BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben konustum araldaki hatunla resmi degilmis gelen cvp ama gelcek olan wow sevkiyatıyla beraber gelmesinin bekliyolrmıs oda bu haftaymıs ama wowun gelmeside resmi degilmis[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ohooo yiyen yiyene :D resmi tarihi olmayan sevkiyatı resmi tarihi olmayan başka bir sevkiyata bağlamışlar... hehe aday adayı olmaya tarih almak için tarih vermek... yılan hikayesi...[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 alın işte aral ithalat ... bu kadar ciddiyetsiz sacma sapan bi kurulus olmamalı[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben haftaya yine arıycam sizde aramak isterseniz ayse hanımı gourscektim diyin sorun abi hatuna yanıt gelmemis gelcegini tahmin ediyoruz diyor ama aral a hemen bok atmayın valla bizi en zor gunumuz de kurtardı onun sayesinde serverlar acıldıktan 5 dk sora oyuna baglana bildim ben[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bana aral ı savumasın kimse bak attıım ilk msj ın tarihine sonra gel aral super kurulus de[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ben şöyle bir uplıyım konuyu.Bilgisi olan yazıversin bir zahmet.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Gelmedi...(sallıyorum tutar büyük ihtimal) -18liğim kahrolsun...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 arala super demiyorum ama o benim hayataımı kuratmdı younun cıktıgı gun bize verdi[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 uste eepey abuk yamzısım arala super dmeiyorum ama o oyunu ilk gunu getirp benim hayatımı kurtardı getirmiyo direk gunah kecisi ilan etmemisizin anlamı yok dmek istiyorum ki burda o gamecardlar encok bana lazzım[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: BullDoG, 21 Aralık 2005 22:35 tarihinde demiş ki: ... o gamecardlar encok bana lazzım... Ah işte bu konuda o kadar iddialı olma...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 nesine varsın 6 aydır oynyuorum 6 aydır bekliyorum ki beni burda tanyıanlar bilir nnasıl ugratıgımıda[ [Bu mesaj BullDoG tarafından 21 Aralık 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ne la bu sakin beyler :D kimin daha çok ihtiyacı olduğu, kimin kaç saattir çişini tuttuğu önemli deil. tuvalet bulunca ikiniz de işiceksiniz hehe. benzetmeye gel....[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: BullDoG, 21 Aralık 2005 22:35 tarihinde demiş ki: uste eepey abuk yamzısım arala super dmeiyorum ama o oyunu ilk gunu getirp benim hayatımı kurtardı getirmiyo direk gunah kecisi ilan etmemisizin anlamı yok dmek istiyorum ki burda o gamecardlar encok bana lazzım Ya bu hayatimi kurtardi sozune cok takildim ben.Ne demek hayatimi kurtardi.Boguluyormuydun ,öluyormuydun.Ne yaptida hayatini kurtardi?.Altı ustu oyun.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 wow a oyun dedi saldırıııııııııııııın bırı koyluelrı cagırsın yeldegırmenıne kacıyor kovalayııın nerde benım tıpanım bırı tırpanımı getırsın hucuuuum[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: mrdefender1, 22 Aralık 2005 07:57 tarihinde demiş ki: said: BullDoG, 21 Aralık 2005 22:35 tarihinde demiş ki: uste eepey abuk yamzısım arala super dmeiyorum ama o oyunu ilk gunu getirp benim hayatımı kurtardı getirmiyo direk gunah kecisi ilan etmemisizin anlamı yok dmek istiyorum ki burda o gamecardlar encok bana lazzım Ya bu hayatimi kurtardi sozune cok takildim ben.Ne demek hayatimi kurtardi.Boguluyormuydun ,öluyormuydun.Ne yaptida hayatini kurtardi?.Altı ustu oyun. arkadas son 2 gun kala satıslara getirdi poarayı ona soyleyip siparies verktim o le siparisten koktu gumurknten felan ondan 2 gun boyunca depresyondayım belki nerden biliyosun o gun gidip atlıycaktım kopruden olcekteim yane sanane kardesim o anki ruh halimden bahsedeiyorum adamı cıldırtmayın ısırırım( simdidki monutorum cizldi yine moralim bozuk :)) [Bu mesaj BullDoG tarafından 22 Aralık 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Şimdi telefon açtım gamecardlar gelmiş fakat daga dağıtım noktalarına gönderilmemiş.1-2 hafta içinde dağıtıcaz dediler.Fiyatı hakkında bilgi veremiyorlarmış.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 buyuksun[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 nerden dağıtılıyor ? adres alalımda bir kaç rogue dalalım içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 oh oh iyidir yılbasına kadar gelsin :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 upp var mı haber?[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 cc 4eva, gamecard nedir uaeuh. şaka şaka gelir inşallah da sevinirsiniz.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 geldii siz uyuyun sadece dagıtmı ypaılamdı biraz okuyun ole sormakla olmuyo 2-3 post ustte yazıyo[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yapilsin artikta cuzdanda tasiyalim bikactane :P net cafede kart olmasa oyniyamiyacaktim gecen gun:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hakiki bulldog um bnm ben de geldigini biliom dagıltı mı die sormak istedim cnm benm basından beri bu işteyim ben :D[signature][hline]herhangi bi serwer da ud pri arıyor. pm pls eger varsa frostwhisper da ally pri de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 US serverlar içinde gelsin yaw :P gelse süper olurda...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar