whissinn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 harbı haa hep kendımı tuttum msj atmamak ıcın artık atıorum uyanı[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 daha öncede gördüm bi kaçkez ama gülmek için atıyorum bitane LOL[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 paticik diyince bu postu anımsıyorum :) acaba bu arkadaş gurur duyuyormudur kendiyle huh ? :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 acaba Ghost1989 bu topici gelip okuyormudur? :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: SilphatosIce_, 10 Aralık 2003 16:13 tarihinde demiş ki: LOL , Türk'ten başka hangi ulusta böyle yüce bir ingilazca ve beyin vardırki :) Threadin gösterimde olduğu son 5 dk[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos çok büyük bi hata yapmış eheh :)[signature][hline]I've lost myself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Endoret, 03 Şubat 2005 00:01 tarihinde demiş ki: acaba Ghost1989 bu topici gelip okuyormudur? :) [signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Legolas [arrow] ork Legolas [arrow] ork ork: "AIMBOT!" ork: "turn it off!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 utancından kahroluyordur bence :lol:[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Tekrar ediyorum uplamayın şu topici, yöneticilerin de silmemesi ayrı bir olay zaten, çok mu estetik duruyor.[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 nesi varmış topikin eski günlere dönüyoruz ne güzel :) ayrıca ben bu Ghost1989 kullanıcı hesabının ulvi bir değere sahip olduğunu düşünüyorum.. Bu hesabın yetkililer tarafından satışa sunulması, elde edilen gelirlede bağışta bulunulmasını öneriyorum :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taluntain Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 süper ya estetik ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bu mesaj up'lanmadan ne kadar gidecek belki de unutulur die düşünüyodum ki bu topic yine zeytinyağı gibi üste çıkmış :hrr:[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: eraygnr, 03 Şubat 2005 11:44 tarihinde demiş ki: utancından kahroluyordur bence :lol: :lol:[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Yeter artık uplamayın şu topiği, anılarda kalsın, hatırlayıp hatırlayıp yad edelim kahkahalarımızla.. Uplana uplana bi hal oldu yahu. said: Bonzi_Buddy, 18 Şubat 2005 18:56 tarihinde demiş ki: Bu mesaj up'lanmadan ne kadar gidecek belki de unutulur die düşünüyodum ki bu topic yine zeytinyağı gibi üste çıkmış :hrr: [signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ama adam ne topic açmış be. Kurtlar vadisine rakip olabilecek mi acaba :) No Up[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ben O Accountu satın almak istiorum...Bana bi fiyat solesinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 heuhe adamın account açıkmı hala :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Coh:Amidala Fire Devices Blaster LvL 34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Limbeck, 19 Şubat 2005 23:43 tarihinde demiş ki: Ben O Accountu satın almak istiorum...Bana bi fiyat solesinler... lol[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 BITHC ne demek osopru falanmı?[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 procast in son üretimi tuncercan mı ne öyle biri daha geldi hayırlı olsun[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 geldi ve gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Allah bizi lamerlerden korusun amiiiin[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Türk DaoC sunucusu bekleriz herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Limbeck, 19 Şubat 2005 23:43 tarihinde demiş ki: Ben O Accountu satın almak istiorum...Bana bi fiyat solesinler... £10,000 sekerim... hala ilgileniosan ozel mesajdan banka hesap no yolluyorum =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Sen acık acık yaz buraya millet bağış falan yapar O_o[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Helcaraxe, 19 Şubat 2005 23:49 tarihinde demiş ki: heuhe adamın account açıkmı hala :D Birgün geri döner umuduyla açık bıraktık :)[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Beyim beyim arka bahcede H3cker var... kicima spikelerini batirip bana 5 damage vurandaa...... Haci kalfa yinemi h3cklendin.....[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... [Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 25 Şubat 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar