rodrane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Arkadaşlar Ben Palantis Oynamaya Başladım iyi kötü bişeyler yaptık paticik guildi varmış noob korumasından çıkmaya korkuyorum üstüme çökerler diye paticikler beni guildlerine alabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Jandor lideri onla konuş.Yada diğer patilerden kim varsa cevap yazar zaten.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 benvarımda üye değilim şimdi öğrendim paticik guildi olduğunu :P.. sen sen ol kimseye dalma defansını yüksek tuttuğun sürece kimse sana dalamz :) bide moral işlerini yapmaya bak %90 da 2katından fazla çalışıyo herkes :)[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bende oynuyorum ama Metal mağdeni nasil kuracağım yardımcı olabilirmisiniz yada ufak bir tutorial rica etsem oyunu bilenlerden ... Tavsiyeler vs. Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Oyun işinde Palantis Şehir Hayatı altında şehir meydanı var.Orda diğer userlerle iletişime geçip yardım alabilirsiniz.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ama acil Odun gerekiyor odun bitti üretimde olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Oduncu yaparsan odun gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Oduncu yapcamda Odun yokki oduncu yapmak için 80 tane köylü var boşta onları nasil çalışmaya yollarım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 http://www.palantis.com/nasiloynanir.php İşçi eğitmek için sol taraftaki menüden Popülasyon & Gelişme ardından nüfusa bas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Evet onları öğrendim hallettim Şimdi bu noob koruması 2. çağa kadar sürcek ben iyice gelişiyim ondan sonra 15 teknoloji puanı kullanıp çağ atlıyım di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bu arada mail gelmeme sorunları server hizmeti sağlayan firmanın acizliğinden kaynaklanıyormuş bunu öğrendik.12000 başvurunun sadece 3000 inin aktivasyon e-maili kullanıcıya ulaşmış.Bunun için bu hafta içinde yeni bir server hizmeti sağlayan firma ile anlaştık.Bu hafta içinde değişiklik sağlanacaktır.Bu en fazla hafta içinde 3 saatlik bir aksama yaratır.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ya ben şu anda atları nabıyım ? Atlı asker yapmıcam daha boşu boşuna samanlarımı yiyiolar 28 tane atım var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 İlk çağda nasıl atın var ki??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Al abi işte At 30 Eşek 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 İLk çağda ahır yapmadan nasıl atın oldu anlamadım. Fazla bilgim yok savaş konusunda ama bazen birisi saldırınca benim köylüler eşek falan yolluyodu sende birine mi saldırdın dicem ama ilk çağda saldırmanda olanaksız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Valla bende anlamadım ama 30 tane atım var işte belki birisi yollamıştır fln bilmiyorum neyse ne için kullanabilirim ben şu anda atları ? (boşuna saman yiyiolar :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 At 32 Eşek 6 Şimdide 32 At olmuş ilginç ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Atlarla Brutalist askerleri yapabiliyosun. Sallandır dicem ama moralin düşer. Bende 1 milyon civarı buğday olduğu için sorun olmuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Arkadaşlar paticik guldine beni de alın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar