Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şarap

_Tidus_

Öne çıkan mesajlar

leğen[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

kırmızı et fln gıder benım bıldıgım ama cok da emın degılım esasında :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

beyaz kırmızı diye belirtseydin daha spesifik örnekler verebilirdik ama kırmızı aldıgınız hatta vincent aldıgınız tahmin ederek, domatesli makarna ve peynir tabağıyla leziz olur :)

rokfor tavsiye ederim bide :-P
(bkz: köpek öldürenle rokfor tüketmek)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Killer, 05 Ocak 2006 16:49 tarihinde demiş ki:
seks

+1 ne de olsa tutkulu bir içki :P[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

4m'luk şarabin yanında hiç bişi gitmez ölesine içmiş olmak için içicen... 4 4tane 4'mluk şarap alacağna 1 tane villa doluca falan alsaydın büyük ne bilim daha ii bişiler alsaydın daha zevkle içerdin[signature][hline]Kurt gibi uluyarak vatan sevgisi olmaz !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eldarduil, 05 Ocak 2006 16:46 tarihinde demiş ki:
Güzel bir bayan iyi gider. :P köpek öldürenin yanına herşey iyi gider merak et. :D

köpek öldüren içmekte büyük başarı :D:D[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk
rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Sosyal ağlarda paylaş

domayes biber patlıcan musakka kaynıyarık salata sebze meyve hindi patates/kızartması corba bezelye kaynıyarık a pardonya kaynıyarıgı soylemısdım ııı 1de iskender sec begeb 1 tanesini[signature][hline]Janjanlı değil, Jınjınlı hardcore istiyoruz!
-+-Elemanın teki bir gün demişki;
Ya $imdi şöyle deathcore'cum bu konuda döt olmak varsa ben dünden döt olmaya rağzıyım, yani yanlış anlamayın haksızmıyım ?
Sosyal ağlarda paylaş

4 milyonluk 4 şişe şarabı kaç kişi içeceksiniz?

İçenin sayısıyla ters orantılı doktor gider o şarabın yanına...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 05 Ocak 2006 17:11 tarihinde demiş ki:
sucuklu yumurta
(anket değil mi kardeşim)

efet dahada cogaltılabilir hatta lol[signature][hline]Janjanlı değil, Jınjınlı hardcore istiyoruz!
-+-Fistan'ın msnde nabıon sorusuna demişimki;
hic ya mal mal monitore bakıyom monitorde bana bakıyor galiba biz kesişiyoruz sanırım...
Sosyal ağlarda paylaş

4milyonluk şarabın yanında hiçbirşey gitmez

ama siz yinede tuzlu peynir falan yiyin

4milyonluk 3-4 tane şarap alıcağınıza sağlam bi şarap alsaydınız ya Doluca, Umurbey , Kayra , boğazkere öküzgözü falan[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...