Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Geliştirilen bir Deep Blue modeli, satrançta Kasparov'u yenmiş. Bunu büyük bir başarı olarak görüyorlar. Satranç oynamak çok zor bir şeymiş gibi reklam yapıyorlar. Bu dünyada yapılacak en zor karşılaşma "bir kadını anlamak'tır. Bunu bilmiyorlar Bu sorun çok düşünüldü ve kadınları anlama simülatörü" yapıldı Bu simülatörün üzerinde çalıştığı bilgisayar trilyonlarca hesaplamayı aynı anda yapabiliyor. Bu kadar uğraştıktan sonra bile ilk denemede bilgisayar yenilmekten kurtulamadı. Sokaktan çevirilen bir bayan ile yapılan karşılaşma logları aşağıdadır : Birinci müsabaka : Kadın: Bilgisayar söyle bakalım saçlarımın yeni modelini nasıl buldun? Bilgisayar: Böyle çok güzel olmuşsunuz efendim. Kadın: Önceden güzel değildim yani? Bilgisayar: Hayır önceden de güzeldiniz ama böyle çok güzel olmuşsunuz efendim. Kadın: Önceden bu kadar güzel değildim yani? Bilgisayar: Hayır efendim önceden de çok güzeldiniz. Kadın: Şimdi pek o kadar güzel olmamışım ama? (Bilgisayar terk eder) İkinci müsabaka : Kadın: Bilgisayar, erkek arkadaşımdan ayrılmak istiyorum ben. Bilgisayar: Pek mutlu değilsiniz zaten efendim, ayrılın bence. Kadın: Ama onu seviyorum. Bilgisayar: O zaman konuşarak sorunlarınızı cözmeyi denemelisiniz. Kadın: Yüzünü görmek, sesini duymak bile istemiyorum o hayvanın. Bilgisayar: O zaman mail atın, görüşmeyeceğinizi söyleyin? Kadın: Hayır ondan ayrılamam. Bilgisayar: Kendinize biraz zaman tanıyın, duygularınız düsünceleriniz netleşsin. Kadın: Ne istediğimi biliyorum ben. Onunla asla olmaz. (Bilgisayar terkeder) Üçüncü müsabaka: Kadın: Bilgisayar, sen beni sevmiyorsun. (Bilgisayar terk eder).[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Sie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bilgisayar Terk eder Dusununce komik gelio hehe :D[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 süper yaaaww koptum:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Bilgisayar, sen beni sevmiyorsun. ehuhu[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream?
khalad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 İnsanın kendisi anlamamış kadınları insan yapımı bilgisayar nasıl anlasın :D Biz anlamadıgımız kadarı ile yetinmeyi bilelim bence kasmaya gerek yok :P[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
redge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 haha süpermiş:)[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mükemmel:D Ama kadınları çekici yapan da bu... Bu kadar gizemli olmasalar çok sıkıcı olurdu... Yalandan kim ölmüş[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 05 Ocak 2006 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 zuhahahaa bilgisayar çöker desek daha güzel olur[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM)
Razu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Kadınlar santraç gibidir 15649876 tane değişik oyun vardır.o_O[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 encartaya çektirdim bu işkenceyi pek eğlendim... you don't love me ile direkt bir şah mat çekeyim dedim o da i definetly love you dedi :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Persky Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Cintonik, 05 Ocak 2006 20:32 tarihinde demiş ki: Üçüncü müsabaka: Kadın: Bilgisayar, sen beni sevmiyorsun. (Bilgisayar terk eder). :D:D:D:D[signature][hline]Çok konuşmak insanın gözden düşmesi için en kısa ve emin yoldur.(La Bruyere)
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Cintonik, 05 Ocak 2006 20:32 tarihinde demiş ki: Üçüncü müsabaka: Kadın: Bilgisayar, sen beni sevmiyorsun. (Bilgisayar terk eder). dakka bir gol bir =).[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn
Öne çıkan mesajlar