamamiyle benim!!neden bu kadar katı davranıyorlar anlayamıyorum.bi insan tekrar sevmek ve sevilmek istemezmi??özellikle bunalımlı bi evlilikten sonra..[signature][hline]kissy kissy...boo!! she belongs to "RaiN"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben olsam düverdim, şaka bi yana bi kere boşandıktan sonra bekar kalacak diye bir şey yok anne olsa bile.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball [Bu mesaj Silphatos tarafından 05 Ocak 2006 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Kendi hayatım için böyle bi olayı düşünemiyorum. Bunun için yapacağım yorum objektif olmaz. Böyle bi olayı yaşayanların yorumlaması daha doğru yoksa bu topic seni üzebilir.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 o zaman yorum yapacak olan patilerden dikkatli olmalarını ve yaptıkları yorumların ruh sağlığımı etkiyelebileceğini söylesem terbiyesizlik olurmu??..[signature][hline]kissy kissy...boo!! she belongs to "RaiN"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Olmaz güzel olur.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 peki o zaman söyledim:)[signature][hline]kissy kissy...boo!! she belongs to "RaiN"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 tabiki bu onun en buyuk doğal hakkı :)[signature][hline]YA GÖZLERIN AKLIMDA, YA AKLIM ADINDA, YA BEN CILDIRIYORUM, YADA COK ÖZLÜYORUM, YA ÖZLEMEK COK GÜZEL, YADA ÖZLENEN COK ÖZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Olabilir tabi. :/[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: melly, 05 Ocak 2006 13:32 tarihinde demiş ki: tabiki bu onun en buyuk doğal hakkı :) İşte bu kadar Annene destek olmalı ve onun yanında olduğunu hissettirmelisin.[signature][hline]Kulaklara bak o_O ":)"":)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bunu zaten yapıyorum:)benim takıldığım olay annenannem ve teyzemin anneme bu kadar yüklenmeleri...[signature][hline]kissy kissy...boo!! she belongs to "RaiN"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 onn doal ahkkıı olrdu ama benm hiç hoşuma gitmezdi[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 işte hoşuna gitmemesinin sebebi ne ben onu anlamaak istiyorum?neden tepki?[signature][hline]kissy kissy...boo!! she belongs to "RaiN"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ne bilem yaaaff ama hoşuma gitmezdi[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Nedeni pek tabii ki, senin dünyaya gelme nedenin olan 2 insandan birinin yerini doldurmak için gelen bir insan olması. Öyle olmasa dahi, sen o şekilde görüyorsun. "Baba" figürü olmak için annenle birlikte olmasa bile, senin için "Annemin partneri, benim babamdır" gibi bir düşünce vardır ve annenin yeni erkek arkadaşı da, doğumundan itibaren senin baban olan insanın yerine gelmiştir. Alışması zor olur herhalde, başıma gelmediğinden sadece tahmin yürütebiliyorum. Her insanın kolaylıkla kaldırabileceği bir durum olduğunu da sanmıyorum. Kaldı ki, bizim ülkemizde/kültürümüzde çok fazla rastlanılan bir durum da değil. Son olarak da, insanların ne düşündüğü umrunda olmasın. Bu senin hayatın. Senin için annenle birlikte olması sorun olmuyosa, adam da kafa bi adamsa, kulaklarını diğerlerine tıka derim ben. Oturduğu yerden konuşması ve başkalarını eleştirmesi kolaydır çünkü. Başına gelmeyen kimse, senin için tam anlamıyla sağlıklı bir eleştiride bulunamaz...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Benim annemin erkek arkadaşı yok ancak gezmeyi çok seven biri olduğu için de sürekli arkadaşlarıyla dışarda. Bir ara kavga ettiler dedemle annem. Çok geziyormuş evle ilgilenmiyormuş falan. Biz artık çocuk değiliz tatlım biz nasıl ailemizden başkasına hesap vermiyorsak ailemizin de bizden başkasına sorumluluk hissetmemesi gerek. Annenin teyzenlere falan diyeceği tek şey "ben çocuğuma yeterince bakıyorum geri kalan zaman da benim kendi hayatım kimse karışamaz" olmalı. Kendisini de bu konu da rahat hissetmeli. Siz evde yalnızken o teyzenler soruyor mu bir ihtiyacınız var mı çıkıp dolaşalım mı bilmemne diye? Sanmıyorum. Sen de annenden başka kimseye bir şey söylemek zorunda değilsin. Anneni üzdüklerini anladığın an üstüne git. sinirini boşaltçak yer bulmuşsun işte daha ne :D[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 valla ben annemın erkek arkadasıyla gezmesını ıstemem ama tabi annemın kendı hayatı o kendı karar verır ama annemde sıcak bakmıyor bu olaya o yonden sanslıyım :)[signature][hline]Kul olup bir güzele gönülden Geçtik her bağdan, her tövbeden Herkes koyu müslüman döner Biz putperest döndük kabeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 @Hardter Bazı anlayışsızlıklar, anlayışsız davrandığınız insanın size yalan söylemesine neden olur. Annenin senden gizlediği bir arkadaşının mı olmasını istersin yoksa sana o kişiyi tanıştırıp yorumunu mu istemesini istersin?[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- [Bu mesaj Divertissement tarafından 05 Ocak 2006 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Annemizin erkek arkadaşı = sabahlara kadar dövülecek arkadaş[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 gısganç olmayan biri için önemli degildir bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: bLackcha0s, 05 Ocak 2006 15:27 tarihinde demiş ki: Annemizin erkek arkadaşı = sabahlara kadar dövülecek arkadaş Alakaya bak!!![signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 @bLackcha0s Tamam ölesiye dövdün adamı, ancak bu davranış sadece anneni üzer. Annenin üzülmesi bizim ilgi alanımıza girmiyor gerçi ama belki seni ilgilendirir?[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ciddi ciddi döverim.[signature][hline]-- hmmmmmmmmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Sanki adam zorla annenize birşey yapıyor. Siz bu gidişle utanmadan annenizi falan da döversiniz. Sizi her daim seven, şevkat gösteren, koruyan biricik annenizi üzün. Aferin size. Ne hayırlı evlat olduğunuzu gösterin. Annenizin mutlu olmaması için elinizden geleni yapın.[signature][hline]Kulaklara bak o_O ":)"":)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Krusty, 05 Ocak 2006 15:36 tarihinde demiş ki: ciddi ciddi döverim. eline sağlık:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 olayı kendi açımdan bakıyorum. babam öleli 7 sene oldu, o insanın yerine gelmeye çalışan insan dayak yer sadece.[signature][hline]-- hmmmmmmmmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar