numberten Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yuh fena bi faul hemde[signature][hline]Nerf Me
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 OmG yaff adama nası tekme atılır?İşte bööle[signature][hline]NedeN Ki?
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 iiide ne zaman olmuş bu olay. bide tekmeyi atan kim yaw? Amerikan güreinde rol alsın kendileri. dumur oldum. OHANNESBURGER.[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.*
perfi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 boynunu kopartmaya calismis , estetik bi hareketle .
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 o hareketi ayhana yaptilar.. erman toroglunun o inanilmaz yorumuda hala unutlmaz yani.. of penalti dahi vermemisti hakem orda ki bi insanin bunu vermemesi icin kör olmasi lazim sanirim..
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 cüneyt arkının karamurat filmlerinde bizanslılara yaptıgı hareketlere benzio [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 23:06 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir]
Theo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Yuhh ya adam bicmek fln vardir ama bu ne yapmıs direk oldurmeye tesebbus :D
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ohoo savunma boyle yapilmaya baslanirsa isimiz var demektir. cezasahasina her girenin boyle boyundan yakalandigini dusunmek bile komik.
Creus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 zor bi harekettir ama o.. tebrik ediorum ben... istese bi daha yapamaz.
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bu macı ve maratonu ızlemıstım mactan sonra.Bu harekete hıcbırsey calınmadı.Hatta bu hareketı yapan futbolcuya mactan sonra hareketın hakkında ne dusunuyorsun dıye soruldugunda - cok ıyı hatırlıyorum - " ben faul yapmamıstım zaten hakemde gordu" demıstı
Öne çıkan mesajlar