Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HADİ herkez ilk asklarını anlatsın biraz çocukluga dönelim

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

walla ebn ilk kez orta 2 de aşık olmuştum.. aslında hala da unutmuş deilim..pelin diye bi kız wardı sınıfımızda nefretten aşk dedikleri doru galiba.. kız ilk gun çok gıcıktı ama sonra bi alıştım ve aşık oldum.orta sona kadarçıktık ama okul bitti o da gitti..böle enteresan bişey işte. hala unutamadım ama.:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk kez anaokulunda öpüşmüştüm,sandım ki kızları serbestçe öpebilirsin,ilk okul 1'de seda diye bir kız vardı hep yanağını sıkar,öperdim benden kaçardı anlam veremezdim :lol: hey gidi günler hey.Sonra anneanneme şikayet etmişti beni veliler toplatısında,hala arada bir hatırlatır güleriz.

edit: imla hatası
[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin.
Çagi

[Bu mesaj chagy tarafından 03 Ocak 2006 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

orta 2de gizem diye bi kıza aşık olmuştum , insan diil su perisiydi ama işte toyduk o zamanlar. kız duymuş benim yanık oldugumu bi aralar naber-nası gidio diye muhabbet koymaya çalışmıştı ama benimde dilim tutulmuştu (iyi b.k yedik konuşmadık) hala kafamı taşlara vururum.[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

ben hala ilk aşkımı yaşıyorum karşılıklıksız muabbeti : P[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU?!!? KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN!!..
Nickime Bugünde Dil Uzatanın Dilini Koparırım , El Uzatanın Ellerini Kırarım.
Sosyal ağlarda paylaş

zeynep diye bi kızdı, ilkokul 4te filandım.geçtiğimiz aylarda msn'ini buldum, iyi biri eheh..bi de ayça diye bi kız vardı ona noldu acaba ya..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Sosyal ağlarda paylaş

ehuah anaokulunda 5 yaşındayken lara diye bi kızla... nasıl aşık olduğumu söyliyim oda ayrı bişi gülmekten altınıza edersiniz

[spo1=mzuahsz]hani seçmeli kollar vardı ya, Bale dersindeydim asdasd birlikte gösteriye çıkmıştık[/spo]
ertesi gün evlenme teklif etmiştim kabul etmemişti ağlamıştım :D ah ya negüzeldi çocuk olmak(gerçi hala çocuğum diyebiliriz)
[signature][hline]WOW - Lotharin Lv60Warr & Idrian Lv60Pally...
Retired... Both gone... Forevermore...

[Bu mesaj MADBOY tarafından 04 Ocak 2006 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

7-8 yaşlarındaydım
O sıralar üni okuyan kuzenimin zübeyde diye bi arkadaşı vardı
ona hastaydım ben o dönemlerde hep gelirdi kuzenime oturmaya bende damlardım o ordayken ama açılma fırsatını yaratamamıştım.Hala pişmanımdır.

[Bu mesaj Whiskey tarafından 04 Ocak 2006 10:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk aşkımla orta1 de tanışmıştım ozamanlar sevginin ne demek oldugunu bılmıyorduk tabıkı ama sımdı anlıyorumkı onu cok sevıyorum bende ayrı bı yerı var nede olsa o benım ılk askım ılk defa bırıne askım dedmısım ılk defa opmusum bırını ılk defa elını tutmusum orta sonda ayrıldık 3 sene cıkıp ayrıldık hep..son 3 senedır konusuyoruz ama ole gorusmuyoruz ama gorusucez onla cok ozledım onu cunku okul cıkısına gıdıyorumm bazen uzaktan bakıyorumda o eskı cocuksu guzellıgını kaybetmemıs hala cok tatlı cnm benım o "İlk Aşkımmm HAzal(Chocolate)"[signature][hline]"Askin ilk solugu mantigin son solugudur."
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk ilkokul 2de aşık olmuştum...ben onun omzuna yatardım,o da bana kendi uydurduğu hikayeleri anlatırdı(hikayaler berbattı ama çok hoşuma gidiyomuş gbi yapardım)5.sınıfa kadar sürdü bu böyle..şimdi en iyi arkilerimden biri,görüşüoz halen..
ben tak bişiyi biliom,karşına kim çıkarsa çıksın,ne kadar sewersen sew ilk aşklar cidden unutulmuo...onun yeri bi başka oluo...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...