Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aral İthalat [Gamecard] // Mutlu Son

Eternal

Öne çıkan mesajlar

said:
_Rion_, 16 Ekim 2005 11:05 tarihinde demiş ki:
ben bu gün d&r a gdip bakıcam istte 2 kişi geldi diyor ben bakamadım siteye okuyamıyorum :)

gittinmi kardeş?

meraklandırma bizi,

lütfen "gelmemiş beyler, dağılın" deme :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]
--Academy of Hammerheart--

Dunemaul

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

buarada; bu başlığın 19saati kalmış.. 19saat sonra başlık tamamen silinecekmi; yoksa sabitliğimi kalkacak?

silinecekse, yöneticiler bi el atsa keşke.. daha getiremedik Gamecard'ları çünkü :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]

Dunemaul

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

abi sattığı ürüne gereken desteği vermek Aral'ın işi.. biz göreviizi yaptık, mailler attık, forumlarda dikkat çekmeye çalıştık.. eğer bu WoW oyuncu potansiyalini göremiyolarsa ne yazikki elimizden bişi gelmez :(

bence ;)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]

Dunemaul

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle sorun fiyat olacaktir. kredi karti ile aylik yapacaginiz odemenin cok ustunde bir odemesi olan bir game card olarak gelirse ulkeye ben o ise sicak bakmam. disaridaki game cardlarla da ayni fiyattan isterim. o da ithalatciliktan cok distributorluk gerektiren bir sey gibi duruyor.

guvenlik sorununa gelince, sanal bir kredi karti ile bir hesaba para yatirarak sonra karta aktararak , limit konusunda korkunuz olmayan, calinsa da "amaaan adamin caldigi kartta para yok ki" seklinde rahat olacaginiz bir uygulama kullanabilirsiniz. yani olay guvenlikse zaten isin guvenli bir yolu var. ha, ilk actirirken hesabi vs yi, sanal kart talimati idi vs biraz ugrastirabilir bazi bankalarda.

olay fiyat. benim verdigim 3 aylik fiyat ya da onun cok cok az ustunde olacaksa gamecard bana karli ve kullanisli. yoksa napayim ben onu ?

[Bu mesaj Namessar tarafından 19 Ekim 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende annamin kredi kartını kullanıyorum benden kortuğu için bana aldırmıyor bende bastırmıyorum ama 1 hafta önce kredi kartın yurdışını kapattı tek secenek gamecard oldu kredi kartında problem yaşanlar için çok iyi ama varsa hiç gerek yok boşuna uğraşır.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...