Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Kadıköy Çıkartması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya Duyduma Göre Çok Saçma Bi Sebepten Banlanmıs Bi Yönetiye Sordum Bakalım İşin Aslı Olemi...Eğer Öleyse.. Artı Güneşde Banlanmıs..Hm..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 30 Aralık 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
KenshinHimura, 30 Aralık 2005 01:20 tarihinde demiş ki:
Ya Duyduma Göre Çok Saçma Bi Sebepten Banlanmıs Bi Yönetiye Sordum Bakalım İşin Aslı Olemi...Eğer Öleyse.. Artı Güneşde Banlanmıs..Hm..

Evet Çok Umursayan Adminlerimiz Var...Bi Cevap Bile Vermiolar..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
---Uluç Sergün---
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
Tmm Cuma Yapalım Gari...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
---Uluç Sergün---
Mesaj tarihi:
cuma değil çarşamba dedim...

cuma okulun son günü..okuldan elemanlarla kopma adettendir...[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir...
Mesaj tarihi:
hyr carsamba abi alalala gitcez gunesi dershaneden calcaz bole acitonda yasıycaz ondan carsamba cuma arkasokakın dedigi gibi karne alcaz ben ewe gidip azar isistcem ole ondan olmaz :)[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Mesaj tarihi:
oo buluşma varmış :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
Cuma günü 12.45'de denemeden çıkacağım, akşam 20.00 - 21.00 gibi de Mesh ile lan partiye gideceğiz, o yüzden gelsem de çok kalamam. Çarşamba yapın uğrayayım.[signature][hline]Tomoe
Mesaj tarihi:
ben çalışmıyorum dershaneye gidiyorum :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
YAAW
adamı cıldırtmayın kim dedi abi ilk basata cuma diyte isin icine etti valla lalalala carsamba gunu buluscaz tiktirin edin cumayı ne yaprsanız yapın abi[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Mesaj tarihi:
Yer:kadıköy-boganın onu simitin yanı
zaman:13.30-14.30 arası
budur sanırım
Gelenler son durum:
Arkasokak
HymnofSnuk
Malkavian
Freeedom
Sturm
Eagle_dnz(konuşmadık ama gelir heralde)
Loli-pop
Smolafein
Fast
Cintonick
Kenshin&Spidee(her türlü)
Bulldog
Quivalen-soth(Belki)
RedallHoor
Custodem
arenda_duwcal
ZaugnaKhaldun(Belki)[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Mesaj tarihi:
yanlış olmuş saat şöyle olucak:
15:30-16:00 arası simit sarayı...sonra mekana gidilecek gelenler mekana gelicek..[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir...
Mesaj tarihi:
Bende gelebilirim belki. Basit bir sınavım var o gün ama saat kaçda olduğuna bağlı. Sen ekle listeyede bakarız.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day.
Devil has my ear today, I'll never hear a word you say.
He promised that I'd find a little solace and peace.
Whatever just as long as I don't feel so desperate.
Mesaj tarihi:
şimdi saat 13,30 14,30 arası mı
15,30 16,00 arası mı.. eger ilkiyse biz cintonikle okulda oluyoruz o saatte..:( dieri ise gelebilirz..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Çarşamba Ben Bi Yere Gelemem...2 De Math Dersim Var %25 Devamsızlıgım Var Ve %30 Devamsızlıkta Kalıyorum..

Edit:Yalan mış Perşembe 2 De Mat Varmış =)....Tmm Çarşamba Gelirim Comp Var Ondan Kaçarım..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
---Uluç Sergün---

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 02 Ocak 2006 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende gelsemmi yaw patigençlik :/[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Gelme =)...dicek Halimiz Yok ya..=)[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
---Uluç Sergün---
  • Yeni Oluştur...