numberten Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yuh fena bi faul hemde[signature][hline]Nerf Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 OmG yaff adama nası tekme atılır?İşte bööle[signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 iiide ne zaman olmuş bu olay. bide tekmeyi atan kim yaw? Amerikan güreinde rol alsın kendileri. dumur oldum. OHANNESBURGER.[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 boynunu kopartmaya calismis , estetik bi hareketle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 o hareketi ayhana yaptilar.. erman toroglunun o inanilmaz yorumuda hala unutlmaz yani.. of penalti dahi vermemisti hakem orda ki bi insanin bunu vermemesi icin kör olmasi lazim sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 cüneyt arkının karamurat filmlerinde bizanslılara yaptıgı hareketlere benzio [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 23:06 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Dün gibi hatırlıyorumm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Yuhh ya adam bicmek fln vardir ama bu ne yapmıs direk oldurmeye tesebbus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ohoo savunma boyle yapilmaya baslanirsa isimiz var demektir. cezasahasina her girenin boyle boyundan yakalandigini dusunmek bile komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 oha, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 zor bi harekettir ama o.. tebrik ediorum ben... istese bi daha yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bu macı ve maratonu ızlemıstım mactan sonra.Bu harekete hıcbırsey calınmadı.Hatta bu hareketı yapan futbolcuya mactan sonra hareketın hakkında ne dusunuyorsun dıye soruldugunda - cok ıyı hatırlıyorum - " ben faul yapmamıstım zaten hakemde gordu" demıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar