Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi Eyvallah..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neti kesin kapa
sora seneye kapamak zorunda kalırsın
pc kalabilir aslında
ara sıra müzik felan dinleyebilirsin haftasonu az biraz bişeler bakarsın
net olmayınca oyun almayınca bayarsın zate otomatik olarak soğursun
ha ben çok öss sınavına girdim sanki ordan biliorum =)
arkandayım praw[hline]Sic vic pacem, para bellum.
Mesaj tarihi:
Benim korkum 1 yıl sonra gelince, gittikten sonra yazılmış threadleri nasıl okuyacağım :([hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

Mesaj tarihi:
Ulan bana hiç tepki veren yok yazıklar olsun ;)[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 13 August 2003 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:( :( :( kötü oldu...atarız mail .[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Mesaj tarihi:
eyvallah[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
Burda yırtınıyoruz tepki bilem vermiyolar alın UIN:54382045 bana teselli mesajı atmayanın kafasını kırarım :-)[hline]Silphatos Iceheart

Mesaj tarihi:
jacabo sen de mi gıdıon lam?[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Mesaj tarihi:
abi adamın çalışacağı yoksa bilgisayarı kaldırmak kar etmez. kıza takılır.oturur saatlerce telefona bakar ,boş boş msj gelecek diye.arklarıyla gezer.hiç bişi olmasa boş oturur televizyon seyreder gene çalışmaz.

insanın içinde olacak.bilmiyorum praw'ın içinde varmı?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 13 August 2003 20:33 tarihinde demiş ki:
Makineyi kurmam imkansiz
Babam isyerine goturuyor
ADSL i de kestiriyorum yarin

Net Kafede de arada bir bakarim mailime o kadar.[hline]
Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın !
mix online gaming cmmnty

Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be..

helal sana
iradeli genclik
Mesaj tarihi:
o zaman sen sakın konu falan çalışma test çöz.derslere falanda girmesende test çöz.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
Mesaj tarihi:
Makina kaldırmak falan boş işler, radın dediği gibi bulursun yine yapıcak bişler. Ama kararım kesindir diyosan seneye görüşürüz.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
1 sene kas sonra universitede rahat edersin en mantıklısı..
ben de kaldırıyorum 1 haftam kaldı.
kendine iyi bak.[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
Mesaj tarihi:
defolun :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
said:
Phlox, 14 August 2003 01:44 tarihinde demiş ki:
1 sene kas sonra universitede rahat edersin en mantıklısı..

ahahhaa
hiç öle bi hevesiniz olmasın.üniversiteye girince işiniz çok daha zor... girince(inşallah hepiniz istediğiniz yerlere girersiniz.) ulan üni.ye çalışmak ne kadar kolaymış diyeceksiniz.

bi kere üni'ye hazırlanırken bildiğiniz şeyleri tekrarlayıp duruyosunuz.en azından okuduğunuzu anlıyosunuz.anlatılanları anlamakm için .özel bi çaba sarfetmiyosunuz.ayrıca hocalar siz anlayana kadar tekrarlıyo.

ünide kimsenin skinde değilsiniz[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
Mesaj tarihi:
olsun. hiçdeğilse ailemden ayrı olurum birçok konuda rahat ederim her açıdan avantajı var üniversitenin[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
  • Yeni Oluştur...