Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Nereye ne zaman gelmiş arkadaşım?[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 d&r lara aral sitesinde yazıyormus ama almanca bende arayamadım[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hobareyansgurden[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Gamecard herzaman iyidir ama gidip istanbulda 1 tane dükkanda satılırsa olmaz.Merkezi birkaç semtte satılması lazım ki alıcı ve arıyıcı kolay bulsun.[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 zaten sadece bi yerde yok d&r la kastım wow u alan her yer ama en cok bilinenler d&r lar wow satılan bi cok yere gelmiştir die düşünüyorum ama golda geldiinden emin dilim :)[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 emin msn gidip alcam cünkü[signature][hline]HARD tauren shammy bl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 harbi gelmiş mi ya? geldiyse hemen pre-paid'e geçim; şu babam kızacak korkusu bi gitsin üstümden ya.. ankara'ya nereye gelmiştir acep?[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben bu gün d&r a gdip bakıcam istte 2 kişi geldi diyor ben bakamadım siteye okuyamıyorum :)[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yav beyler ne dir bu olay yani kredi kartı gibi bisimi? biris acıklarsa sevinirim[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 İçimde bir his gelmedi/gelmez ümitlenme diyorda... hadi bakalım inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: _Rion_, 16 Ekim 2005 11:05 tarihinde demiş ki: ben bu gün d&r a gdip bakıcam istte 2 kişi geldi diyor ben bakamadım siteye okuyamıyorum :) gittinmi kardeş? meraklandırma bizi, lütfen "gelmemiş beyler, dağılın" deme :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 arıyorum da mesgul calıyo bi iş ıktı gidemiyom o yüzden sürekli arıyom lol[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Ben Dost'a Ada'ya ve burda hertürlü orjinal oyun satan (WoW, PSP oyunları, DS oyunları, PS2, PC falan) büyük bi oyuncakçıya, ToyzzShop, sordum hepsi yok dedi..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 alla alla ben de yanlıs mı tel almısım nedir :([signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 buarada; bu başlığın 19saati kalmış.. 19saat sonra başlık tamamen silinecekmi; yoksa sabitliğimi kalkacak? silinecekse, yöneticiler bi el atsa keşke.. daha getiremedik Gamecard'ları çünkü :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yok ole diil bak dierlerine -xxx gün xx saat yazars sabitlik kalkmaz isterlerse kaldırırlar[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 abi sattığı ürüne gereken desteği vermek Aral'ın işi.. biz göreviizi yaptık, mailler attık, forumlarda dikkat çekmeye çalıştık.. eğer bu WoW oyuncu potansiyalini göremiyolarsa ne yazikki elimizden bişi gelmez :( bence ;)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 off ne uyusuk adamlar getirsinler iste cardlari cikti mi alacam bi5-10 tane[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 oncelikle sorun fiyat olacaktir. kredi karti ile aylik yapacaginiz odemenin cok ustunde bir odemesi olan bir game card olarak gelirse ulkeye ben o ise sicak bakmam. disaridaki game cardlarla da ayni fiyattan isterim. o da ithalatciliktan cok distributorluk gerektiren bir sey gibi duruyor. guvenlik sorununa gelince, sanal bir kredi karti ile bir hesaba para yatirarak sonra karta aktararak , limit konusunda korkunuz olmayan, calinsa da "amaaan adamin caldigi kartta para yok ki" seklinde rahat olacaginiz bir uygulama kullanabilirsiniz. yani olay guvenlikse zaten isin guvenli bir yolu var. ha, ilk actirirken hesabi vs yi, sanal kart talimati idi vs biraz ugrastirabilir bazi bankalarda. olay fiyat. benim verdigim 3 aylik fiyat ya da onun cok cok az ustunde olacaksa gamecard bana karli ve kullanisli. yoksa napayim ben onu ? [Bu mesaj Namessar tarafından 19 Ekim 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuya desteginizi vermenizi rica ediyorum arkadaşlar.Aral'ın forumlarınada yansıtırsak istegimizi daha etkili olucaktır.. Teşekkür ettim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hbr yokmu bilgisi olan???[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hala yokmus işte artık forumlara yakarcakmısız[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bende annamin kredi kartını kullanıyorum benden kortuğu için bana aldırmıyor bende bastırmıyorum ama 1 hafta önce kredi kartın yurdışını kapattı tek secenek gamecard oldu kredi kartında problem yaşanlar için çok iyi ama varsa hiç gerek yok boşuna uğraşır.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 eternal destek ver dıonda lınke basınca bısı cıkmıo =)[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 link degismis sanirim Sunu deneyin[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar