KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ya Duyduma Göre Çok Saçma Bi Sebepten Banlanmıs Bi Yönetiye Sordum Bakalım İşin Aslı Olemi...Eğer Öleyse.. Artı Güneşde Banlanmıs..Hm..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 30 Aralık 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bugün Aparatta Ultrasaykoyla karşılaştım...ona da haber verdim..gelecek gibi..[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir...
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: KenshinHimura, 30 Aralık 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Ya Duyduma Göre Çok Saçma Bi Sebepten Banlanmıs Bi Yönetiye Sordum Bakalım İşin Aslı Olemi...Eğer Öleyse.. Artı Güneşde Banlanmıs..Hm.. Evet Çok Umursayan Adminlerimiz Var...Bi Cevap Bile Vermiolar..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sufenta Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 hmmm. cuma olsa ya? çarşamba cidden ters.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 valla dersler bitti sınaw yok carsamba uygun abi ben cuma sahsen gelemem karne felan[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Tmm Cuma Yapalım Gari...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 cuma değil çarşamba dedim... cuma okulun son günü..okuldan elemanlarla kopma adettendir...[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir...
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hyr carsamba abi alalala gitcez gunesi dershaneden calcaz bole acitonda yasıycaz ondan carsamba cuma arkasokakın dedigi gibi karne alcaz ben ewe gidip azar isistcem ole ondan olmaz :)[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 oo buluşma varmış :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sen calısıyosun(dimi??) ondan gelemezsin :D bu ogrenciler arasında :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Cuma günü 12.45'de denemeden çıkacağım, akşam 20.00 - 21.00 gibi de Mesh ile lan partiye gideceğiz, o yüzden gelsem de çok kalamam. Çarşamba yapın uğrayayım.[signature][hline]Tomoe
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben çalışmıyorum dershaneye gidiyorum :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Hüngür...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 YAAW adamı cıldırtmayın kim dedi abi ilk basata cuma diyte isin icine etti valla lalalala carsamba gunu buluscaz tiktirin edin cumayı ne yaprsanız yapın abi[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Yer:kadıköy-boganın onu simitin yanı zaman:13.30-14.30 arası budur sanırım Gelenler son durum: Arkasokak HymnofSnuk Malkavian Freeedom Sturm Eagle_dnz(konuşmadık ama gelir heralde) Loli-pop Smolafein Fast Cintonick Kenshin&Spidee(her türlü) Bulldog Quivalen-soth(Belki) RedallHoor Custodem arenda_duwcal ZaugnaKhaldun(Belki)[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yanlış olmuş saat şöyle olucak: 15:30-16:00 arası simit sarayı...sonra mekana gidilecek gelenler mekana gelicek..[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir...
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bende gelebilirim belki. Basit bir sınavım var o gün ama saat kaçda olduğuna bağlı. Sen ekle listeyede bakarız.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate.
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 şimdi saat 13,30 14,30 arası mı 15,30 16,00 arası mı.. eger ilkiyse biz cintonikle okulda oluyoruz o saatte..:( dieri ise gelebilirz..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben gelemiyorum maalesef...[signature][hline]ema abla bi gel de forumun haline bak..
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 beyler benim dediğim saat..düzenleyen benim...[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir...
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 :) Hangi gün bu arada zuhauhauhauha[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Çarşamba Ben Bi Yere Gelemem...2 De Math Dersim Var %25 Devamsızlıgım Var Ve %30 Devamsızlıkta Kalıyorum.. Edit:Yalan mış Perşembe 2 De Mat Varmış =)....Tmm Çarşamba Gelirim Comp Var Ondan Kaçarım..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 02 Ocak 2006 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bende gelsemmi yaw patigençlik :/[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Gelme =)...dicek Halimiz Yok ya..=)[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yaa ben o saati fix diye verdim :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Öne çıkan mesajlar