Lovolt Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Daha bir tane bile rastlayamadım adamlar çıplak elle tutuyor ekmekleri falan aynı elleriyle de para alıyorlar milletten. Ayrıca Mercan mı Şampiyon mu?
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Şampiyon Üsküdar' da bi kokoreççi var parmaklarını yersin, ama oda çıbıldak elle yapıyor. Tadı orada ya, pislik böcük vs vs[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
malik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bostancıda ii kokoreç yapıolar die biliorum :-)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
Baalzebul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bostancı da Şıkır Şıkır var. Hatta istersin arka tarafında oturup birada içbilirsin yanında.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
CwzX Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 gerçi şampiyonun da suyu çıktı adamlar nasolsa bol müşteri var die bütün kokoreci yapıyo ekmeğe koyuyo sonra ocağın yanına diziyo isteyene ordan veriyo ... e böle olunca da soğuk geliyo iyi de olmuyo onun dışında şıkır şıkırda bira+kokrik baya iyi oluyo[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
-wook Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sampiyon ama son zamanlarda biraz bozdular zaman zaman soguk gelir oldu =/ ama yinede bol acılı yanında buz gibi ayranla sampiyonun kokoreci hic biseye degisilmez. cıplak elle koymalarına gelince onun tadı zaten orda.yedigin seyin temiz oldugu zaten supheli =) bırak cıplak elle koysun nolurki =)[signature][hline]39
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 şampiyon tek geçerim :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
caucasus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yıllardan beri kokoreç ve midye tava yerim kokoerçte lider= şampiyon midye tavada lider=mercen
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Evet Bostancı da Şıkır Şıkır var ama Şampiyon ve Mercan da kokoreç konusunda iyi yani en azından eller yıkanıyor (sanırım tabii)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
nymph Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 şampiyon tabiki.yrn orda yemek gzl olaiblr:)[signature][hline]viva la vuotaggine
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Şampiyon iyidir, güzeldir.[signature][hline]Tomoe
Anaglareb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Şampiyon'da verdikleri kokorece kokoreç demeye bin şahit ister. Orada yiyecekseniz midye tava yiyin. Avrupa yakasında nevizadede, bira+kokoreç olayına girebilirsiniz, onun dışında eliyle tutup eliyle koysunlar abi zaten zararlı, ölümümüz kokoreçten olsun.
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 çoğunlukla şampiyonda yerim özellikle midye dolmaları kocaman kocaman oluo nam nam nam[signature][hline]NKFVAS
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ehuehehuh..bn bi gece saat beşte kokoreççi aramak için çıktığımı biliorm, ölle hassasiyetlerimz de yoktu bzm, sokaktakilerden yiyoduk arklarla. modada sokaktakiler ii diil yalnız. ama her zmn sokaktan yemek daa ellenceli oluo dene bi. ...karşıda diosan tabi ki şampiyon-orataköy:D bi de vapurların orda beşiktaşta bi adam var onn ki de ii .....bak sn beni bi dinle:D[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
strangegoodby Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 beşiktaş - şampiyon en gusel yeridir
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kokoreç dedigin ne $ampiyonda yenir ne de mercan da..yılın belli dönemlerinde balat'ta yapıyolar.ama inanılmaz. ha ben oralara gidemem diyosan bebek mercan güzeldir. gg[signature][hline]g3nksquad lütfen
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Janitschar, 21 Aralık 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Şampiyon Üsküdar' da bi kokoreççi var parmaklarını yersin, ama oda çıbıldak elle yapıyor. Tadı orada ya, pislik böcük vs vs aaa ben bi kere geldigimde orda yemistim haketten güzel.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kızıltoprakta şampiyon var süferdir[signature][hline]www.otostopcu.org
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 şampiyonu tek geçerim her istanbula gittiğimde mutlaka yerim[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
khalad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Kadıkoyde şampiyon ve mercan[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
kickass Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ŞAMPİYONNNNNN[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 şampiyonu tek geçerim...alkollü bünyeye mükemmel gider... ilk cevap veren arkadaşın dediği gibi Üsküdardakini bulabilirsen mükemmel olur...midye kokoreç vs. herşeyi yersin üsküdardakinde..çok kıraldır..[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir...
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Mayhem, 24 Aralık 2005 18:57 tarihinde demiş ki: said: Janitschar, 21 Aralık 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Şampiyon Üsküdar' da bi kokoreççi var parmaklarını yersin, ama oda çıbıldak elle yapıyor. Tadı orada ya, pislik böcük vs vs aaa ben bi kere geldigimde orda yemistim haketten güzel. Yer belirttiğim kokoreçci sallamasyondur.! (Hem de seyyar sallamasyon)[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 mercan nerde ?[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive.
Öne çıkan mesajlar