smerten Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 yurt dışı satış fiyatı ne kadardır bilen var mı? amazon fln değil ama hani almanyada kaça satılır mesela..[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 avrupa'da henüz satılmıyor.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 amerika'da mı satılıyor? burda saytılıyosa burda kaça? çıkalı ne kadar oldu ki? (internettek kopmak çççooook kötü bişey) ne zman çıkcak avrupada? peki amazonda fln kaça? (yok bunu sormam ayıp oldu gıdıp bakayım)[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 oyunun satış fiyatı heryerde 50 dolar daha pahalı yada ucuza bulamazsın hiç bi yerde.karg parasıyla birlikte 70-80 dolar arası bi fiyata geliyo.avrupaya kasımda gelicek[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: elesso, 20 August 2003 21:32 tarihinde demiş ki: oyunun satış fiyatı heryerde 50 dolar daha pahalı yada ucuza bulamazsın hiç bi yerde.karg parasıyla birlikte 70-80 dolar arası bi fiyata geliyo.avrupaya kasımda gelicek[hline]Eclipse:Eive Ikeste kasım damı??? ulem sıparıs versemde anca kasımda gelır zaten.. naapcam ben??? :( :( :([hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 douwantit derim[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ben demem stalker...niye?çünkü unity100 ve ben birlikte iki kutu sipariş ettik douwantitden bide shipmentı "paylaşıyoruz ucuza geliyo madem 10 $ fazla verelimde sipariş expedited (normalden 5 gün önce geliyo) olsun" dedik ve siparişi verdik ve bize 18 ağustosda elinizde olur dendi.buna rağmen bize ulaşmasını bi kenara bırakın ,18 agustosda daha kutular amazon.comdan douwantite bile ulaşmamıştı...(sonra unity baya kasış bi mail attıda adamlara nasıl olduysa bi anda kutular douwantite ulaşıp türkiyedeki temsilcisine postalandı bir gün içinde!!) ben derimki herşeye rağmen gamestopdan alın...[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 o zman soyle sorayım. amazon douwantıs yada herhangı bır yerden sıparıs ettım ne kadar zamanda gelıyo? 1 ay 2 ay??[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Valla biz sipariş ettik ayın 15 - 20 si arasında gelir dediler ben geçen gün arkadaştan aldim oyunu 16 yada 17 sinde gelmişti siparişi de 6 sında mı ne verdik[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Ya kac kere soyledik chipsbitsden 2-3 gunle geliyor DHL ile.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Fiyat ?[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Douwantitten alma elbet eline ulaşıyor ama adamların dediği tarihi geçiyor normalde bana 14ü 18i ulaşmaıs gerekiyordu gelmedi adamlara mail çektik ogün bir anda adamların eline uşatı halla Türkiyeye gönderildi.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Şans meselesi ne diyeyim belki de gümrükte takılacak ne malum al bana oyun geldi ne oldu bilgisayar ayrı kasılır patch ayrı sorun çıkarır zehir oldu ...[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 douwantitten alma.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Tek gelen oyunlarda gümrüğe takılma gibi olay yaşamadım ben yaşayanıda açıkcası pek görmedim.Douwantit te resmen en azından kendi adıma söyliyeyim paramlan rezil oldum üstüne biraz daha ekler başka siteden alırıdm 1haftadamı 3gündemi elime gelirdi en azından paraya acımadık 10$ fazladan verdik sonuç yine aynı bide adamlar maile cevap bile vermiyorlar.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 chipsbitsten almayın sakın para kazanmasın kıl herifler biz 1 aydan fazla oyunun gelmesini bekledik adamlara. milletin pre-orderları catır catır gelirken ( baska sitelerden alınanlar tabi ) chipsbits daha oyunu getirmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 110$ a gamestop tan aLdIm walla UPS ile gönder dedim aheuahe sipariş ten 2 gün 4 saat soonra evime geLdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ne 10$ i be biz 6 kişi aldik, adam başi 250 milyona patladi collectors edition, gümrük falan fena girdi.. ama 3 günde geldi, ben pişman degilim öle bişi alicaksam hemen olsun isterim yillarca bekliyemem acikcasi, sinirim bozuluyor. tavsiye ederim, kıyın paraya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: elesso, 20 August 2003 21:32 tarihinde demiş ki: oyunun satış fiyatı heryerde 50 dolar daha pahalı yada ucuza bulamazsın hiç bi yerde.karg parasıyla birlikte 70-80 dolar arası bi fiyata geliyo.avrupaya kasımda gelicek[hline]Eclipse:Eive Ikeste Selam, Ben daha dün sipariş vermesini rica ettim bizim teksaslı dostumuza www.gogamer.com adlı siteden ve ürün satış fiyatı budur; 001STAGA 1 Star Wars Galaxies: An Empire Divided Platform: PC CDROM Packaging: Retail Box Price Per Unit: $39.90 Item Sub-Total: $39.90 Kısaca, Galaksiniz bu cumartesi gecesi bir Liche ile tanışacak, kadim dünyadan gelip teknolojiye ayak uydurmaya çalışan. Bekleyin beni.[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 biz gamespottan aldik biz zamaninda 3 gunde geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar