Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 neti kesin kapa sora seneye kapamak zorunda kalırsın pc kalabilir aslında ara sıra müzik felan dinleyebilirsin haftasonu az biraz bişeler bakarsın net olmayınca oyun almayınca bayarsın zate otomatik olarak soğursun ha ben çok öss sınavına girdim sanki ordan biliorum =) arkandayım praw[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Benim korkum 1 yıl sonra gelince, gittikten sonra yazılmış threadleri nasıl okuyacağım :([hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 war be prawler!gidio ha!kötü oldu!forumda alıştığımız bi kişinin ayrılması!başarılar!![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ulan bana hiç tepki veren yok yazıklar olsun ;)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 13 August 2003 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 :( :( :( kötü oldu...atarız mail .[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 eyvallah[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 gitti adam kaldırdı artık bılgı ben de 15 20 gun ıcınde kaldırcam zatı oy oy ozlıycem[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Burda yırtınıyoruz tepki bilem vermiyolar alın UIN:54382045 bana teselli mesajı atmayanın kafasını kırarım :-)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 jacabo sen de mi gıdıon lam?[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 gıtcem 2 haftaya fılan[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Keşke kimseler gitmese yerlerini seviyesiz insanlara bırakmasalar keşke! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 gelir geri 3-4 gune merak etmeyin :P[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bılgısayarı kaldkılar goturduler ıstesede gelemez :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 abi adamın çalışacağı yoksa bilgisayarı kaldırmak kar etmez. kıza takılır.oturur saatlerce telefona bakar ,boş boş msj gelecek diye.arklarıyla gezer.hiç bişi olmasa boş oturur televizyon seyreder gene çalışmaz. insanın içinde olacak.bilmiyorum praw'ın içinde varmı?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 rad'a katiliyorum. bilgisayar kaldirmak bana da hep anlamsiz gelmistir.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Prawler, 13 August 2003 20:33 tarihinde demiş ki: Makineyi kurmam imkansiz Babam isyerine goturuyor ADSL i de kestiriyorum yarin Net Kafede de arada bir bakarim mailime o kadar.[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. helal sana iradeli genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Bende o içinde olmayan gruptanım napcam meçhul. :([hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 o zaman sen sakın konu falan çalışma test çöz.derslere falanda girmesende test çöz.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 eh dur bakalım nolcak?[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ben sölim evden girmicek net cafeden giricek yane cevap: bikaç güne gelcek ha delikanlılıktan ödün vermemek için (öhöm kim ne ..:P) girer foruma okur ama mesaj atmaz :P belki..[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Makina kaldırmak falan boş işler, radın dediği gibi bulursun yine yapıcak bişler. Ama kararım kesindir diyosan seneye görüşürüz.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 1 sene kas sonra universitede rahat edersin en mantıklısı.. ben de kaldırıyorum 1 haftam kaldı. kendine iyi bak.[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 defolun :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Phlox, 14 August 2003 01:44 tarihinde demiş ki: 1 sene kas sonra universitede rahat edersin en mantıklısı.. ahahhaa hiç öle bi hevesiniz olmasın.üniversiteye girince işiniz çok daha zor... girince(inşallah hepiniz istediğiniz yerlere girersiniz.) ulan üni.ye çalışmak ne kadar kolaymış diyeceksiniz. bi kere üni'ye hazırlanırken bildiğiniz şeyleri tekrarlayıp duruyosunuz.en azından okuduğunuzu anlıyosunuz.anlatılanları anlamakm için .özel bi çaba sarfetmiyosunuz.ayrıca hocalar siz anlayana kadar tekrarlıyo. ünide kimsenin skinde değilsiniz[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 olsun. hiçdeğilse ailemden ayrı olurum birçok konuda rahat ederim her açıdan avantajı var üniversitenin[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar