RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 kendimi tamamen bir müziğe bağlayacak kadar tutucu olmadığım içn yeni türlere açılmakta hiç sakınca görmüyorum bu arada o bahsettiğin teen age kızları boşver sen onların ne mal olduğunu bildikten sonra gerisinin önemi yok ki umudum da onşarın da bu gruptan bıkacakları çünkü eninde sonunda bıkarlar en fazla 2-3 ay gider bi grup:)[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 peki.. seviyosanız yapabiliceem bişe yok ki... ama zevk de aslında gelişen bişeydir bunu unutmayalım...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 sataşmadan.../sly [Bu mesaj Sly-One tarafından 16 July 2003 04:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Marsec Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Dinlemek konusunda ısrarcı olanlara önerim Daredevil OST değil de Fallen albümündeki versiyonunu dinlemeleri. En azından zırt pırt araya giren rapçi kılıklı herifin olmadığı daha dinlenebilir bir versiyon.
Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 sly.. sana satasicam aslinda simdi ama neyse... o konustugum adam benim samimi arakdasimdir realden.. bir daha karisma rica ederim.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Losercım... forum kuralları... bana kişisel kini nefretini PM den dökebilirsin :D[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: horacegoesskiing, 14 July 2003 12:52 tarihinde demiş ki: peki.. seviyosanız yapabiliceem bişe yok ki... ama zevk de aslında gelişen bişeydir bunu unutmayalım...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? neden böyle 10 yaşındakiler buralara takılıyo hala ya peh
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 hayrola lvl?.. yabancı bi grup olduğu için çok seviyosun evanescense i galiba. Veya da çok ezik kaldın saldıracak yer arıyosun. Canım benim..[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 harbi baya bi ezik kaldım. saçma mesajına gayet net ve normal bir şekilde cevap verdim. sen hala vır vır ediyosun
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 kadının sesi deliler gibi Şebnem Ferahamı benzemiyor değil yoksa benimmi kulaklarım yanlış duyuyor değil.....[hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 benzemiyor değil merak, sende sorun var değil merak et değil sen
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 kadının sesi konusurken turk kadınlarının sesine benziyo. hani turk pop sarıcıları bole sesi kalın cıkartmak icin urasırmıs gii sarkı soler ya[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 biraz once US MTVde Pepsi Smash diye bir programi izledim. Evanescence'i en sonda cikardilar. Live olarak dinleyince farkli bir tat geldi agzima. Sonuna kadar dinlerim valla bu grubu, gelsinler konuk edelim. tarja vs Amy konusunda ise kararsizim... Tarja sanki daha agir basiyo(?)
Darxeed Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 lacuna coil tarzı diyen de gzl :P herkesin fantazisi farklı tabi[hline]No joy would flicker in my eyes Brooding sadness came to a rise
Serkanow Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 HASTAYIM BU şARKIYAAA[hline]Süper Kızların Manyak Fotografları Burdaaa
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 yukarıda da yazmışım tekrar yazıyorum bence son zamanların en çok gelecek vaad eden gruplarından biri eğer plak şirketlerine esir düşmezlerse ve bu daha ilk albümleri olduğundan doalyı sevmek için veya fanı olmak için kimse geç kalmadı:) boşu boşuna da gerilim yaratmayın[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 pek beğenmedim böle arkadaş arasında coşmak için dinlenir, kafa sallanır o kadar :)[hline]Metboy (8:08 PM) : lan kız gerçekmiymiş Craven (8:08 PM) : gerçek şimdilik
Darxeed Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 2. albüm bu[hline]No joy would flicker in my eyes Brooding sadness came to a rise
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 millette oyle bir mantelite varki butun bayan vokalli gruplar sanki ayni turdee muzik yapiyo, bide karsilartiriyorlar[hline]Can't rain all the time...
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Biz vücut vokalini karşılaştırıyoruz :P[hline]NO REMORSE BEEYYYBİİİİİİİ!!!!!
Lokantaci Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Evanesence - Everybodies fool Evanesence - My Imortal Evanesence - Surrender Evanescence - lies Evanescence - eternal Evanescence - even in death Evanescene - Away from Me Evanescence - You Evanescence - October Evanescence - Whisper Benim favorim electro'ya hasta oldugum için ilk Lies sonrada Whisper.(My Immortal'da fena deil hani yani slow dinleyenler için !)Ayrıca ses konusundakı tartısmayada benım lafım Evanescence - lies sadece dinle tek laf sadece dinle ses budur.BENCE !!! Herkese saygılar ayrıca actıgım electro gitar konulu topic'e bilgili arkadasların msj atması isteğiyle ![hline] :utaniem: [b]Always Kebap[b] :utaniem: :utaniem: [b]Kebap Store [b] :utaniem: :tebrikz:
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 doğru ikinci albümü ama arada bşir çok promo ve ep de geçmiş Aralık 1998 de piyasaya sürülen ve grubun kendi adını taşıyan Ep (bu parçaları içeriyor) -Where Will You Go -Solitude -Imaginary -Exodus -So Close -Understanding -The End) 1999 yılında piyasaya sürülen Whisper adlı EP ki aşağıdaki parçaları içeriyor -Give Unto Me (Sound Asleep) -Whisper -Understanding (Sound Alseep Version) -Forgive Me -Understanding (original Version) -Ascension of the Spirit 2003 te piyasaya sürülen Daredevil promosu ki içinde sadece bir parça var o da bizim bilsiğimiz yorumuyla Bring Me To Life bir 2003 kaydı daha ki bu da Bring Me To Life import single ı -Bring Me To Life -Bring Me To Life (Bliss Mix) -Farther Away -Missing ardından da bildiğimiz Fallen albümü böyle yani[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim [Bu mesaj raistlinn tarafından 23 July 2003 11:49 tarihinde değiştirilmiştir]
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 kral [Bu mesaj gn00m tarafından 23 July 2003 15:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Evanescence dinlemey başladım bende son bir aydır felan. Aratiim dedim bakim varmı açılmış topic. Şimdüüü bende bikaç şey söyliim gerçi bayaa olmuş. Evanescence basit metalci kızların dinleyebileceği bir grup deil çünkü metal grubu değil. Yani alakası yok metal ile o yüzden o laflar boşuna edildi. Tarzı yok gibi bişi. Bi Lies dinleyin ardından piano ritmleri olan My Immortal. Ondan sonra da Anywhere. Apayrı parçalar. Benim favorilerim Going Under My Immortal Listen to the rain Taking Over me Forgive Me Anywhere[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 26 August 2003 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 "konsept dışı" veya experimental şarkılar hiç bi zaman türü bozmaz. aynı türden bi örnek vereyim linkinpark'ın cure for the itch, technique ve session şarkıları technodur ama bunun için biz bu gruba tarzsız demiyoruz evanescence'in türü kesinlikle nu-metal (darqer metali kirletmeyin diycek şimdi, adamımsın ;)) daha doğrusu yeni tarz hardcore diyelim biz buna.[hline]Infernal, the fallen paladin of comanchero enstitüsü (kılım bu aket-atum denen herife) "This little light of mine, I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead
Öne çıkan mesajlar