_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kutlama yapalım arkadaslar bole olmaz olabilemez bi şekilde kutlama yapak[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 21 Burning Legion
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 İşte bu, peki kartlar gelince bakalım sehirlere dagıtılıcakmı..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hayırlı olsun arkadaşlar. ben de resmi forumları takip ediyordum da baktım adamalr cevap felan yazmıo, yazdıkları da olmicak gibi gözüküyordu ama hepinize hayırlı olsun.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ama hepimizn emegi büyük. herkese teşşekürler. [signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol . [Bu mesaj Eternal tarafından 14 Kasım 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
obaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 :D:D:D[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!!
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 umar1m benim 30 günlük beles bitmeden gelir çünkü kay1tta ark1n içi bos kredi kart1 no'sunu vermistim :)[signature][hline]Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha tharla streea dal lil alust...
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Şimdi nereden alabilecez biz bunları?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman!
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Aral'ın ithal ettiği oyunları satan her yerde olur her halde.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 15 Kasım 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Obaa süper bi haber bu ya! Helal olsun arkadaşlara..[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN
nameless Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yihhu emeğe geçen herkese teşekkürler[signature][hline]...rrue... gizli lamer
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Falla Bizim Spidee Nin Garanti Bankasındaki Kartı GEçio Ama Kredi Kartı diil O..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 biliyomusunz geldimi?? satan yer varmı gidip alcam[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Şimdi takip etmedim topici,daha doğrusu unuttum sınavlar nedeniyle(sınavlar girdi ama nese).Mutlu son demek hmm...Bu ne demek arkadaşlar geldiini gören kişi diğerlerine haber veriyor...Geldi mi?[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için
typhon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yaw bu adamlar bunu 1 ay geçmeden sunmazlar bize yani bana öle geliyo.. bence 2 hafta geçmeden bu kadar beklenti içine girmiyelim..
caitiff Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: mADmaXimus, 13 Kasım 2005 19:32 tarihinde demiş ki: lanet olsun off ya oyunu bırakıyorum satılık char level 60 paladin isteyen bana ulaşsın Hayırdır?[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN...
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 iste buuu :D[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yaa abi topici rezil etmeyin sadece haberiniz varsa soyleyin ya adamlar siparis verdik dedi basak birsey yok[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
obaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben aradım Aral İthalat'ı; hem ellerinde WoW varmı öğrenmek hemde Pre-Paid'lerle ilgili bilgi alabilmek için.. Sonuçlar; 1- Ellerinde WoW yokmuş; ToyzzShop ve Dostlarda bulabilirmişiz.. 2-Pre-Paidlere bakan hanım yerinde değildi; bidaha aramam lazım ilerde :P Neyse; forumlara Admin tarafından yazıldıysa mutlaka gerçektir beyler.. Eğer yapılan bir numara gibi birşeyse büyük tepki çekeceğinide bilirler.. Onun için ben öyle yada böyle geleceğine inanıyorum; fakat sorun nezaman ve nekadar.. Bekliyoruz..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!!
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 arkdaslar haberi olan var mı? veya d&r a vs e bakan?[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol .
berk444 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Arkadaşlar rica ediyorum. eğer ankarada bulan olursa lütfen haber verin.
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hiç haber yok mu ne zman gelceine dair?? veya geldi mi?[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır.
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 valla ben aradım pzt gunu yine arıycam ayşe hanım fuardaymıs :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ben en son aradıgımda cevap bekliyolardı araynınız varmı acaba 1 hafta oluyo sanırım belki 2 1 ay oldu halen gelmedi :([signature][hline]Hakiki BullDoG benim
obaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 noldu abi bizim Gamecardlar; Aral yedi mi yoksa bizi ya??[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!!
zamo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Şu an var mı Türkiyede gamecardlar?[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin.
Öne çıkan mesajlar