Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aral İthalat [Gamecard] // Mutlu Son

Eternal

Öne çıkan mesajlar

ohooo yiyen yiyene :D resmi tarihi olmayan sevkiyatı resmi tarihi olmayan başka bir sevkiyata bağlamışlar... hehe aday adayı olmaya tarih almak için tarih vermek... yılan hikayesi...[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

ben haftaya yine arıycam sizde aramak isterseniz ayse hanımı gourscektim diyin sorun abi hatuna yanıt gelmemis gelcegini tahmin ediyoruz diyor ama aral a hemen bok atmayın valla bizi en zor gunumuz de kurtardı onun sayesinde serverlar acıldıktan 5 dk sora oyuna baglana bildim ben[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şöyle bir uplıyım konuyu.Bilgisi olan yazıversin bir zahmet.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.
Bonjo da ardından demiş ki:
avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum...
az kaldı az bekleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BullDoG, 21 Aralık 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
... o gamecardlar encok bana lazzım...

Ah işte bu konuda o kadar iddialı olma...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uste eepey abuk yamzısım arala super dmeiyorum ama o oyunu ilk gunu getirp benim hayatımı kurtardı getirmiyo direk gunah kecisi ilan etmemisizin anlamı yok dmek istiyorum ki burda o gamecardlar encok bana lazzım
Ya bu hayatimi kurtardi sozune cok takildim ben.Ne demek hayatimi kurtardi.Boguluyormuydun ,öluyormuydun.Ne yaptida hayatini kurtardi?.Altı ustu oyun.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem
Sosyal ağlarda paylaş

wow a oyun dedi saldırıııııııııııııın

bırı koyluelrı cagırsın yeldegırmenıne kacıyor kovalayııın nerde benım tıpanım bırı tırpanımı getırsın hucuuuum[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mrdefender1, 22 Aralık 2005 07:57 tarihinde demiş ki:
said:
uste eepey abuk yamzısım arala super dmeiyorum ama o oyunu ilk gunu getirp benim hayatımı kurtardı getirmiyo direk gunah kecisi ilan etmemisizin anlamı yok dmek istiyorum ki burda o gamecardlar encok bana lazzım
Ya bu hayatimi kurtardi sozune cok takildim ben.Ne demek hayatimi kurtardi.Boguluyormuydun ,öluyormuydun.Ne yaptida hayatini kurtardi?.Altı ustu oyun.

arkadas son 2 gun kala satıslara getirdi poarayı ona soyleyip siparies verktim o le siparisten koktu gumurknten felan ondan 2 gun boyunca depresyondayım belki nerden biliyosun o gun gidip atlıycaktım kopruden olcekteim yane sanane kardesim o anki ruh halimden bahsedeiyorum adamı cıldırtmayın ısırırım( simdidki monutorum cizldi yine moralim bozuk :))

[Bu mesaj BullDoG tarafından 22 Aralık 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi telefon açtım gamecardlar gelmiş fakat daga dağıtım noktalarına gönderilmemiş.1-2 hafta içinde dağıtıcaz dediler.Fiyatı hakkında bilgi veremiyorlarmış.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.
Bonjo da ardından demiş ki:
avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum...
az kaldı az bekleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...