Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cimbom borcunu ödüye bilecek mi?


hanted

Öne çıkan mesajlar

tabiki hayır :D[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onu bırak bir de bu çıktı başlarına

Sphear, Horvath, Victoria ve Felipe davaları sonucunda bu oyunculara 2 milyon doların üzerinde tazminat vermeye mahkum edilen Galatasaray’ın, FIFA’ya 31 Aralık’a kadar ödeme yapması gerekiyor. Şu anda maddi kriz içinde olan Cim Bom’un parayı yatırmaması halinde, şok bir yaptırımla karşılaşacağı ortaya çıktı. FIFA parayı alamaması halinde Türkiye Futbol Federasyonu’na bir yazı yollayarak, Galatasaray’a ‘Puan silme’ cezası verilmesini talep edecek. Bu durumda da lider Fenerbahçe ile aradaki 4 puanlık fark daha da büyüyecek.

"Kulübün kasasında 1 lira bile yok"

Adının açıklanmasını istemeyen bir yönetici konuyla ilgili olarak, “Kulübün kasasında bir lira bile yok. Riva projesine ‘hayır’ diyenler büyük bir vebalin altına girmiştir” dedi.

31 Aralık’a kadar yapılması gereken tek ödeme de bu değil. Futbolcular halen para beklerken, bankalara 31 Aralık 2005 tarihine kadar ödenmesi gereken toplam miktar inanılır gibi değil: Tam 62 milyon dolar. 1 Ocak 2006 tarihiyle birlikte yürürlüğe girecek olan yeni bankalar kanunuyla birlikte, artık bu borçların ötelenmesinin de söz konusu olmadığı belirtildi.
[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ürettim alternatif bir yönetim lazım..Bunu burdaki herkes düşünüyor Özhan Canaydın'da düşünüyor merak etme..Bu borcun atlına girecek bir yönetim çıksa seve seve aday olmayacak diğer seçimde..Ama kulübü sahipsiz bırakmaz veya satılıp kimliğini kaybetmesini istemez bu yüzden hala istifa etmiyor..Ama böyle senin gibi istifanın müthiş bir çözüm olduğuna inanalar olması güzel tabi..[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizede Chelsea nin sahibi gibi bi milyar dolarlık işadamı çıksa daıtsa ortalığı yıldızlar alsa ne güsel olur ama işte[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ödemesse ne olucak ?

Küme mi düşürecekler ? Türkiye de bu kadar yürekli bir allahın kulu yok. sıkar biraz.Ülkede kaos çıkar be.

Ayrıca yazık gs her taraftan bastırıyorlar.
Türkiye de sanırım en kötü günler yaşıyan kişi Özhan Canaydın dır.

yahu baskıyı düşünemiyorum bile inanılmaz bir terör[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 26 Aralık 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
ödemesse ne olucak ?

Küme mi düşürecekler ? Türkiye de bu kadar yürekli bir allahın kulu yok. sıkar biraz.Ülkede kaos çıkar be.

Ayrıca yazık gs her taraftan bastırıyorlar.
Türkiye de sanırım en kötü günler yaşıyan kişi Özhan Canaydın dır.

yahu baskıyı düşünemiyorum bile inanılmaz bir terör


sen ne diyon kardeş yaaa atıp tutmuşsun kümeyi fifa düşürür zaten türkiye futbol fed. diil ilk önce puan düşürülür sonra hala ödemesse bi alt lige bi çok örnei var bunun misal fiorentina[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya gerçekten kusura bakmayın bayağı bir off topic olacak ama okullarımızdaki dil bilgisi ve türkçe dersleri bu kadar mı kötü durumda hakikaten?
hani illa "geleceğim" diyelim demiyorum "gelicem" de olur günlük yazıda (amerikalı wazzup yazıyorsa neden olmasın) ama "ödüye bileçekmi" nasıl bir imla imiş anlayamadım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de küme falan düşüremezler bı iş para için yapılıo sonucta tsl de gs olmazsa ligin gelirleri en az yarısına düşer hatta anlamsızlaşır yanlış anlaşılmasın fb olmazsa da aynı şey geçerli bjk düşürülürse de sonucta bu takımlar olmazsa ligin hiçbi heyecanı kalmicak anlamsızlaşıcak
tamamen kendi fikrim kimseyle polemiğe girmek istemiyorum!!![signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D
Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım
Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...