Persky Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 [spo1=Resimler][/spo]SpecificationsEngine Type: Inline-5, Turbocharged Displacement cu in (cc): 149 (2435) Power bhp (kW) at RPM: 260(194) / 5500 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 258(350) / 2100-5000 Redline at RPM: n.a.Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 225/35 R19 Driveline: Rear Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 165.4 × 69.4 × n.a. Weight lb (kg): n.a.Performance Acceleration 0-60 mph s: 5.8 Top Speed mph (km/h): 155 (250) - electronically limited Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a.[signature][hline]Çok konuşmak insanın gözden düşmesi için en kısa ve emin yoldur.(La Bruyere)[Bu mesaj Persky tarafından 05 Ocak 2006 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 arka spoiler çok çirkin ve gereksiz, arkada tipik viking boynuzu kompleksinden dolayı farları tavana kadar çıkarmışlar yine, iyi olmamış, araç belli bir yükseklikten sonra inanılmaz daralmış, içerde kafalar birbirine dayanarak oturulacak sanırım, iç dizayn fena değil, jantlar idare eder, direksiyon simidinin ortası çok yer kaplamış, rahat ve spor sürüşe uygun değil, çakmak ters yerde, el freni kalın beğenmedim...[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 05 Ocak 2006 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 önü güzel ama arkası harbi iğrenç.[signature][hline]Benim için seni görmek suya benzer, Seninle yaşamak ise nefes almaya, Susuz üçgün yaşarım, Ama nefes almadan asla!!! G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Şimdi... İç mekanla ilgili gelen eleştiriler için söylenecek söz, S40 ile içinin aynı olduğu. Yani el freni olsun başka şey olsun değiştirmemişler, bunun da en verimli dizilim olduğu konusunda ısrarcılar, alışınca seviliyor. Gelelim tasarıma. Burun kısmında bir yenilik yok, S serisinin klasik burnu. Body kit de T5'inkine çok yakın, buraya kadar iyi, idare eder. Fakat ön kapıyı geçtiğimiz anda (zaten aracın tek değişik yeri) felaket başlıyor. Tasarım farklı olma çabası içinde iğrenç, stoplar hiç şık durmuyor, arka taraf gerçekten Blackrose'un dediği gibi olabilir, arabanın şeklini gereksiz bozup gereksiz daraltmışlar, kesinlikle olmamış bir vahamet. Eğer bu araba concept olmaktan ileri doğru giderse (hele ki C70 değişecek derken buna benzer bir şey çıkar bu da piyasaya sürülürse) o gün Volvo'mu protesto niyetine satabilirim. Böyle bir ucubeyi yarattığı için Volvo'ya şikayet mektubu e-mail'i atmayı da kendime borç bilirim. Eğer bu alet gerçekten varsa yazıyorum bakalım cevap gelecek mi... NOT: Bunun Paramecium'un Volvo'yu mahvetmek için çevirdiği bir dolap olduğundan şüphelenmedim de değil. NCAPde onun arabası 3 yıldızda kalmış netekim :D[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester VOLVO - Steady As a ROCK Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ncapte kimin ne aldığıyla ilgili bişeler yazdım ben senin o diğer konudaki mesajına cevaben :) sen ona bak bi, kim 3 yıldız almış kim yalancıktan 5 yıldız almış gibi yapmış ;)[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Tam araba manyak olmuş diyecektim ki arkayı görmemle tüm dünyam karardı.O arka ne öle yawwww,rezalet ötesi..Konsola gelirsek çok basit yapılmış tata bile bundan daha iyi konsol yapar kasarsa..Ama yok ben kale gibi araba istiyorum diyosanız isveç saçı tabir edilen maddeden yapılan kaporta manyak sağlamdır..Tavsiye ederim....[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer, Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer, Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü; A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 cafein c70 in designi hazir uretime gecilcek yani bunun onla alakasi yok ama sik bir c70 geliyor emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Black göremedim öyle bir mesaj, gelmeyin bana böyle şeylerle toslarım bak :D Matama, bana da "ha gayret gelecek, inanılmaz olacak" diye gaz veriyorlar ama heyhat daha kısmet olmadı kendisiyle tanışmak. Annem zamanında (sene 2000) kendi T4'ünü aldığında C70 idealimdeki arabaydı netekim.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester VOLVO - Steady As a ROCK Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 selam, bence çok güzel. böyle devam et volvo. biz sana haber veririz :p saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 selam, bir de orta consolda çizikler mi var yoksa bana mı öyle geliyor? hani vitesin orada. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 önden spor başlarken,kaputtan hemen sonra sedan olmaya karar veren,arkaya doğru spor bir model olması gerektiğini hatırlayıp sonra station vagon olsamıydım acaba derken biten bir tasarım olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar