Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Neden bu kadar ters gelio insanlara? UO oynayan bir bayan? Ya da ne bilim, "aa ben bu karakteri diablo'da görmüştüm." diyince, "yuha, sen nerden bilion diablo?" filan diolar. Ya da bir iki ms-dos komutu bilmesini de çok görüolar bazı insanlar =] Yorum ve tartışmaya açık bi konu, üsluplu ve susuz (sulu'nın tersi) bi şekide olursa iyi olur.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Paticik FM Evvvet ! Post +1 daha.. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 erkekler kendilerini teknoloji ve sürücülük konusunda bağyanlardan daha üstün görürler. genelde de böyledir zaten. ama istisna bağyanlar kaideyi bozmaz. bağyanlar genelde romantizm ve annelik duygusunda ön plandadır. yanlış anlamayın genel konuştum.[signature] [hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 03 Ocak 2006 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bana çok aşmış gözüküyo öyle kızlar, bulsam bi tane evlencem valla. bilgisayarla alakalı bi bölümde okuduğum halde yok sınıfta öyle bi kız. millet ne güzel sevgilisiyle falan oyun oynuyo,benimle çıkan kızlar genelde çok alakasız oluyo bu tarz şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 genelde bayan arkadaslar bilgisayarda sohbet haric pek bir seyi tercih etmiyorlar.. nasilsa hirsli varliklar olan erkekler ve uo diablo gibi oyunlarda da hirs unsuru oldukca mevcut ben buna bagliorum =)[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 şimdi eşitlik ya da kızlar anlamaz o şeylerden gibi konularla hiç alakası yok bikere bu sadece toplumumuzda yer etmiş olan mevcuk kız tipinden kaynaklanmaktadır kız tipi: 6. sınıfa kadar hanım hanımcıktır, 6. sınıftan sonra arkadaşları olur dedikodu muhabbeti :D , sonra erkek arkadaş geilr (okumak ta zorunda değildi eskiden, hatta günahtı) evlenir ev işlerine bakar. çalışıyosa çalışır, gelir eve yine ev işlerine bakar, televizyon izler. nette gezinse de öyle böyle takılır. bi oyun oynarsa " aa kıza bak oyun oynuyo" olur yani bizde kızların bilgisayarda oyun oynması; bir kızın iş makinası kullanmasıyla eş değer tepki çeker e yanlış tabi[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) [Bu mesaj laverda tarafından 03 Ocak 2006 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bilgisayarla ilgilenen kızlar var. Ama mmorpg oynayan, bu konularda bilgili kızlar Türkiye'de pek bulunmuyor (: edik/ laf yedim :p yanlış kelime kullanımı (:[signature][hline]sırf değişiklik olsun diye insanlara iyi davranmak... [Bu mesaj Eshevar tarafından 03 Ocak 2006 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: elesso, 03 Ocak 2006 22:12 tarihinde demiş ki: bana çok aşmış gözüküyo öyle kızlar, bulsam bi tane evlencem valla. ehe.aynen[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Walla bizm orda Msn+İcq+yonja dışında bili kullanan kız yoq mesela =)[signature][hline]All da killin' Twice da Humor Half da İntelligence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mmorpg oynamayan kızlar bilgili olmuyor mu?[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 teknolojiyle ilgili oranlığı. olay garip karşılanmak deil yani ki karşılanacak bi şey yok. ben böle sadece hayatı bilgisayar olmuş kız ve erkeklere karşıyım.saçmalıolar kesinlikle,reel hayattan soyutluolar kendilerini. heralde millet şey dio,bu kız haliyle bunları biliosa bilgisayar manyağıdır.yani kız diabloyu biliosa hayatı bilgisayardır gibi direk bi ön yargı çıkıo karşımıza. yanlış yani.bi yerde insan karakterlerine ve de kızlar yapamaza da kayıyo olay.ama erkeklerin yapı olarak teknolojik şeylere karşı kızlardan daha fazla ilgi duyduğu kesin.[signature][hline]her insan bir kitap gibidir okumayı bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 annem babamla beraber ogame oynuo=) buna ne diceksiniz = )[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yani:) var öle anne babalar.[signature][hline]her insan bir kitap gibidir okumayı bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ahhauh benim annem bilgisayarı yolda görse bomba diye karakola götürür. :D[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ahahah bügün arkadaş bilgisayara keylogger atmış(kendi bilgisayarına) babanısını neler yaptığını msnsini flm ögrenmek için, sonra keyloggerin dosyaları nereye kaydettiğini bulamamış bana soruyodu diyoduki "babam bulursa yandım, herşeyimi öğrenecek" ava giderken avlanma bu osla gerek :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kolay kolay eşitliği kabul etmez çoğu erkek ve haliylen kızlar her zaman ev hanımı modundadır :) Modern bi ülke olamadık daha normaldir. Şahsen Eşitliği savunan biriyim erkek olarak . Ama ülkemizde bir çok insan'ın yorumu farklı...[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 o rly?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ülkemizde genelde erkekler teknoloji ile bağdaştırılıyor ama bence yanlış,kızların oyun oynaması, bu tür teknoloji ile ilgilenmeleri bence çok güzel birşey.Bence buna erkeklerin destek vermesi lazım bu tür kızların sayıları artarsa daha iyi olur :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quatzal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 walla biz hattrickçiyiz ailecek..annemde gayet ii bi futbol takımına taktik verio..Ayrıca doom 1 ve 2 de üstüne oyuncu tanımam..Direk doğrar :rock:[signature][hline]Love can be as cold as grave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ben eşimle oyun oynayarak yaşlanmak isterim şahsen... Açacağım 2 tane karakter UO'da, o tailor olacak ben warrior... Mis[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Asteroth, 03 Ocak 2006 22:49 tarihinde demiş ki: Ben eşimle oyun oynayarak yaşlanmak isterim şahsen... Açacağım 2 tane karakter UO'da, o tailor olacak ben warrior... Mis Bs olsa daha iyi olmazmı ? :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 BS kasması çok zahmetli ya, ben karı parası yiyo dedirtmem. (Oha!)[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bunu ntek bir açıkllaması var sen nerden biliyon felan o şaşırma efektleri verilirken acaba erkek arkadaşı avr mıdır denir içinden heheheheh hele birde guzelse off[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Eh yok, hayattan soyutlamaya karşıyım zaten.Ama sosyal bi eğlence olarak bakılınca "niye olmasın ki?" diyo insan ztn doğal olarak. Ben belki ilerde eşimle mmorpg oynayıp çocuğuma da mmorpg acoount'u hediye edeceğim =) Yani keşke o dediğim gibi bakan kitle, olması gereken kitleden az olsa.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Paticik FM Evvvet ! Post +1 daha.. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ona bakarsan Sabrina, çoğu konuda o son söylediğin geçerli. Müzikte de aynısı geçerli değil mi? Ya da kitaplarda? Hep azınlıkta kalıyoruz sanırsam...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 oha kızlar topic açabiliyo mu?[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar