FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 mrb :D[signature][hline]NedeN Ki? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hoş geldin :)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 saol :D[signature][hline]NedeN Ki? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hoşgeldin..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Loli-pop, 03 Ocak 2006 21:43 tarihinde demiş ki: hoşgeldin.. sende saol D.[signature][hline]NedeN Ki? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 cehennemde yaşadığım için cennet hakkımdır.[signature][hline]her insan bir kitap gibidir okumayı bileceksin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Hosgeldin.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hoşgeldin![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
despina Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hoşgeldın[signature][hline].... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Merhaba Mill33t =)[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 slms jnms[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 meraba metal dinliyosun dimi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Hoşgelmişsen[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hg[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Hoşgeldin.[signature][hline]()_() ('o' ) <=== RabbiTs Aren't Sweet! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hoşgeldin.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hoşgeldin.[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hoşgeldiniz:)[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bred Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FireTiger Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hoşgeldin[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi??? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ho$gælmi$sen[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: malik, 03 Ocak 2006 22:14 tarihinde demiş ki: cehennemde yaşadığım için cennet hakkımdır. h1mmm[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hoşgeldin paticige[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hosgeldın[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.