Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kokoreç yenecek düzgün biryer var mı? ( Anadolu yakası, İstanbul )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şampiyon
Üsküdar' da bi kokoreççi var parmaklarını yersin, ama oda çıbıldak elle yapıyor. Tadı orada ya, pislik böcük vs vs[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke
(,,.(
(=' :' )
(,(" )(" )
Mesaj tarihi:
bostancıda ii kokoreç yapıolar die biliorum :-)[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
Mesaj tarihi:
gerçi şampiyonun da suyu çıktı adamlar nasolsa bol müşteri var die bütün kokoreci yapıyo ekmeğe koyuyo sonra ocağın yanına diziyo isteyene ordan veriyo ... e böle olunca da soğuk geliyo iyi de olmuyo

onun dışında şıkır şıkırda bira+kokrik baya iyi oluyo[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Mesaj tarihi:
sampiyon
ama son zamanlarda biraz bozdular zaman zaman soguk gelir oldu =/ ama yinede bol acılı yanında buz gibi ayranla sampiyonun kokoreci hic biseye degisilmez.

cıplak elle koymalarına gelince onun tadı zaten orda.yedigin seyin temiz oldugu zaten supheli =) bırak cıplak elle koysun nolurki =)[signature][hline]39
Mesaj tarihi:
şampiyon tek geçerim :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
Evet Bostancı da Şıkır Şıkır var ama Şampiyon ve Mercan da kokoreç konusunda iyi yani en azından eller yıkanıyor (sanırım tabii)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
Şampiyon'da verdikleri kokorece kokoreç demeye bin şahit ister. Orada yiyecekseniz midye tava yiyin.

Avrupa yakasında nevizadede, bira+kokoreç olayına girebilirsiniz, onun dışında eliyle tutup eliyle koysunlar abi zaten zararlı, ölümümüz kokoreçten olsun.
Mesaj tarihi:
ehuehehuh..bn bi gece saat beşte kokoreççi aramak için çıktığımı biliorm, ölle hassasiyetlerimz de yoktu bzm, sokaktakilerden yiyoduk arklarla. modada sokaktakiler ii diil yalnız.
ama her zmn sokaktan yemek daa ellenceli oluo dene bi.
...karşıda diosan tabi ki şampiyon-orataköy:D
bi de vapurların orda beşiktaşta bi adam var onn ki de ii .....bak sn beni bi dinle:D[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Mesaj tarihi:
kokoreç dedigin ne $ampiyonda yenir ne de mercan da..yılın belli dönemlerinde balat'ta yapıyolar.ama inanılmaz.
ha ben oralara gidemem diyosan bebek mercan güzeldir.
gg[signature][hline]g3nksquad
lütfen
Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 21 Aralık 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
Şampiyon
Üsküdar' da bi kokoreççi var parmaklarını yersin, ama oda çıbıldak elle yapıyor. Tadı orada ya, pislik böcük vs vs

aaa ben bi kere geldigimde orda yemistim haketten güzel.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love..
Personel Web Page
Mesaj tarihi:
ŞAMPİYONNNNNN[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mesaj tarihi:
şampiyonu tek geçerim...alkollü bünyeye mükemmel gider...

ilk cevap veren arkadaşın dediği gibi Üsküdardakini bulabilirsen mükemmel olur...midye kokoreç vs. herşeyi yersin üsküdardakinde..çok kıraldır..[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir...
Mesaj tarihi:
said:
Mayhem, 24 Aralık 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
said:
Janitschar, 21 Aralık 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
Şampiyon
Üsküdar' da bi kokoreççi var parmaklarını yersin, ama oda çıbıldak elle yapıyor. Tadı orada ya, pislik böcük vs vs

aaa ben bi kere geldigimde orda yemistim haketten güzel.

Yer belirttiğim kokoreçci sallamasyondur.! (Hem de seyyar sallamasyon)[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke
(,,.(
(=' :' )
(,(" )(" )
  • Yeni Oluştur...