Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Palantis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Ben Palantis Oynamaya Başladım iyi kötü bişeyler yaptık paticik guildi varmış noob korumasından çıkmaya korkuyorum üstüme çökerler diye paticikler beni guildlerine alabilirmi ?
Mesaj tarihi:
Bende oynuyorum ama Metal mağdeni nasil kuracağım yardımcı olabilirmisiniz yada ufak bir tutorial rica etsem oyunu bilenlerden ... Tavsiyeler vs.
Teşekkürler...
Mesaj tarihi:
Evet onları öğrendim hallettim
Şimdi bu noob koruması 2. çağa kadar sürcek ben iyice gelişiyim ondan sonra 15 teknoloji puanı kullanıp çağ atlıyım di mi ?
Mesaj tarihi:
Bu arada mail gelmeme sorunları server hizmeti sağlayan firmanın acizliğinden kaynaklanıyormuş bunu öğrendik.12000 başvurunun sadece 3000 inin aktivasyon e-maili kullanıcıya ulaşmış.Bunun için bu hafta içinde yeni bir server hizmeti sağlayan firma ile anlaştık.Bu hafta içinde değişiklik sağlanacaktır.Bu en fazla hafta içinde 3 saatlik bir aksama yaratır.[signature][hline]Palantis Admin
Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu.

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Mesaj tarihi:
İLk çağda ahır yapmadan nasıl atın oldu anlamadım. Fazla bilgim yok savaş konusunda ama bazen birisi saldırınca benim köylüler eşek falan yolluyodu sende birine mi saldırdın dicem ama ilk çağda saldırmanda olanaksız...
Mesaj tarihi:
Valla bende anlamadım ama 30 tane atım var işte belki birisi yollamıştır fln bilmiyorum neyse ne için kullanabilirim ben şu anda atları ? (boşuna saman yiyiolar :()
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...