Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

baş ağrısı ve bayılma?

_ClymoR_

Öne çıkan mesajlar

internet kafeye gittim pazartesi günü salı günü bayıldım
çarşamba günü başım feci bir şekilde zonkluyodu bugün ise birkez dha bayılmışım ve feci şekilde ağrıyo başım az önce wc ye gideyim derken ayağa kalktım ve o sıra bayılmışım yardımcı olabilirmisiniz[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
Sosyal ağlarda paylaş

bizden ne gibi bi yardım bekliyosun.daha fazla vakit kaybetmeden acil bi doktora gitmelisin.acele etsen iyi olue.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

dün gittim ağrı kesiciyle iğne verdi ağrı kesiciyi aldı daha iyiyim tavsiyeniz için teşekkür ediyorum:)[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
Sosyal ağlarda paylaş

heh şöle işte acil şifalar geçmiş olsun.

@khalad: otomatige baglama plx ;)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...