diablotg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 babamın almayı düşündüğü araba bu. özellikler nasıldır iyi midir yardımcı olurmusunuz. bu arada 2.el alıcak 30 000YTL istiyorlar onuda değerlendirin. teşekkürler bide bi resim koyarmısınız varsa elinizde bu modele en yakın modelde olur şekil benzesin yeter mrk ediyorum[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 paramecium abimiz şimdi gelir :) adam audiyi sevdirdi bana dün kendimi dod' ta audi bakarken buldum[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Aynen ya, A3 - A6 görünce bi hoş oluyorm 2005 kasalar fln, helal olsun para =)[signature][hline] ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 motor hacmi filan nedir?[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Efenim bu diablotg lerde zırhlı bmw vardı 5serisi 2000model şimdi ondan ınıp o araca bınmek ayıptır solemesı attan inip eşşege bınmek olur be (paramecıum kovalayabılır benı du bakalım:O )[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 paramecium ne der bilmem ama ben a6 1.8t sahbiyim 170 bine yaklasti araba yani bayag deneyimliyim:) benim arabamda 2000 tahmin ediyorum motor ayni birincisi manifoldlarda uzun kullanimlarda dert olabiliyor ama cok basit seyler. araba tas gibi tabiki 1.8t nin torkuda ilerleyiside gayet iyi ki dusun ben a6 yani buyuk kasa sahibiyim a4 daha bir firlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 siyah renk bence güzel bir seçim olur. audi'ler güzel. bende almana değer.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Passat ta da aynı motor kullanılıyor 150hp gayet iyi performansı var[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sonra düşürdüler ama sanırım onu 150 idi ilk passatlar sonrakilerde beygirin düşmüş olması lazım tabi burda söz konusu aracın modeli 150 bg'lik motora tekabül ediyor gibi :)[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yanlis hatirlamiyorsam 2000 1.8t 163 beygir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 2001 passat var arkadaşımda bugün beraberdik hatta 150HP. 2000 modeldekide 150hp idi diye hatırlıyorum. Sonradan düşme varsa bilemeyeceğim.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 selam, bendeki araç da 270.000km'de 97 model (96 trafiğe çıkışlı) 1.8t 150hp ve daha monifolddan falan bir sorunum olmadı. servisin eşşekliğine turbo yaktım okadar :P B5 kasa makyaş gördükten sonra 1.8T motorlar minimum 163hp oldular. sport modeller ise 193hp olarak güçlendirildi. B5 kasada sportlar 180hp idi. dod'da 2000-2001 model 1.8t triptronik vitesli az km yapmış araçları 25-30 milyar arasında bulabilirsin. galerileri arayarak quattro versiyon da bakabilirsin. eğer galeriden veya şahıstan alacaksan aracı servise göstert ve özellikle turboya baktır. yağlamasında bir sorun olmuş mu? aracın pedallarındaki, döşemesindeki ve vites/direksiyon ikilisindeki aşınma ile sayaçtaki km'i karşılaştır. 2 gün önce cancan bir arkadaşa da baktık dod'dan a4 1.8t. şimdiden hayırlı olsun :) -tabi eğer olursa- not: donanım düzeyine göre araç 30milyarı çok rahat aşabiliyor. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 peki para, bizde 3 tane 98 passat var, bu kasanın ilk çıkışında almıştık yani, bunlar 150 idi yine 1.8 turbo var onlarda da (aynı motor sonuçta, Audi'de de Seat'ta da kullandılar bunu) sonra 136'ya düşürüldüğünü duymuştum ben ve bizimkiler 150 bg şanslıyız demiştim kendi kendime, yanlış mı duymuşum :p[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 selam, 136 gibi bir rakam vw groupda olmadı hiç :) o senin dediğin 2.0 16V opellerin motor gücü :P hatta düz atmosferik besleme 1.8 motor bile 125hp güç verir. hatalı bir duyum o. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 :( *!halat*[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 passat modeınde suanda 150 bg var fakat artık 1.8 t deil 2.0 fsi(150 hp)..dier modeller ise 1.6(102hp), 1.6 fsi(115hp), 2.0 tdi (140hp) blackrose un dedıgı model passatlar ın %25 gıbı bı oranı turbo deıstırdı ve hatta sunuda cok ıyı hatırlıyorum kı 98 veya 2000 modellerdı tam emın deılım o kasalarda da servısler passat araclarını fren bahanesıyle servıse cagırıp hepsının turbolarını deıstırttı..belkı hatırlarsınız sızlerde bende baska bıse ıcın servıste bulundugum bı an gormustum..[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 evet bizdeki 3 passatın da turboları değişmişti, ikisininki çatladı da değişti, bir tanesi de böyle bir bahaneyle[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Valla blackrose belki kafan karışmıştır benim bildiğim bir düşüş şöyleydi, mercedes E200K lar 186 bg den 163 bg ye düşmüştü. Birde bmw 5.20 lerin 170 bg den tekrar 150 bg ye düşmesi vardı. Bir de 136 bg deöişsim benim bildiğim mercedes E200 ler (kompresör yok) 136 bg di.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 aslına bakarsanız dusus su sekılde oldu adamlar komple ıptal ettıler yenı kasalarda turbo ve 1.8 150 hp yı ınternet sıtesındede yazıyo zaten.. yazdıgım modellerı orada da gorebılırsınız..[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bir de absolut un degistirdigi vardiki o kendini catlatmaktan 250bg mi ne yapmisti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 lol zaten absonun araç efsane olacak yakında :D[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar