Efendy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 umarım bu sefer gerçekten gelir biliosunuz kaç kere geldi dendi...umarım gelir banada lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 valla benim için farketmez kredi kartımla ödüyorum ama gene de gelse fena olmazdı, diğer insanlar için kolaylık olur hatta arada ben bile alabilirim[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 beyler bu aksam veya yarın fiyatlar kesinlesip dagıtımına balsancakmıs hayırlı olsun hepimize[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Chorap, 27 Aralık 2005 03:07 tarihinde demiş ki: US serverlar içinde gelsin yaw :P gelse süper olurda... bu kartları sanırım her 2 si icinde kullanabiliyosun sanırım[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 iyi de bankaların genç kartları da var :D ben 4 yıldır kullanıyorum yani 12 yaşımdan beri :) Kredi kartını bekliyorum ama banka kartlarıyla olmuyor bu işler ühühü[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yaa abi bilimyosun bari sus bu ole kart degil ya kontör gibi[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Sonuc nedir sindik geldimi ....ne zaman gelcek...nasi ulascaz ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sonuc su fiyatlar hakkında karar bu aksam veya yarın kesinlescek ve dagıtımına bu hafta baslancak ole solendi[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 super valla insalla uygun bisiler olur.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 off umarım çok pahalı olmaslar baya ihtiyacım var :/[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi ben bu kartlaeı 2 aylık diye biliyorum kadın bana kdvsiz satmayı yada onların direk ordan satması gerekmis ama kdv li vermeyilemi diye onun icin bukadar gec kalındı ama 3 haftadır bu fiyatı dusuk tutmak icin ugrastıklarını anladım cumlelerinden onun icimiz rahat olsun bence en fazla 10 ytl oynar 40 sa 50 ye alırız sanırsam[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ha 40 ha 50 sorun değil fiyatta normal saylır çokda abartı değil normalde 13 € alıyor aylık ee hergünde € değiştine göre np :) bu haber çok ii oldu sağol BullDoG :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 onemli degil dagıtm olsun ben buraya listede koyarım[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 tmmdır bekliyorum :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 başlanmış mı dağıtıma? lütfen lütfen lütfen..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Mutation Team-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bu aksam veya yarın fiyat belli olup bu hafta dagıtılcaktı kadın ole dedi yane cooook az kaldı[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 nasi yani 40-50 ve 2aylikmi ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 eet normalde zaten 12.99 euro oda 20 ile 23 arasında oynıya fşyat her ay anlıycan normal fiyat[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 İstanbul dısındaki arkadaslara kotu bir haberim var sanrım aral kendi oldugu yerden satısa suncakmıs diger turlu kdv felan diyor sanırm pahalıya geliyo onun icin direk kendi oldukalrı yerden satısa sunma ihtimalleri varmıs istanbul dısındaki arkadaslara burdan artık bir sekilde teymin ederiz[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya bi alabilsek super olcak :D hazir kablo netimde acildi tatil tatil oynariz...bulldog nerelerden fln alabilcez bunu ?[signature][hline]Mephisto... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 en azından büyük şehirlere dağıtılmalı GameCard'lar (İst. Ank. İzm.); ne anladım yoksa.. neyse o da bir adımdır :l[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Mutation Team-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul For the Horde!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yok abi kdv yuzunden fiyatları artıyo kartların onun icin bole oluyo yoksa dagıtcaklar ama aralın baksa yerde subesi varsa garanti yollar orayada yoska burdan satan cıkar bence[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 eee abi beklioruz senin haberlerini bi cıkamadi bu cardlar ya[signature][hline]Mephisto... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sabır 2 gunde 1 arıyorum[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Aral Admin: World Of Warcraft oyununun 3 aylık Oyun Kartları gelmiştir. İlgilenen oyun severlerin aşağıda belirtilen hesaba havale geçmeleri (Kargo ücreti karşı ödemeli) ya da İstoç 6. Ada. No:68 Mahmutbey adresine gelerek oyun kartlarını 25 Euro (KDV dahil) karşılığı temin etmeleri gerekmektedir. Aral İthalat Elektronik San.ve Tic.Ltd.Şti. Banka hesap numralarımız T.İş Bankası İstoç şb. (şb.kodu 1225) eur hesap no.33727 Garanti Bankası İstoç Şb.(şb kod.359)eur hesap no.9095066 YKB Tahtakale şb.(şb.kod.656) eur hesap no.3003446-2 İlginize şimdiden teşekkür ediyoruz. Aral İthalat hayırlı olsun[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar