Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar ve Kızlar

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

Neden bu kadar ters gelio insanlara? UO oynayan bir bayan? Ya da ne bilim, "aa ben bu karakteri diablo'da görmüştüm." diyince, "yuha, sen nerden bilion diablo?" filan diolar.

Ya da bir iki ms-dos komutu bilmesini de çok görüolar bazı insanlar =]

Yorum ve tartışmaya açık bi konu, üsluplu ve susuz (sulu'nın tersi) bi şekide olursa iyi olur.[signature][hline]But the bards' songs will remain..
-----------------------------------
Paticik FM
Evvvet ! Post +1 daha.. !
Sosyal ağlarda paylaş

erkekler kendilerini teknoloji ve sürücülük konusunda bağyanlardan daha üstün görürler. genelde de böyledir zaten.
ama istisna bağyanlar kaideyi bozmaz. bağyanlar genelde romantizm ve annelik duygusunda ön plandadır.

yanlış anlamayın genel konuştum.[signature]
[hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»

[Bu mesaj VipeR tarafından 03 Ocak 2006 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bana çok aşmış gözüküyo öyle kızlar, bulsam bi tane evlencem valla. bilgisayarla alakalı bi bölümde okuduğum halde yok sınıfta öyle bi kız.

millet ne güzel sevgilisiyle falan oyun oynuyo,benimle çıkan kızlar genelde çok alakasız oluyo bu tarz şeylere.
Sosyal ağlarda paylaş

genelde bayan arkadaslar bilgisayarda sohbet haric pek bir seyi tercih etmiyorlar.. nasilsa hirsli varliklar olan erkekler ve uo diablo gibi oyunlarda da hirs unsuru oldukca mevcut ben buna bagliorum =)[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance

ku² + pi² = be² =))

* msn
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi eşitlik ya da kızlar anlamaz o şeylerden gibi konularla hiç alakası yok bikere
bu sadece toplumumuzda yer etmiş olan mevcuk kız tipinden kaynaklanmaktadır
kız tipi: 6. sınıfa kadar hanım hanımcıktır, 6. sınıftan sonra arkadaşları olur dedikodu muhabbeti :D ,
sonra erkek arkadaş geilr (okumak ta zorunda değildi eskiden, hatta günahtı)
evlenir ev işlerine bakar. çalışıyosa çalışır, gelir eve yine ev işlerine bakar, televizyon izler. nette gezinse de öyle böyle takılır. bi oyun oynarsa " aa kıza bak oyun oynuyo" olur
yani bizde kızların bilgisayarda oyun oynması; bir kızın iş makinası kullanmasıyla eş değer tepki çeker

e yanlış tabi[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)

[Bu mesaj laverda tarafından 03 Ocak 2006 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayarla ilgilenen kızlar var. Ama mmorpg oynayan, bu konularda bilgili kızlar Türkiye'de pek bulunmuyor (:
edik/ laf yedim :p yanlış kelime kullanımı (:[signature][hline]sırf değişiklik olsun diye insanlara iyi davranmak...

[Bu mesaj Eshevar tarafından 03 Ocak 2006 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

teknolojiyle ilgili oranlığı.
olay garip karşılanmak deil yani ki karşılanacak bi şey yok.
ben böle sadece hayatı bilgisayar olmuş kız ve erkeklere karşıyım.saçmalıolar kesinlikle,reel hayattan soyutluolar kendilerini.

heralde millet şey dio,bu kız haliyle bunları biliosa bilgisayar manyağıdır.yani kız diabloyu biliosa hayatı bilgisayardır gibi direk bi ön yargı çıkıo karşımıza.
yanlış yani.bi yerde insan karakterlerine ve de kızlar yapamaza da kayıyo olay.ama erkeklerin yapı olarak teknolojik şeylere karşı kızlardan daha fazla ilgi duyduğu kesin.[signature][hline]her insan bir kitap gibidir
okumayı bileceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah bügün arkadaş bilgisayara keylogger atmış(kendi bilgisayarına) babanısını neler yaptığını msnsini flm ögrenmek için, sonra keyloggerin dosyaları nereye kaydettiğini bulamamış bana soruyodu diyoduki "babam bulursa yandım, herşeyimi öğrenecek" ava giderken avlanma bu osla gerek :D[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ülkemizde genelde erkekler teknoloji ile bağdaştırılıyor ama bence yanlış,kızların oyun oynaması, bu tür teknoloji ile ilgilenmeleri bence çok güzel birşey.Bence buna erkeklerin destek vermesi lazım bu tür kızların sayıları artarsa daha iyi olur :)[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben eşimle oyun oynayarak yaşlanmak isterim şahsen...

Açacağım 2 tane karakter UO'da, o tailor olacak ben warrior...

Mis[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Sosyal ağlarda paylaş

bunu ntek bir açıkllaması var sen nerden biliyon felan o şaşırma efektleri verilirken acaba erkek arkadaşı avr mıdır denir içinden heheheheh hele birde guzelse off[signature][hline]Lianna Human Paladin
Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar?
Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı?
Lianna: LOL
Sosyal ağlarda paylaş

Eh yok, hayattan soyutlamaya karşıyım zaten.Ama sosyal bi eğlence olarak bakılınca "niye olmasın ki?" diyo insan ztn doğal olarak.

Ben belki ilerde eşimle mmorpg oynayıp çocuğuma da mmorpg acoount'u hediye edeceğim =)

Yani keşke o dediğim gibi bakan kitle, olması gereken kitleden az olsa.[signature][hline]But the bards' songs will remain..
-----------------------------------
Paticik FM
Evvvet ! Post +1 daha.. !
Sosyal ağlarda paylaş

Ona bakarsan Sabrina, çoğu konuda o son söylediğin geçerli. Müzikte de aynısı geçerli değil mi? Ya da kitaplarda?

Hep azınlıkta kalıyoruz sanırsam...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...